TK_41 Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıklarınızı okudum da konunun beni ilgilendiren tarafını alıntıladım;
1) ''. gelelim otomobil tarafına, bizim sınıfımızda yani uluslararası yarışlarda teknik kontrol yapan bir Türk yok. WRC yapılıyor ya. adamlar geliyor her şey kendilerinden sana elletmiyorlar. bizimkiler (hemen hemen hepsi arkadaşım ) dışarıdan bakıyor.'' demişsiniz
Neye dayanarak böyle bir cümle kurdunuz merak ettim doğrusu. Bahsettiğiniz federasyonda Teknik ve Homologasyon Kurul Üyeliği yaptım. Bizzat birçok uluslararası yarışta teknik kontrol yaptım. WRC, ERC, F1, ETRC, WRX gibi gibi... WRC de neyi elletmiyorlar merak ettim doğrusu? Benim ellemediğim parça kalmadı mesela. Dışarıdan bakan arkadaşınız kim lütfen isim verin?
2)''biz özellikle kendi ülkemizdeki uluslararası yarışlarda tam yetkili olarak görevimizi yapıyoruz. otomobildekiler elde defter bakıyor.'' demişsiniz
Sizler kimsiniz çok merak ettim doğrusu nasıl bir ekipsiniz tam yetkili görev yapıyorsunuz ki biz elde defter bakıyormuşuz? Bu kısmı açıklayın lütfen ki 200 den fazla yarışta yetkisiz görev aldığım için başıma dert gelmesin.
Cevaplarınızı ayrıntılı olarak bekliyorum...