ben gene akihisar draglarından sonra yapılan yorumlara göre çok daha efendi ve saygılı yazdım ;) ama şunu diyebilirim konya asfaltı korksun :hahaha:
Printable View
Tebrikler..
aynen hüseyinin dediği gibi çok güzel bir gün geçirdik. antalyalı arkadaşlarımız biraz üzgün döndüler ama gayet sportmence bir organizasyon oldu. İzmir' imiz adına yarışan başta Lacivert vtec'imiz ve diğer yarışçılara teşekkürler...
Pistte bugün foto çeken arkadaşlarda yayınlasalarda arşivimize koysak süper olucak.
konya asfaltında görüşmek üzere... :icon_tup:
Hadı bakalım demet akalın...
tebrıkler metın abı. Kontrollu guc guc deıldır cıldırtıcı guc guctur'un kanıtı:D
kısa pistte yapamazsın deneni yaptı metin........neredeyse tüm kalkışlarda geriden gelip geçti....pist 400 metre olsaydı durum çok daha vahim olacaktı bence rakipleri için....izmir kupası yine izmirde kaldı....tebrikler metin.......
helal olsun metin'e kısa pistte arkadan geçmek pek kolay olmaz.
beklediğimiz sonuç oldu,sorunlar çözülünce lacinin nasıl gidebileceğini bilerek yorumlar yapılmıştı diğer konuda,yüzümüzü kara çıkarmadı maşallah...pistin dezavantajınıda alt ettiği için metin kardeşime de tebrikler :icon_tup:
where are the fidyos?
foto ve video çeken arkadaşlar var müsait olduklarında eklerler sanırım...
laciyi izlemek için bu kadar sabırsızlanmanızı anlıyoruz ama biraz bekleyinn :D kaming sun :D
Hüseyin kısaca herşeyi özetlemiş. Metin abi hafta sonu için tebrikler Videolar eklenirse izleyeceğiz işallah
haybeye demedik bu arac gider tutamassınız!!! aksiharda sorunluydu 189 hp ile yarıştı arac..kimileri yazdı çizdi sadece :)
neyse katılan bütün arkadaşlara tebrikler
Metin abiyi tebrik ederim. Paşaoğlu'nun bugüne kadar en yüksek beygiri elde ettiği atmosferik vti bu araç... Dolayısıyla finish'i ilk bitirmek de hakkı :) İzmir'lileri severek izliyoruz. ;)
izmire kadar geldım yarıstaydım. ama lacı vtec arkadan gelıp gecmedı ama massalalhı guzel yuruyordu fınaldede gs le arasında 1 araba vardı ole arkadan gelıp gecmedı yanı.
fideo yok mu bi görseydik merak ettim
startta olan bırı olarak sunu solıyım kı fotolarda var zaten eklenınce beraber görürüz antalyalı 106 lar dolu ve hafıf oldukları için 1.vites biterken ölüsü yarım boy önde oluolar 2 ye atıldığında laci vtec yetişip geçio 3 te ise arayı acıodu,eğer sence 280 mt lık bı pıstte yarım boy gerı sayılmıosa yada 1 boy önde olmak küçümsenebilecek bi değerse 400 mt (konyadaki) sonuc senin için tatminkar olacaktır dıyebılırım :icon_tup:
iki foto video çeksen ölürmüydün hüsoşum
sabahtan beri melettiniz len bizi hüso fidyoydu fotoydu diye :D :D uzun zamandır iyi yürüyen bir N/A fiteke hasret kalmıştık :)
arkadaşlar by yarışta enkazı yarıştırmadık h22 yi denemek amaçlı... lastiklerde sorun yaşadığımız için maalesef 2. olduk... konyada yepyeni olaylarla karşınızda olcaz... m5 ve kendine güvenip te yarışmaya korkan dier araçları bekliyoruz... bu işler arkadan konuşmayla olmuo...