katılımcı lıstesı sureler ve sonuclar hakkında bılgısı olan varmı ??
Printable View
katılımcı lıstesı sureler ve sonuclar hakkında bılgısı olan varmı ??
beyler süper de biri sonuçları yazsa video koysa yaa kim hangi saniyeye girdi neler yaptı merak ettik işte
komik şeylerin yanısıra üzücü şeyler daha coktu. biz içeri de yarısı rahat izleyebildik. ama
dısarı da olan cogu arkadaslarımızın kafasına güneş geçti. ayakta durmaktan yoruldular.
yarısı izleme izdihamı yasadılar. ses var görüntü yok gibisinden. ama en çok spikerlere
sinirlerdim. çok sert bi şekilde bi havalarla ordaki herkeze bağırdılar. ordaki görevliler ayrı
bir dert. yok bilekligini tak yok şu yok bu. ayıp yani o kadar yol yapıp geliyoruz hosgörü
ile karsılanacagımız yerde bağırıyorlar. zaten saat 1-2 gibi çoğu kimse dayanamadı çekti
gitti sinirlenerek. bu organizasyonu daha da profesyonel şekilde yapabilirlerdi. bu
arada yarısa katılan tüm araçları tebrik ediyorum.
aracların surelerı hakkında bılgısı olan yokmu ?
evet hakkaten sartlar oldukca zorluydu ama eminimki eksiklerde kisa surede cozulecektir, bir anda TR ye herseyiyle dortdortluk bir pist yapilmasini beklemek zaten cok iyimser olur.
yarisa gelen, katilan, basarili,basarisiz herkezi emekleri icin tebrik ederim.
Msky cidden cok guzel yurudu ismail ve ekibini tebrik ederim.
diger araclarinda hepsi kendi kategorilerinde cok basarili idiler, cita artik iyice artti cogu is guzel oluyor.
msky sorunlara rağmen harika idii...! dercesini geliştirdi ve TÜRKİYE'nin bir numarası oldunu yine gösterdii dayıcım canı gönülden tebrik ediyorum senii :) :)
video Resim onun gibi bişey yokmu YA
herkese selam
çok eksiklerin olmasına ragmen pist harikaydı toz haricinde
arkadaşlar yarışa giren yada girmeyen her insan pist problerimden bahsediyor lütfen konuyu bu şekilde kapatalımiyi yada kötü bir drag pistimiz var iyileştirmek bizim elimizde
yarışa giran bütün arkadaşları tebrik ediyorum koskoca türkide medeni cesaretini gösterip yarıştıkları için
benim için güzel bir gündü
msky ve msupra birlikte yarıştılar benim için onurdu
msky ilk kalkışta her zamanki gibi bir adet aks yedi yoluna devam etti
gene kafasını sallaya sallaya kendi 0-400 rekoru olan 10-95 i egale etti
yeni 0-400 rekorumuz 10-8 türkiyenin şimdilik kayıtlı belgeli eniyi dereceli arabası MSKY
her zamanki gibi gene ustamız GÖKAN ustama ve SWAP CENTER ailesine teşekkür ederim
7 dakikada aksımız dedişti oda gökan ustanı yeni rekoru bidahakine 5.5 sözü aldım
şimdi hızlı bi şekilde video bekliyorum
size söz veriyorum ben bu işi yaptıgım sürece size yeni rekorlar yeni projeler tattıracagım
özgün hazırlan tosunum ben bu 10 saniyeden sıkıldım şunu iyileştirelim
bize sagladıgın katkılardan dolayı ayrıca teşekkürler
hemen götün kalkmasın
teşekkür ederim.güzel bi gündü ve bütün yarışa katılan herkesi tebrik ediyorum.
sırf o hewesle gittim ama çekebildiğim fotolar çağların koyduğu ayak fotosu kavaktaki insanlar falan:ofk: hani bariyere kadar gelelim bari be organizatör tel çekmişsin bariyerden başka bişey görünmüyo ki.. bi daha draglara gitmicem bugünden sonra ama çok güldük sağlık olsun:rolleyes: buarada ankaranın krosuna bile kurban olmak geldi içimden:icon_wack
seyirciyi bilinclerndirmek gerekli diye dusunuyorum...
bence seyirciden once org u duzenliyen arkadasları biraz daha saygılı olmaları gerekebilirdi
iceriye cevik kuvveti alıp
sanki oradaki arac soforleri ve soforlerin yanındakı yakınlarına suclu gibi bagırmaları 8 yasındakı cocgu babasının yanında cık buradan die bagırmak pek iyi bir goruntu degıldı...
insallah zamanla ii guzl yarıslar olacagına ınanıorum.
maglesef Turkiye de bu kadar olur ama bunu ilerletmek bu sporu herkese sevdirmek bizlerin elinde katılan tum arkadaslara tşk ederim..
Valla dün gece eve dönüp nasıl yattım bilmiyorum. Bir süre bekleme alanında üstü kapalı yerde her aracın fotolarını cektikten sonra dedimki bu yarısı bende adam gibi tribünden izliyim. Cıktım tribün diye bahsedilen kumdan tümsek alana cıktım güneşin altında amele gibi yandım. Nişanlım ve kuzenide gelmişti doğal olarak bı sıkkınlık gelince sonucu beklemeden gittik. Mevlanayı gezdim tandır yedik. Bu arada Konyada ne kadar cok turbo sahin varmıs diye garip bir muhabbete girdik cünkü yanımızdan gecen her araba cufluyordu. İnsallah birdahaki yarısa üstü kapalı tribünler olur. Yada pisti ışıklandırıp yarısları gece yaparlar daha güzel olur
Bunları ben tribünde ayakta duran insanlar sanmıştım :) İnşallah seneye tüm eksiklikler giderilmiş olur. Dereceye giren ve giremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Tarih: 31.08.2009
http://i83.photobucket.com/albums/j3...draggg/101.jpg
http://i83.photobucket.com/albums/j3...draggg/104.jpg