Bu fikir tutar :)
Hatta yıllık kombine sistemini de tc ye göre yapabiliriz. Böylelikle araç değişse bile kişi bazlı bir rezervasyona geçmiş oluruz. Araç değişimi konusunda her zaman yardımcı olsanızda vaktinizi çalmamış oluruz :)
Printable View
O da adaletsiz olur bence o zaman da daimi üyeler diyebilir ben 20x defa çıktım ama ilk defa çıkan niye az ödüyor diye. Kısaca o durumun iki ucu değnek :)
Tur satılsa çok güzel olur da onda da güvenlik faktörü düşük olur, pit çıkışı kazalar yaşanabilir ama o beyaz çizgiye kuka konursa bu sorun da kalkar ortadan. 20 dk araçları ciddi anlamda yoruyor. 3-4 turluk satışlar olursa, fiyat stabil 150-200 tl olursa ben epey memnun olurum. Gün içinde yapılan seans sayısı da yükselir böylece. Bir gün içinde 3 turluk paketten 2-3 tane alabilirim ama 3 seans alamıyorum arabayı gereksiz yormak istemededğim için. Boş yere turlamış oluyorum pistte. Biz şehir dışından gelenler için tek seans gel git pek tatmin edici olmuyor.
Düzeni devam ettireceğinizden emin olduğum için bari 250 TL ye tek tipi sabitleseniz çok tatlı olur diyorum.
Tur saymak zor hatta ımkansız pondersız.
Gıse olmalı,bunun ıcın pıstın yapısı musaıt degıl. Sonucta GP pıstı,rıng degıl.
En guzelı,toptan alana ındırım.(sadakat programı)
Herkese aynı fıyat.
Kıralık opsıyonları.
Trackday lerın sayı ve fıyat duzenlemelerı. Gıbı cogunluga hızmet eden,uygulanması kolay,pist yonetımını rahatlatıcak ve en onemlısı gelır artırıcı tedbırler olmalı.
Ponder parasi herkes veremez.
Buna zaman ve ponder da yetmez. Operasyon güç olur.
Bence pistin bu organizasyondan para kazanmalı,bunu düşünelim ve destek olalım.
düşük beygirli araç ile yüksek beygirli araç fiyat farkı var ama aynı seansta piste çıkartııyorsunuz.. e pistte o direksiyona geçen herkeste schumacher, ayrton senna olduğundan o anki atmosfer ve hissedilen adrenalinle arkasından 300 beygirmi geliyo 500beygirmi geliyo çok umrunda olmuyor..zaten bir seansta atılan hot lap sayısı 3 bilemedin 4. e bunda da trafiğe takılırsan komple bir seans boşa gidiyor..
acaba araçları pistte kategorilere ayırmayı denesenizmi ? en azından bir pist günü deneseniz olumlu olumsuz bir data olur elinizde.. evet oldukça zor bişey ama ne biliim,mesela special kategori dersiniz x hp üstü aracı olanlar ekstra ücret ödeyip o seansı satın alır
Kategorı hem zor hem manasız. Halk gunu yahu.
Zaten hızlı tur atmak ısteyene 2 saat hatta 4 saatlık seanslar mevcut.
Daha pratık teklıfler versek,kabul olur derım.
evet zor ama manasız değil.. bence denenmediği için bize zor yada manasız geliyo olabilir.. halk günü tamamda 3lü kombo virajın 3.sünde doblo vardı önümde murat..yavaşlığını çizgisini falan geçtim arkasında bıraktığı kara duman zaten başı başına bir kaos
2-4 saatlik seanslar ciddi pahalı.. zaten arabada o kadar can yok..2 saatlik seansta da benim atacağım hot lap 15 i geçmez.. cup car lazım ona yada ciddi bütçe..
elimizdeki ile maksimum verimin peşindeyiz.. fikir sunuyoruz yani doğrudur kesin diye bişey yok tabiki, deneme yanılma yöntemi ile bulunabilir.. ha daha önce denenmiştir verim alınamamıştır elde veri vardır o zaman diyecek bişey yok..
şöyle de düşünmek lazım, bu bir yarış değil, eşit ya da yakın güçler pistte bir rekabet getirir bunu kontrol etmek de kolay olmayabilir, bazı videolar izliyoruz 2-3 araçlık rekabetler hoşumuza gidiyor ama 8-10 araba aynı viraja benzer hızla girdiğinde kaç kişi yarış pilotu refleksleri gösterebilecek... pistte önemli olan güvenlik hatta tek amaç güvenlik, halk gününde kimsenin istediği tur süresini yakalayabileceğini sanmıyorum zaten, 2-4 saatlik seanslarda diğer araçlarla araya mesafe koyabiliyorsunuz, 20 dakika stresi yok, halk gününü biraz daha eğlence odaklı güvenli seanslar olarak görmek lazım...
Bence güce göre değil de acemi ve deneyimli diye ayırmak daha mantıklı olabilir, şahıs satın alırken bu 2 seçenekten birini seçebilir, beni pistte engelleyen şey benden daha yavaş veya hızlı arabalar değil ki, acemiler, yoksa maserati bile yavaşlatıyor beni, seansları acemi ve deneyimli olarak ayırmayı talep ediyorum kısaca.
Özgür'e katılıyorum ve zaten ilk senelerde açıksa söylenmese de biraz güce göre düzenleniyor gibiydi seanslar ama problem aracın değil sürücüsünün yavaşlığı. Belki bir seansa deneyimliler konabilir diyeceğim ama onda da yukarda söylendiği gibi rekabet ortamı oluşursa iyice yarışa döner olay.
kendine acemi sürücü diyecek kimse var mı aramızda, hepimiz Schumaher iz :)
İstediğiniz şekilde sınıflandırma yapılsın, halk gününde 40 araba çıkıldığı sürece herkes deneyimli herkes süper pilot olsa bile atabileceğiniz maks hot lap 2 olur.
Open pit çok maliyetli, halk gününde istediğimiz gibi gazlayamıyoruz. Ee napcaz :D Çok bilinmeyenli denklem..
Bence pistten korkan, ilk defa giren herkes acemidir, en basit ayrımı bu, acemiler çizgi bilmiyor zaten ve arkalarına pek bakmıyorlar, deneyimli ve acemilerin bir arada olması zaten en büyük tehlikeyi yaratıyor. Piste giren insanlar genel anlamda entelektüel seviyesi toplumun üzerinde insanlar olacağı için kendilerini sorgulayıp bu ayrımı yapabileceklerine inanıyorum.
bu iş niyet okumaya benzer, mesela ben kendimi acemi diye adlandırırım 3 kere çıktım onda da sırf 25 yıllık aracımın tadına varmak içindi ama burada çoğu kişi halk gününde süre kasıyor, onları da anlıyorum ama pist bunun riskini alamaz, ortamı pist yarışı haline getirmez, bu potansiyel herkeste var çünkü...
Bana sorarsanız denemekten zarar gelmez, ben acemi olup da deneyimliye çıkanı ya da deneyimliye çıkıp acemi olanı yargılamam, en azından süzülür şahsın tercihine bırakılınca. Acemiler de daha rahat katılır pist gününe, tecrübeliler de. Rekabet ortamı yaratmak isteyen mevcut düzende de yaratır istedikten sonra.