@NakkaSss quaife geliyor mu sonunda yoksa![]()
@NakkaSss quaife geliyor mu sonunda yoksa![]()
megane 3 rs cup ve clio 197 ile ben de varım diyorum![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Ben de her sene oldugu gıbı yuruyen ne varsa pistteyim.
Honda ya 1-2 guncelleme yaptım,ınsallah işe yarar.
eheh bakalım inşallah bu sezon istediğimiz süreleri çıkaracağız #under2.29 diyelim.Çalışmalarımız devam ediyor. Teşekkürler destek için ahh bide seni görsek pistte tadından yenmez
![]()
ohoo geldi takıldı bile + powerflex handling pack ve sıfır baskı balata ve volan ile hazırız.Sıfır set lastiği de taktık mı bu sefer istediğimiz süreleri göreceğiz sanırım. Yalnız kilidi takında araç direk AWD oldu o derece bi tutunma var anlatamam yani
![]()
Konu NakkaSss tarafından (06-02-2019 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
Tufan has no limits.
@OrcunInce
Oo süper bro clio'nun durduğuna sevindim, onu sattın sanmıştım ben.
Görüyor ve arttırıyorum, ben de 308 GTi ile varım diyorum![]()
Ben de MiTo'yu yol tutuş, fren ve motor olarak biraz daha yükledim.
Gönül ister ki, lpg işine bir orta yol bulunsun, izmir - istanbul yol masrafımız azalsın.
Ama yine de bu sene İst park'a bir kaç kez çıkmak istiyorum inş.
Benim aldığım dönem 4 tane 308 vardı ilanda, birini ben aldım. Diğerleri satılmadı sanırım ama ilanda değiller. O ara herkes birbirini görüp ilana koymuştu araçları.
Ama gti almak isteyen varsa sahiplerine iletebilirim. Şu an 4 kişiyiz gti sahibi, 4 tane 2018 model 1 tane 2016 model. Bir arkadaşta 2 tane var![]()
Ben TT RS'ten ciddi sure bekliyorum acikcasi.
RS piyasasini da gidiklayacaktir bu durum.
Ya sorma. Ben 'yetkili serviste montaj isleri - kapali garaj' cevriminden cikabilsem neler yapacam da...
Aslinda neredeyse benim set-up da tamam. Bi yazilim yok. Buyuk konusmayayim; olmayacak da. Hal boyleyken piste girilir mi, girilir.. Zaten bi iddiam yok da; ama iste yine basa donuyoruz. Vakit yok ki arkadas.![]()
Buğra başkandan takvim bekliyoruz, ona göre hazırlık yapacağız![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)