resmi kaynaktan edinilen gayriresmi bilgilere göre nisanın ilk haftası başlıyoruz sanırım :D
Araya bir openpit sokuştursak nasıl olur Buğra hocam, nisan gelmiyor da :)
Printable View
resmi kaynaktan edinilen gayriresmi bilgilere göre nisanın ilk haftası başlıyoruz sanırım :D
Araya bir openpit sokuştursak nasıl olur Buğra hocam, nisan gelmiyor da :)
En hızlı dizel süresini bilen varmı aceba?
Sabırsızlıkla bekliyoruz!! :D
2.40 civarı sanırım abi, yiğit slickli leon tdi ile 2.38 dönmüştü bir de yanılıyorsam düzeltir bilen arkadaşlar :)
Bir de cup takvimi açıklansın pist günleri de belli olur, şimdi cup kayıtları açıldı/açılıyor sanırım mail gelmiş :) @ef186 Buğra abiyi bekleyelim, bu sezon da halka elinden geleni yapacaktır :)
Adamın bir 420d ile 2:35 dönmüş vay hayvan vay. Yani maşallah tebrik ederim.
Nisan in ilk haftasi ama bir open pit kan yapar...
Bu sefer geleceğim inş kırdım kafayı basıp gelicem :D
Bence acele etmeyin, cup kayıtlarından sonra açıklanmıştı herşey yani Mart ortasına doğru netleşecektir fiyat / tarih denklemi :)
heyecanla bekliyoruz 2018 takvimini :)
Selamlar. 25 Kasım 2017 Pist gününde A seansında attığım kısa bir tur. Kamera problemleri yaşadığım için en net tam tur olarak bu görüntüyü yakalayabildim. A ve B seansları çok zevkliydi, özellikle B seansı şampiyonlar ligi gibiydi muhtemelen tek dizel araç bendim :) Bu arada 25 Kasım'da pist günlerine gelen A45 aracın sahibi buradaysa bana ulaşabilir mi?
https://www.youtube.com/watch?v=zwhbuWYgpO0&t=
yok mu bir güncelleme cup tarihleri açıklanmışş pist günleri ne durumda :))
aynı günlerdi kanka geçen sezon ama, net tarihleri biliyorsan yazsana sana zahmet :D
@ef186 Buğra abi konuya bekleniyorsun
Aynı gunler dıyelım ama seanlar bakalım ne kadar olucak,hatta olucak mı...
Konuyu takıpteymıs,o zaman bırılerı trackday zamanlarını yazar Bugra kardesım yerıne :)
Doktor,mart ayı geldı,kedıler oynasıyor,cıcekler acıyor. Yayınla artık tarıhlerı,organızasyonları,suprızlerı. Senlendır ortalıgı.
Diskoya gotur bızı ;)