lem ne zaman yükledin hemen kaşla göz arası..:D:D
Printable View
lem ne zaman yükledin hemen kaşla göz arası..:D:D
çççççççççççççok güzel bi kalkış ahAHAH
ufacık pistte de bariz geriden gelip geçmiş :D
çoookkkk güüüzzzeeelll kalllkkkııışşşş
ilkinde geriden kalkıp geçince ikincisinde gaza gelmiş anons yapan :)
yuffff be metinnn abii :eek: arkadan gelip geçmemişin sen başka bişey yapmışın bence :hahaha:
arkadaslar her kafadan bır ses cıkıyor ılk once kural kıtapcıgını acıp okuyun ondan sonra kurallara gore hafıfletılmıs dıyın aracınız hakkında ben verdıgım sozu tutucam orj agırlıgına getırın sozum soz...:icon_tup:
metin abime bak beee,sırf aslanları değil kural kitapçığınıda yakmış yıkmış geçmiş :D baksana ortada kitap falan kalmamış :hahaha:
mahallı yarısa gırıosunuz sonra kural kıtapcıgından soz edıyorsunuz. Izmır yarısları farklıdır hersey serbesttır. ıllegal yarıslar gıbıdır.
Ya bişey kurmaya çalıştım kafamda da; Orçun ctr ile bu laci vti denedimi yada denese sizce nolur?
lacı vtec orcunu gecebılır en kotu kafa kafaya gıderler. ama sunu soylıyım rollde bı 106 ya 5 boy atan vtec dragda 1 2 atabılır max kalkıs setup ı 106 nın daha ustun. rollde boylar daha fazla olur ;)
yok yok pek öyle değil...yarışa beş kala arka koltuklarımıza kadar tamamlattılar...bakma arkadaşlarımızın ağırlık konusuna dem vurduklarına.....400 metredede bu işin hallolamıyacağını anladıkları için tahammülsüzlük yaşıyorlar kanımca.....yoksa pistte gelip elimizi sıkan arabanız çok iyi yürüdü diyen arkadaşımın burda böyle saçma sebeplerin arkasından gündem oluşturmaya çalışmasını açıklamak mümkün değil.....bu bir yarış unutmamak lazım...geçen yarış siz , bu yarışta biz , belki bir gün yine siz.....yenilgiyi kabullenebilmek önemli bir erdemdir.....
selçuk orçunla yürüyen bi mavi saxo vardı da ondan sordum, kafa kafaya fln gidiyorlardı da hatta saxo çok az öndemiydi neydi tam hatırlayamadım şimdi, o gün olan arkadaşlar hatırlarsa yazarlar zaten. drag yapsalar güzel olur diyecem de o saxo günlük fln biniliyor bildiğim kadarıyla, vti ise drag setup bir araba. rollerini merak ettim ama:)
denektik biz ikisini ben orçun un aracdaydım lacide 2 kişi idi, en son ayar yapıldıkdan sonra mşllh iyi digiyor.
4 ün sonuna kadar yaklaşık 180-190 km. hızlara kadar orçun kimi zaman bir boy kimizaman yarım boy önde oluyor ( 1 boy dedigim arka tapponunda hemen) sonrası 2 boy vs.. oluyor.
hatta m3 + orçun type-r + laci vtec denettik laci bu sefer tek kişi idi 4 ün ortalarına kadar laci ikisininde yarım boy önünde sonradan m3 bir parça çıksada type-r gidiyor..
orçunla yürüyen mavi saxo zamanında orçunun arac tamamen ayarsızdı. Oz u bekliyor izmire, tam ayar yaptırmak için şuan :) aracın dahada gideri var yani