Bir sıkıntı olur yada olmaz risk almaya gerek yok benim fikrim. Kapalı otopark meselesi ile aynı. Yoksa Type-R Cup'ta bir tane LPG'li vardı sanırım.
Ruhsatta 90 ise sen 90'sın. :)
Printable View
Estağfurullah abi, hazırlıksız yakalandım beklemiyordum :) olay anını da paylaşayım :D
27.08.2016 Istanbul Park Track Day - YouTube
Lpg tankları,benzın tanklarından onlarca kat dayanıklı ve guvenlıdır....
Arkadan bırı vırsun,takla atsın vs sorun olmaz. Burada onemlı olan sızdırmazlık testının perıyodık olarak yapılması.
Pazar günü 2 seans oradayım umarım keyifli güzel boş seansların olduğu sorunsuz , temiz turlar atacabileceğimiz bir gün olur:surucu:
Buğra abi seanslar hangi saatler aralığında olacak
en erken kaçta başlıyor
özellikle 8 nisanı soruyorum
O gun Benzın Magazın de cekım yapıcak,guzel bır gun olur. Benım araclada tur atıcagız,katılımcılarıda cekıcekler... Guzel bır hatıra kalıcaktır emınım.
Pıst rekoru ve yıllardır Porsche sahıplıgı konusunda olucakmıs. Vlog ıncelemesı ben olucakmusım :)
Ama pıst ve arac ıncelemesı olucak. Ayrıca pıst katılımcılarında olmasını rıca ettım. Insallah guzel bırsey olucak.
130 hp sınırı benim gibi 136 hp bmw kullanıcılarına hoş bi sürpriz olmuştur sanırım.neden 130 hp abi nerden geldi aklınıza ? Neden 150 degilde 130
Bu arada fiyatlar ile ilgili teşekkür etmek isterseniz instagramda posterin altına yazabilirsiniz
Ben tam bunu yazarken biri saçmalamış adam jest yapıyor bu fiyatlar ile resmen üzerine altındaki yoruma bakarmısınız ...
Mesajlarınız ile destek eyleyin ahali çok emek var bu işte ...
Bizim millete bedava yapsan da neden bedava diye sorar.