kanka çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin.
Printable View
kanka çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin.
çok çok geçmiş olsun, Bizde Eskişehirden gelmeyi düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa inşallah konyadayız yarın
biz birazdan yla cıkıyorum gece knya da oluruz oraa gorusmek uzere...
antrenman mı yaptım arabanın anasınımı ağlattım bilmiyorum :D
20 kalkış yaptım ahahahaha debriyaj yalan oldu nerdeyse
Pist için düşüncelerim ise pek güzel sayılmaz asfalt hiç iyi değil bunu kesin söyleyebilirim izmit ve izmir in asfaltı çok daha iyi ve güzel.(Akhisar'ı bilmediğim için yorum yapamıcam)
Start noktasından 50mt sonra pist çok tozlu temizlenicek gibi değil ben tek başıma 20 kalkış toplamda 40:D yaptım yunus-turbo vtec ali abi- vtechasan vs vs kalkışlar yaptılar ama yinede toz kütlesi pistten kalkmadı.
Pistin bulunduğu yer konumu gayet güzel.
400 metre acaip zevkli bişey onu bunu bilmem :D
Allah Acil Şifa versin..
sabah 5 gibi cıkıcaz yola 4 saate ordayız. Pistin etrafında cafedir vesaire bakkal makkal cakkal varmı ne alalım yanımıza nasıl gelelim hava nasıldı bir iki tüyo verin
kardeşim benim en son gıttıgımde hıc bırsey yoktu sadece su satıyolardı arada ıstersenız sız tedarıklı gidin şemsiye ye çok ihtiyaç duyacaksınız böle sıcak olursa eğer ;)
aynen bencede tedbirli gelin, sudan başka bişey satılmayabilir(kesin bi bilgiye sahip değilim yanlış anlaşılma olmasın (:) tam emin değilim ama tedbirli gelmenizde fayda var..
Hiç bir şey yok nevaleyi kapın gelin...
Miniklerin başına gelen İzmirden yarışa gelen ve misafirimiz olan bi abimizide yatırdık hstaneye sabah...Ufaktan bi mide kanaması gecirmiş demin cıkardık tekrar dönücek onu burakacagız ...
antremanlara biraz takip ettim Göki draga doydu resmen :)
herşey full yarın etli pide,şaç böreği, mevlana(tereyağlı konya böreği) , fırın kebap :D herşey fullllll
bıraksalar yemin ederim sabaha kadar kalkardım orda yunus ile ahahaha acaip zevkli 400 metre
video çeken yokmu yaw 40 kere kalktık bide motoru bırakıcaktık orda ahahaha
zaman varmı göki? ölçüm yapıldımı gbugün?
vardı kanka gayet başarılı fodepar yapıldımı yok yapmadım gibi itiraz edilmesinin imkanı yok sistem gayet başarılı.Zaman ekranı dev gibi herkes görüyor
ışık olayı biraz alışkın oldugum cinsden değil kırmızıdan direk yeşil yanıyor bugune kadar alışmışım 5 ışığa alışmam zaman aldı biraz ama o kadar kalkış sonunda alıştım ışıklarada
alper-tünay-ben-teko sabah erkenden geliyoruz,,
saat kaçta başlıyo yarış