geçmiş olsun
Printable View
geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
asfalt çok kötüymüş izmit bile iyiymiş
allah yardımcıları olsun o sıcağın altında
haberler hızlılardan haberdear idisdimy
msupra 12 lerdeymiş msky11 lerde zn de 11 lerdeymiş mskyın debriyaj nanaymış kaçıyormuş (dedimtilton diye dinlemedin ismail abi beni :D)1.3 basıyormuş 100 shot nos msupra 1.7 no nos
mskyda toyo lastik var sanırım Zn dede slicks varmış
canlı yayın :D
bıraz önce k20 ile turbo megane kalakmış k20 çok fena diyolar :D
turbo megan izonun ki mi
büyük ihtimal angara plaka dediler
msupra ile mskylıne kaldırmışlar msky açık ara önde girmiş :D
turbo doğan ın biri kırmızı hb vti a uzamış :S
adanadan mavı k20 sı nıf ı gecmıs 2-1. hbrler taze:D
haydii o da iyiymiş :D
helal bee k20(ruhi abi):) warmı başka haberler
konyadan canlı yayın:D
yeminle geberiyorum yorgunlukdan drag a doydum yeminle 1 sene drag yapmasam olur :D
hazırlanıp istanbul yoluna düşücez 700 km nasıl gidicez bilmiyourm geberiyoruz yorgunlukdan
Sınıf 5
Evo 9
SI k20 Yunus
SI k20 ruhi
TurboVtec Ali abi ( eski D plaka)
ben
yunus beni
ruhi , ali abiyi
geçti
sonra
evo 9 yunusu
evo9-ruhiyi
geçti
1-EVO 9
2-Ruhi
3-Yunus
Süreler birbirine yakın saliseler var
Nıf değil kanka D plaka şimdiki plakası AG
bugün sabah yarışları izlemek için büyük bir heyecanla antalyadan kalkıp konyaya gittim ama büyük bir hayal kırıklıgı yaşadım çok güzel araçlar vardı güzelde yarışlar oldu ama pek izleme gibi bi durumum olmadı sadece sesleri duydum çünkü izlenebilcek doğru düzgün bir yer yok ne tribün nede başka bişi yolun kenarındanda pist gözükmüyordu malesef..en kısa zamanda bu eksikligin giderilmesi lazım bence...
400 metre çok zevkliydi öldük yorgunluktan ama deydi herkeze tşkler..
Sonuçları biri yazasada bizde bilgilensek
msky sanırım 10.8 yapmış tepkime süresi dahil :)
subaru Zn 11.5 sanırım Tepkime süresi dahil
msupra 12 yapmış sanırım tepkime süresi dahil
tam bilmiyorum zamanları
Sahibi kılçık bitane turbo vtec vardı slickssiz giren siyah olan o kaç yapmış
videolar gelmeye başlar akşama bakalım kimler neler yapmış...
bu arada msky a helal guzel sure cıkarmış..
msky 10.8
msupra 12 lerde kalmış debriyaj arızası vermiş daha sonra
Zn 11.2 sanırım yanlışm olursa düzeltebilrsiniz
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos...6_715097_n.jpg
Tebriklar İsmail abi ve ekibi 10.8 geçen seneki rekoru egale ettiler:)(temsili foto)
arkadaşlar yola çıktık benzincideyiz şu anda boludan haberi olan varmı? ona göre çekip bi yerde uyucaz trafik geçenki gibiye.
İsmail abinin M sky gidişiyle büyüledi ortamı
ilk süreler için kalkışlar yapılmadan önce Msupra & msky geçişi oldu msky videolardakinden çok çok daha güzel gidişine hayran bırakıyor kendini maşallah arada güzel fark oldu ..
ve burda sitede okudugum gördüğüm arabaları birebir görme şansı dogdu ama tanışma ortamı olmadı malesef : gökinin 106, istanbuldan EG K20, Ankaradan Turbo Saxo (çok güzel gidiyor) adanadan EG K20
Pisti izlemek ölümdü günneşin altında ne bir tribün nede bir sıgınacak gölge yer vardı. yarışı sonlandıramadan kaçmak zorunda kaldık birde her yer tozduu..acil yapılanması lazım otopark sorunuda ayrı bir konu
Katılım gösteren herkesi tebrik ederim.
ahmetle hilmiyide görmeyi ümit ediiyordum ama şimdi okudum çok geçmiş olsun .
Tugralın makinada 2-3 video, bikaçda foto var ama yarın ekler umarım.
ızleyenler ıcın tam bır rezallettı...ankaradan geldık 30 dakıka durduk ve gerı donduk....yazacak cok sey var ama sımdılk yazmıyorum...
tam anlamıyla bir rezaletti
gerek yarış sorumlularını gerekse buradan yazan pistte herşey 4x4 lük diyen konyalı üye arkadaşları tebrik ediyorum, bilseydik aramızda para toplar portatif tribün yaptırıp getirirdik... herşey 11 numaraydı :icon13:
Tünaycım hani biliyosun büyükşehir olarak Ankara yada İstanbul daha pist yapamadı bu adamların düşünüp pist yapmaları bile takdirlik durum:) benim söylemek istediğiim buydu tamam eksikler yada yanlışlar olacak tabiiki yada daha kötü durumlar ama şu anki durumdan daha kötüye gitmez yaw:) herkes pilot seyirci artık yardım edicez bizde :)
konyalı arkadaşlar baştan uyarsaydı, burda tribün yok yarışı izleyecek yer yok boşuna gelmeyin deseydi 600 km yolu boşuna tepmezdik