aybek yahuuuuuu....genç arkadaşlar hatırlamazlar belki...normal karşılamak lazım .......
bu arada arabanın yeni sahibi sanırım ankaradan bir arkadaşımız ona sormadan koyduk video'yu kusura bakmasın
pistte yapamadıklarınızı internette yapmaya çalışmak biraz komik !!!
laci vti ın ezici üstünlüğü ortada aracı hazırlayanların emeğine kardeşim metonun pilotajına sağlık![]()
metin abi kısa pist laci için dezavantaj olmasına rağmen geçmişsin tebrikler
akhisarı kıstas aldı herkes sanırım ama akhisarda yürümedi laci, hem ayarsızdı hemde 185 taban pirelli p400 aquamile gibi dandik bi lastikle yürümeye çalışıyodu
dragların düzenlemesi ile ilgili bişeyler söylerdim ama ayıp kaçar..
geçen hafta pist güvensizdi de bu hafta hülagü düzenleyince mi güvenli oldu???
okuyup üflüyor herhalde erol hülagü güvenli olsun diye![]()
Bız 2007 turkıye sampiyonasında vtec ten baska arac gecmedık.bunu hatırlatırım eger arabanı orj agırlıgına getır ben sana verdıgım sozu tutucam.youtube ac erkan bastas ısmını gır bıraz vıdeo izle canım kardesım.bazı arkadasların densızce konusuyor eger yıne aynı lafı konusurlarsa onları pıste kendı arabaları ıle beklerım sanal alemde ınsanlar ıstedıgı gıbı konusuyor.sunuda soyleyım bız sadece aslan yapmıyoruz turkıye sampiyonu iki s 2000 de bızım ellerımızden cıktı halada tahtında oturup kendılerıne arac arıyolar.eger arkadasların bu sekılde konusurlarsa herkezın kendı ayıbıdır kendı zıkrını bellı eder saygılar
Buraya polemik üretmeye gelmedim. Hülagü'nün de sempatizanı olduğum da zannedilmesin.
Belli ki birşeyler olmuş ve sizler de gerginsiniz. Dediğim gibi ne oldu, ne bitti bilmiyorum. Aslında ilgilenmiyorum da. Hülagü'nün oradaki konumunu irdelemeye çalıştım biraz sadece.
Sizin tayfanız kimdir hangi camianın tayfasıdır bilmiyorum. Ama sen beni biliyorsun sanırım bir yerden. Ben STP nickinden çıkartamadım seni.
Bir önce yazdığımdan da Hülagü yapınca doğru başkası yapınca yanlış gibi bir anlam çıkarmak için art niyetli olmak lazım sanırım biraz. Tekrar yazayım: Bence organizatör(ler)inden, katılımcılarından, gözetmenlerinden vs. bağımsız İzmir Yarış Pisti'nde drag yapmak gayet anlamsızdır.
Komik olmak güzeldir
Tebrik ederim..
Hatalarımın ne olduğunu PM üzerinden ulaştırabilirsen sevinirim. Okuduktan sonra silerim. Websiteni takip ediyorum süreler için ama göremiyorum başkasına da açıp sormadım vakitsizlikten.
vy 567 zamanında sampıyon olabılır plakasıdqa 07 olabılır ıstanbuldada yapılımıs olabılır ama sampıyonlullardan once cok gecılıdıgını bılıyorum o zamanlarda emrah vardı cbk la aslandı dıkkatını cekerım sonra sınıf degıstırmıstı vy ondan sonra sampıyon olmustu bırdemekanık spor bu herkes gecılır gecılmez dıye bırsey yok bırısı gelır aklını alır cıkar.
konudan biraz çıkmış olucam ama 2006-2007 sezoununda aguş oto nun yapıp, alpaslanın kullandığı ve daha sonra miniklere satılan yeşil vti yı unutuyosunuz galiba. o dönemde ne aslan, ne kaplan, ne saxo ne m3 tanıyodu. sitede sadece bmw lere karşı olan videolarını bulabildim.
ayrıca bu vtec-pejo kapışmasında bişey daha söyliyim. 2005 yada 2006 da antalya mazı dağında yapılan draglarda aponun kaç tane gti kaç tane vts geçtiğini hatırlamıyorum. 6-7 taneyi geride bırakmıştı heralde. arabada boş değil herşeyi yerli yerindeydi.
metin abinin de arabası apodan daha güçlü bir araba. 106 larla vtsleri geçmesi gayet normal. boş yada dolu. bu draga giren herkes Heyteçe belirtilen kuralları kabul etmiş ve bu kurallara katlatmak zorundadır. Teknik heyetin kontrolünden geçerken bir pürüz çıkmadığına göre sorun yoktur.
Kurallar: http://www.tosfed.org.tr/kitaplar/09...g-19032009.pdf
bmw-vti videoları:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=2148
Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...
www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com
ne cbk kaldi, nede vy: sonuca bakip ona gore konusalim lutfennos icinse sunu diyim; direkt port b16 videolardaki 14jantli vti gibi gitmez.
Experience is what you get when you don't get what you want.
Sürekli aracını orjinal ağırlığına getir diye bi laf dönüyor. Bu araba teknik kontrolden geçiyor ve yarışa katılıyor yani herşey kuralına uygun gelişiyor illa 106 veya saxo geçince mi kurallar tam olacak. Diğer araçlarıda tam olarak hazırlayın arkadaşlar ii motor modifiyeside yapmayalım o zaman aracın kilosunu azaltmakta bir nevi modifikasyondur ve bu araba da standart değil sizinkilerde öyle ya tam olarak hazırlayın aracınızı yada kilonun arkasına sığınmayın ...
benim anlamadığım bi nokta var
laci vtec şu an kaç kg?
yarışa giren 106 lar kaç kg?
vti ın en boşu bi 106dan hafif değildir herhalde![]()
kg. farkı komik gerçekden kurallar dahilinde herkez istedigini söker aracına kıydıkdan sonra..
bu arada tool un dedigi dogru (ne cbk kaldi, nede vy) ikiside mazi oldu..
hem hiç kendi aracınızın stroker ın dan bahsetmemişiniz benim 106 ım 1.8 lt diye![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ya antalya tayfası akhisardaki yarıstan sonra attı tuttu en sonunda da cok konusmucaksınız bi daha ki yarısta görücez dedi,antalyalı arkadasların metın senturkle bı akrabalıgı varmıbızım gordugumuzu ızmırde onlar dormedımı acaba?
yada laci vtec gercekten cok cok hızlıda göremedilermi
belkide gördükleri karsısında hayrete düşüp görmemezliktenmı gelıolar
KONYA KATLİAMIyakında sinemalarda KAMİNG SUN
oyuncular: laci vtec,metin spec![]()
yani diyosun ki ordaki izliyen tüm herkez kör yada yalan söylüyo hene diim
ne güzel demişin be üstad
tebrik edildi yarış bitti araçlar ortada sonuç ortada ama nedense geçen seferki lafların hepsi yalan oldu ve Vtec'imiz gücünü gösterdi ...
Demekki neymiş büyük lokma yiyin ama büyük söz konuşmayın !!...
Fotoları koyucam az bi vakit sonra az bi sabır...
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
geriden gelip geçmekbu mu ki
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)