kerem senmisin ?
Printable View
Vallahi videoları izledikten sonra detaylı görücez olanı biteni bekle konya geliozzzz
evet arkadaşlar elinde foto video olan varsa eklsesin şimdiden teşekkürler....
bu arada metin abi gerçekten ii bi yarış çıkardı... honda power... :)
arkadaslar herkeze slm ben gs 106 nın surucusu gokhan yorumlarınızı okuyorum sadece guluyorum sunu her zaman aklınızda tutun sans eserı gectı dıyebılırım ama ben aracımda arıza var soyle oldu boyle oldu demem yenılgıyı kabullenmemek gıbı bı sorunum yok geldım yanına kadar elını sıktım basarılar dedım.bız buna centılmenlık dıyoruz.kabullenmeme gıbı bı sorunumuz olsa ustam ERKAN BAŞTAŞ kendı ellerıyle verdı kupasını!konyada gorusuruz cıplak hondanın makınasını koyun orj agırlıklı bır hondaya oyle gorelım yorumlarınızı fazla abartıyorsunuz 1.6 ya 1.6 hıcbır honda aslanı gecemez getırın orj agırlıgına gorelım hondanızı ayagımı gazdan cekıcegımın garantısını verıyorum!
senin şahsına yada aracına yönelik hiçbir suçlama göremedim ben ama,şimdi senin ustan sayın baştaş yarışta senin aracın için 1.8 stroker dedi 186 hp dedi sen 1.6 ya 1.6 demişsin :soru: böle ciddi bi şekilde yapılmış aracı (senin aracın) bi araba geçiosa o araba (laci vtec yani ;) ) demekki seninkinden iyi hazırlanmış,araç çıplak demişsin bu yarışın belli kuralları vardı ve o kurallara uygun şekilde arac kontrol edildi bi sıkıntı görülmedi ve yarıştı geçti ;) şans eseri derkende ben yarışta senin aracı kaldıramadığına yada vites kaçırdığına şahit olmadım şans eseri derken ne kastettin onuda anlamadım :soru: vtec şans eseri bi kez vites kaçırdı ondada siyah 106 geçti şans eseri budur! tr'de bu şekilde profesyonelce hazırlanmış vtecler olduğu sürece bence senin tabirinle aslanların gaz kesmeyi değilde taban sacını delicek şekilde gaza basmaları lazım:hahaha:
herkeze slm vererek giriyorsun ortalıga sonradanda şunu aklınızda tutun sanş eseri geçti diyorsun.
bende sana iki kelam edeyim senin aslanın bi tarafını yırtsada geçemez O laci vtec' i kiii senin aracının stroker oldugunuda çogu insan biliyor.aksiharda arac sorunlı dedik belliki inanmamışsın ama kısa mesafade yapılı halini gördük.konyayada gelicez nasipse ordada 400m. neler oldugunu görürüz. + 1.6 ya 1.6 hiçbir honda aslanı geçemez demişsinde zamanında neler gördük hangi aslanları kedi yaptılar bundada oldugu gibi:heyoo:
yenilgiyi kabullenmemek gibi bir şansınız yoktu zira....yüzlerce kişinin önünde eze eze geçildiniz....sonrasında gelip tebriklerinizi ilettiniz.....bizde dedikki sportmenlik budur işte....şimdi bu hazımsızlığın sebebi nedir? ...eğer ağırlık konuşulacaksa onuda konuşalım derim....kaç kilo arabanız ?
bende honda fanatigiyim.35dc106 izmirliler yapmadımı 35 pa plakalı 106 yı izmirller yapmadımı...onlar geçmiyormuydu gırtlak vtekleri...laci vti ulusala o kg ile girebilirmi yorumları bekliyorum...veya bilen varsa kaç kg oldugunu sölerse iyi olur...basarılarınızın devamını dilerm
106larımızın hepsi orj agırlıgındaydı.....
aracın arızasından bahsettik bilin diye buna bahane olmadığınıda ekledik ayrıca akhisarda bizde tebrik ettik o centilmenlik dediğin kelimeyi biz çok iyi biliriz sen rahat ol bu konuda arkadaşım...yalnıııııız foruma gelince ( şahsına söylemiyorum ) bazı arkadaşlar yok çıplak yok kral vs gibi benzetmeler aşalayıcı tavırlar haline girdikler ki diğer konuda siz birşey yazmadınız zannediyorsam linki aşağıya ekliyorum önce bi okuyuverin sonra edeplice konuşalım,tartışalım o çıplak kral ın çıplak haliyle neler yaptığını görmüş oldu konu ile alakalı kişiler ztn hiçbiri buraya birşey yazamıyor dikkat ediyorsan ;) yoksa izmirdeki kimse kimseye bilenmedi laf lakırtısı fln da yapmıyor yani sadece bu saygıdan uzak yazılar için yazıldı bunlar şahsınızla alakası yok tabi diğer arkadaşlar gibi düşünmediğiniz sürece..ve aracın hafifletilmesi kurallar dahilinde yapılmıştır yapabiliyorsanız ne mutlu size..;)
bu sayfadan başlamış gerisini okuyun bir isterseniz..;)
http://www.techturkey.com/forum/show...=27048&page=24
07 kırmızı bi hb vti vardı zamanında onu geçen aslan hiç hatırlamıyorum
pa ile dc de izmir arabasıdır dorudur ama o zaman laci yoktu,keşke olsaydıda deneseydik,eger denemiş olunsaydı suan emınım bu mesajı dusundukten sonra yazmazdın,bende senın gıbı bır honda fanatıgıyım ve akhısar yarısından sonra gereksız yere gergınlık yaratan sahıslarada lafım şimdi nerdeleriyada konyadan sonra nerde olacaklar?bide olaya şöle bakmak lazım sizin orjınal agırlıgınız ıle bızım suankı halımızı tartıp farkı o sekılde görürsek daha saglıklı verıler uzerıne konusmus oluruz :icon_tup:
valla ANTALYA olarak şampiyonluklara alıştık darısı izmirli abilerimizin kardeslerimizin basına
bende sunu sölemek isterim...DC106,laci vtegi geçerdi...oda çıplaktı gırtlaktı...bunu sizlerde blyorsunuz
laci cok normal bir sonuc almıs. daha once de soyledıgım gıbı bır 106gti laciyi gecemez
2x2=5 :)
yaşın daha genç ateşlisin belli ama bu kadar fanatiklik yapma.böyle il isimlerini filan yazarsan insanlar tahrik olur ortalık karışık.Birisi sana çıkar derseki antalyada domates,mandalinadan başka meşhur ne var diye cevap veremezsin.bu forumdaki insanların çoğu hangi şehirin sanayisinden nasıl iş çıkar çok iyi biliyor ;)
bak bu video sizin aslanları miyavlatan aybek'in arabası.plakanın antalya olduğuna bakıp sevinme sakın araba antalyada yapılmadı ;)
http://www.youtube.com/watch?v=RPFKWK72yG4