Hayırlı yolculuklar. Allah yolunuzu açık etsin :heyoo:
Printable View
Ankara ya ugrayan yokmu kımse yahu yrn gorselım?
Katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum 400 metre keyfini yaşayarak evlerine dönecekler bundan da eminim süleyman kardeşiminde gözlerinden öpüyorum konyadan tüm otomobil severlere elinden gelenin en iyisi ile yetşmeye çalıştı .
Konyada değil fizanda olsa bu tür aktiviteler desteklenmelidir bence ...
Eyerr 2 gün sonra diyorsanız ki pistimiz yok pist istiyoruz ozaman eldeki pistleri hınca hınc doldurucaksınız ki yatırımcı / sponsorlar bunları gorsun destek olsun yoksa bizim uraşımız pamuk ipliği kopar gider acısını sizler ceker bizler ceker ...
Forumda drag ve antreman la ilgili canlı bilgi bekliyorum usa dan misafirlerim var aileden o nedenle kalıyorum uzulerek istanbulda ...
Ama aklımda gönlümde orada ...
Süleymanım ümitliyim senden Bu sabahta dediğim gibi Açılıştır bu ne olursa olsun hatadır eksiktir sadece not alın detay tutun elinizde 2.sinde çözmüş olursunuz . Sonuna kadar destek bizden sizlere yanınızda olamasamda ...
Cok isterdik gelmeyi ama kısmet degilmis, insallah tekrarında orda oluruz.
Bizimkilere hayırlı yolculuklar, organizasyonda calısacak arkadaslara da simdiden kolay gelsin.
Bolca video fotograf vs istiyoruz :)
saat 8 sularında gökhan abi ve yunus abi konyaya girdiler önümden geçip gittiler:D
yol tarifi konusunda sıkıntı çeken varsa yardımcı olabilirim
Pazar günü izleyici olarak ordayız zevkle izlemeye geliyoruz
arkadaslar kardesım hala hastanaede yatıyor kronık kalp rahatsızlıgı var. bazen boyle bıranda ortaya cıkıverıyor hayırlısı olsun. ınsallah bır an once ıyılesır. Rabbım acıl sıfalar versın. suan konya yarısı bızım ıcın yok maalesef. Allah daha ıyılerını nasıp etsın.
Gecmis olsun minikler ALLAH sifa versin :(