izmir dragı çok özledi eminim süper bi haftasonu olucak...
izmir dragı çok özledi eminim süper bi haftasonu olucak...
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Son zamanlarda organizasyonlar hakkinda her kafadan bir ses cikiyor .. Bu isin mudavimleride kime inanacagini sasiriyor .. Artik " Drag var ! " denildiginde insan ister istemez supheyle yaklasiyor .. Hem Pinarbasi pistinin metraj olarak yetersiz , guvenliksiz oldugu soyleniyor .. Hem de " 17 mayis drag var " deniliyor .. Bu ne perhiz , ne lahana tursusu ?![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
bence gerçekten guvensiz bir yarış olur eğer sadece tiribünlere seyirci alınmaz ise
selim özgörkeyin kazasında o duvarların ne kadar güvenli olduğunu gördük maciya kıl payı gitti
zaten dikkatli okuduysan bende onu yazdım
seyircinin tribunde olması lazm pite kişi geçmesini engellemek lazm
Ben 5 kelime yazarım ortalık birbirine girer gene susucam inatla izliycem dünyada neler oluyor ben marstan bakan modda ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
c4'le girmemiştim piste..Başka bir araçla girmiştim..Ayrıca ben şahsım adına konuşmadım ki..Stock sayılan ve çok yüklü olmayan araçlar için tehlike arz etmez..Fakat yüklü bir araç için pist uygun bi pist değil.
Msupra sence o pistte gerçek performansını gösterebilir mi ? Veyahut whiteside impreza.. ?
Anlatmak istediğim..Hem frenaj mesafesi bakımından güvensiz..Hemde seyircilerin pitteki duvara gitmeleri bakımından tehlikeli..Orda bi araç allah korusun duvara vursa o duvar ne kadar sağlam ki..Hadi diyelim birşey olmadı duvara..Ama araçtan fırlayacak bir parça yüksek ihtimalle orda bulunan bir insana gelir..
Pit alanına seyircilerin girmesi kadar anlamsız birşey yok..
şu konuya yazıcak 5 kelimem var zor tutuyorum temizleniversin konu rica ediyorum ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
baska bırının organızasyonuna aynı pıstte mesafe kısa tehlıkelı dıe ızın verılmıyorsa,sende yapmıcaksınbaskasına tehlıkelıde sana deıl mı drler adama
bana sorarsan pek bı tehlıkesı yok,ben duramayan sadece taxı yı gormustum..o kdr hızlı araclar ztn mahallıye gırıp o mesafede yarısmazlar dıe dusunuyorum..kı hos tehlıkelı denılen org tada duramıcak arac yoktu
![]()
Yıllardır yaşanan aynı sorunlar. Nereye çomak sokarım hesabı. İzmir Pistini kimse ama kimse gönlünce kullanamaz arkadaşlar, biz o devirden değilizDinozor devrinden olsan belki demi Buğra
280m drag mı olur ya izmir'e ciddi yüklenmiş araç getirmek arabaya yazık 3 bitmeden yol bitiyor tabi finish'e hızlı giren araç durabilecek frenide vardır sonuçta tt'lerde şigan'a gelmeden önce 4'e atmış oluyordum sonra frene oturup duruyordum.
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
Zaten gecen haftaki drag yarısına taş koyanlar da bu hafta düzenleyecek olanlar degil mi?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)