kesinlike dediklerine katılıyorum. sonuçta federasyonda ona gelen ve direktör tarafından imzalı olan resmi evrakları baz alacaktır.
Printable View
yalnız denilenlere göre konyada tutunma sorunu yasıyordu yarısanlar. Antalyadaki pist havaalanından cevirme asfalt kalitesi iyi olan bir pist (piste benzer) bununda etkisi vardır
tribunu falan gectimde, insan sureleri nasil yanlis gecer ya :icon_wack
evo sarmadan kalktı, yunus abide fazla ısıtmadı lastikleri dolayısıyla sardı kalkarken
O kadar yorum var yeni kurallarla ilk yarış yapıldı hiç iyi -kötü bişiy yazan yok.evo 9 un saniyesi sınıf 3 ü tutuyodu.senin saniyen sınıf 2 yi tutuyodu fakat senin araç soyuk kamikaze gibi olunca ben seni sınıf 3 attım yoksa sınıf 2 ye herşeyi takılı gelen arkadaşlara ayıp olacaktı.dolayısıyla soruyu benim sınıf 3 de EVO nun yanında ne işim vardı diye sorman gerekiyodu :) nosladınmı bilmiyorum ama noslasan veya nosladıysan memeleri büyütsen 13,75 e kadar toleransın vardı fark bide atardın evo ya :)
bide orda katılım ve yapılan sn yelere göre yeni sınıflar oluşturduk sınıf 1 ve 3 o an belirlenmiş sınıflardı.öle olmasa ataydım seni sınıf 5 e subaruların yanına o zaman görürdünn..
o pistte yaptığım en iyi zaman 14.00 13.9 olmuştur ama oda 1 kere oldu :D
hacminize ve ağırlığınıza göre avantaj yakalayamadınız mı kurallar kötü oluyo dimi.bak ne güzel kendin diyosun 13,90 yaptım diye.istikrarlı kaksan hep 13,90-14 lerde ne olurdun birinci hemde evo ya karşı.zorlasaydın evo yu cezaya girerdi evo yine birinci olurdun.nesi kötü bu kuralların.
abi pistte toz olmasa veya pistin asfaltı birazdaha ii olsa avrupadaki gibi ozaman bu kurallar güzel bide lastik ısıtılıyo kakılan yerde o yüzden yaptığın bi zaman diğerini tutmuyo sarıyosun çok tozluydu o yüzden bu kurallar ii değil avrupadaki gibi kolalı olsa asvalt tamamdır :D
yarıştan 1 gün öncesi demiştim:)
bende 14.100 çıkarmıştım cts günü ne güzel:D bi daha çıkartamadım nedense arabanın canını aldık o gün pazara bişey kalmadı.
ordayken görevlilerine söylenmiş pist yıkansın diye ama bizene demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum.orda öle kulakdan kulağa söylenenlerdi.
arkadaşlar evo nun sahibi ilk kez yarışıyo acemi yanı bıraz istedi saniyeyi yapmasi imkansız kafasına göre yeni defransiyel kırdı 17 milyar dediler o yuzden korkarak kaldırıyo :heyoo:
difo 17 milyarr kesseler beni girmem yarışa falan :hehe:
kameram yeni geldi kontrol ettim pek ele avuca gelicek videolar yok ama pistin ne kadar tozlu oldugunu anlatan 2 görüntü var yarışan araçlar toz bulutundan gözükmüyor :)