Bilet fiyatlarında çok da bir şey beklemeyin ***** kur yüksek. Ama mesire alanları tahminim 300-350 gibi satışa çıkar.
Bilet fiyatlarında çok da bir şey beklemeyin ***** kur yüksek. Ama mesire alanları tahminim 300-350 gibi satışa çıkar.
Tufan has no limits.
Benim direksiyon tutuş bozulmuş, nedenini anlayamadım. 3. viraj sıkıntılı, 7 baya sıkıntılı. 9da dışarı taşmışım, son kombine çok yavaş. Lastik biraz fazla ısındı, biraz da ondan oldu ama tecrübeyle daha iyileri gelir sanırım. Sağolsun kayıt eden arkadaş zokora demiş o da ayrı![]()
Konu Jeandan-R tarafından (12-04-2017 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
.
Candan 1.5 dci mı araç çok iyi süre maaşallah. Çipli sanırım?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
fren balatasi tavsiyesi alabilirmiyim kullanip memnun kaldiginiz varsa ozellikle
oem alicam en kotu ama semi slick aldigimdan dayanimi biraz daha iyi olsun istiyorum daha fazla yuk olucagindan sanirim bluegt nin bicok modelle ayni disk balatasi vs
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende 1.6 tdi leon ile 2.43,55 sure cikardim.. aracta ili kisiydik... sanirim tek kisi ve guzel bir lastik ile 2.40 altina inebilirim... hatta belki semi-slickler ile 2.35 ler seviyelerine... ama kendimi daha gelistirmem lazim...
Seat Leon 1.6 TDI @ Istanbul Park / 09.04.2017 - YouTube
Konu c@n77 tarafından (12-04-2017 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Merhabalar,
Güzel bir pist günüydü. İlk başta başlarken yağmurlu olması bizi biraz hüzünlendirsede , sonrasında mükemmel bir pist ve hava ile seansı bitirdik
Emeği geçen herkese teşekkürler.
ilk deneyimdi. Hatalarımı ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Video :
Intercity İstanbul Park - 2:43 - Leon FR 1.4Tsi 125hp (Ecu Tuned) - YouTube
Konu makturan tarafından (14-04-2017 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: 2tanelink
B E Ş İ K T A Ş
E36 m3 istanbul park - YouTube
öncelikle çok güzel bir gündü,
aracım 1994 m3, 9 nisan c seansında çıktım, öndeki petlas lastikler beni hüsrana uğrattı viraj limiti epeyce düşükmüş, bir sonraki sefer cup 2 'ler ile çıkmayı düşünüyorum, bende ilk defa bu videoda kendimi izleme fırsatı buldum, sizde hatalarımı söylerseniz memnun olurum.
Video açıklamasındaki petlas modeline şaşırdım yeni bir model olsa gerekviraj giriş ve iç hızlarınız oldukça düşük gazı açmak içinde biraz geç kalıyorsunuz gibi eğer iyi dozlarsanız gazı hem arkası fazla oynamaz hemde oldukça zaman kazanırsınız. Sakin ve keyifli tur olmuş tebrikler.
Kısaca yazayım;
Vıtesı ayak gazdan cekmeden atmak sure kazandırmaz ama goturusu cok olur,bılgıne.Senkromeclerede ıyı davran
1. vıraj erken gırıyorsun,fazla ıcerıden donmeye calısıp acılıyorsun.
2. vıraj cok erken dısarı acılıyorsun.
3. cokkk ıcerde kalmıssın,cızgı kaybolmus ve gaz vermıyorsun.
4e cokk bos gelmıssın,sankı bosta suzulur gıbı... cızgı dogru sayılır
5 e cokkkk erken gırmıssın,olmaz kı ama. Bırde hıc gaza basmıyorsun gelırken?
6 ya oyle gırmıssın ı vıraj kacıcakmıs gıbı,bıraz rahat ol,dıreksıyonu bu kadar oynatma.
7 ye erken yavaslayıp,yıne erken gırıyorsunCıkısında dengelı gaz ıle dıplemen gerek ama yapmamıssın...
8(bu son)vazgectım,8 e elestrı yazmayım
Daha once tecrubenız varmıydı?
Murat hocam, ben onun yerine cevap vereyim; adaşınız olur bu arada; ilk pist günleri deneyimi.
55 günlük hızlı bir baba olduğu için, mesaja çabuk cevap veremeyebilir.
Bu arada ben de yorumlarınızdan faydalanmayı çok isterim;
Intercity İstanbul Park - 2:45 - Leon FR - YouTube
Yorum yaptığınız videoda görülen kırmızı araç.
- Viraja giriş hızım yüksek olduğu için lastiklerime işkence ediyorum
- 2 kişiyiz, araçta yazılım dışında bir şey yok.
Şimdiden teşekkürler.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)