307 vs giuletteaaaaa kapısması mı geliyor yoksa :D
Printable View
Insallah halk gunlerı cok olur. Hatta open pit de daha uygun hake gelır,mesela 1 saatlşk seans gıbı.
Bız katılımcılarda ekonomık problemlere ragmen hep bellı bır dolulukta tutarız ınsallah.
Neyazık ki o şekilde işlemiyor.
Bir talebiniz var ise bi mail atın değerlendirelim.
info@intercitypark.com
Bu arada Geçen çarşamba motor1.com'un canlı yayınını izledim. Bu Nisan ayında olan Camaro'nun biçtiği Polo Şafak Soysal'ınmış.
Buradan yazılan talepler dikkate alınıyorsa eğer benimde görüşüm open pit daha uygun hale gelirse çok memnun oluruz. Biz Ankara dan geliyoruz 4-5 Subaru, Tork garajın lojistik desteğiyle araç başı konaklama ve araç masrafları hariç yol, çekici, yeme içme ıvır zıvır 1.000,00 TL'yi çok rahat geçiyor. Open pite gidelim dedik ülkemizdeki ekonomik nedenlerden dolayı ve open pitin ücretinden dolayı sadece düşüncede kaldı.
Ayda 2 defa halk günü ve open pit 1.500,00 TL olması dileklerimi Buğra Beye arz ederim.
Saygılar.
Daha önce lafı geçen LPG'li araç için yapılacaklar konusunda bir gelişme var mıdır?
Bu sene pist gunleeı mart ayında baslasa,ayda 2 kez olsa. Hatta open pit e alternatıf.mesela yarısı kadar sure katılım yarı dıyat olsa. Hayat bayram olsa falan :)
@NakkaSss quaife geliyor mu sonunda yoksa :)
megane 3 rs cup ve clio 197 ile ben de varım diyorum :)
Ben de her sene oldugu gıbı yuruyen ne varsa pistteyim.
Honda ya 1-2 guncelleme yaptım,ınsallah işe yarar.
eheh bakalım inşallah bu sezon istediğimiz süreleri çıkaracağız #under2.29 diyelim. :D Çalışmalarımız devam ediyor. Teşekkürler destek için ahh bide seni görsek pistte tadından yenmez :D
ohoo geldi takıldı bile + powerflex handling pack ve sıfır baskı balata ve volan ile hazırız. :D Sıfır set lastiği de taktık mı bu sefer istediğimiz süreleri göreceğiz sanırım. Yalnız kilidi takında araç direk AWD oldu o derece bi tutunma var anlatamam yani :D
@OrcunInce
Oo süper bro clio'nun durduğuna sevindim, onu sattın sanmıştım ben.
Görüyor ve arttırıyorum, ben de 308 GTi ile varım diyorum :D
Ben de MiTo'yu yol tutuş, fren ve motor olarak biraz daha yükledim.
Gönül ister ki, lpg işine bir orta yol bulunsun, izmir - istanbul yol masrafımız azalsın.
Ama yine de bu sene İst park'a bir kaç kez çıkmak istiyorum inş.
Benim aldığım dönem 4 tane 308 vardı ilanda, birini ben aldım. Diğerleri satılmadı sanırım ama ilanda değiller. O ara herkes birbirini görüp ilana koymuştu araçları.
Ama gti almak isteyen varsa sahiplerine iletebilirim. Şu an 4 kişiyiz gti sahibi, 4 tane 2018 model 1 tane 2016 model. Bir arkadaşta 2 tane var :D
Ben TT RS'ten ciddi sure bekliyorum acikcasi. :)
RS piyasasini da gidiklayacaktir bu durum.
Ya sorma. Ben 'yetkili serviste montaj isleri - kapali garaj' cevriminden cikabilsem neler yapacam da... :D
Aslinda neredeyse benim set-up da tamam. Bi yazilim yok. Buyuk konusmayayim; olmayacak da. Hal boyleyken piste girilir mi, girilir.. Zaten bi iddiam yok da; ama iste yine basa donuyoruz. Vakit yok ki arkadas. :)
Buğra başkandan takvim bekliyoruz, ona göre hazırlık yapacağız :)
Keşke takvım bıraz daha suprızlı olsa bızlere...
ilk pist günü ne zaman ya :D
megane cc 1.6 110 hp otomatik 1500 kg zır stok ile 3.10dan aşşa dönücem diye iddaya girdim :D
kazanırsam 4 continental vericekler:D
https://i.hizliresim.com/MV1adg.jpg
4x4 e dönmemiş olursam bu sezon bir kaç seans bende dönerim özledim valla
Takvim cokdan belli arkadaslar. Bugra yakinda ilan eder zaten. İnşallah bizlere fazla zaman ayirabilirler.