Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
MertCan araç 1.3 multijet orjinali 68 hpsende hak verirsin ki virajlarda fazla yavaşladığında senin kadar kolay hızlanmıyor
![]()
İlk pist günleri organizasyonundan buyana hemen - hemen her pist gününe çok farklı araçlarla 10 larca seans katıldım virajda kimseyi geçmedim ,
kasıtlı bir girişimim olmadı, yanlış anlaşılan bir durum olduysa da affola..
2-3 tur önlü arkalı gittik hatırlıyorum ,, ben çok keyif aldım .. tüm seansında GoPro kaydı da var. İstersen iletebilirim de.. Saygılar.
Az aydinlatta benim gibi bilmeyenlerde aydinlanmis olsun.
Ondan olmaz bundan olmaz yazip birakmasaydin keske.
Lastik basinclari dogru ayarlanmis, ufaktan kamber ayari yapilmis, ustunde coilover olan 900kg lik ve sadece 130 hp olan bir arac cizgiye oturmus bir sekilde hafif egimde o guzel asfaltta hala sarabiliyorsa benim aklima sadece lastik geliyor.
Ustelik bu lastikerden gunluk kullanimda bile memnun degilim, birakin performansli kullanmayi.
Baska tavsiyeniz varsa hem ben hemde diger arkadaslar bilgilenmis olalim.
Konu MCN21 tarafından (24-04-2019 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
3-4-5 Mayısta Gerçekleştireceğimiz Spor festivalimize ücretsiz kayıt açıldı.
V WEEKEND Sports | Alivex
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Okumadan imzalamam.....
Muhtemelen orada olurum atmosferi solumak bile yeter. Bu arada Sinan'ın videoyu yeni izledim de araç kiralamalı pist deneyimi tarihleri ve ücretleri konusunda açıklama ne zaman olacak? LPG'yi sökemiyoruz, Dizel civic de uzun bir süre hayal olacak pistin tadına clio ile bakalım![]()
15 hazirana 1 seans aldım, gelecek arkadaslarla orada gorusuruz.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bende atayım videoyu. Pazar günü D seansı. Baştaki bekleme aşamasını vs hızlandırdım. İlk başlangıçta videoyu kendim için çekmiştim o nedenle biraz konuşmalar var, kusura bakmayın artık
YouTube
Buarada benim ismim Burak. Bu arkadaşımın hesabı, daha önce çok kez üyeolmaya çalışmış olsam da üye olamadım. Buğra'dan haber bekliyorum üyeliğimin kabulü içinDipnot olarak da belirtmiş olayım.
Süreler güncellendi
Rekor değişti![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)