Gaz kesmeye gerek yok erken vites atarsin
zaten görüş farkı genelde benim gördüğüm alt grupta kupa alanlar kupasını aldıktan sonra üst gruptaki ile gösterişi kalkışı adı altında kalkıyor ama önce kupayı garantiliyor.
Bi aksilik olmazsa bende girmeyi düşünüyorum gerçi daha 400m ölçmedim ama ayarsızken 280m 9 saniyeydi.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
anlasılıyorkı memlekette amac hala bırılerını gecmek kendını gecmek degıl....
Bu organizasyonun kuralı amacı belli, belki sen ilerde bir organizasyon yaparsın kendi kendini geçebilenlere derece verirsin![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
her insan bir arac aldımı özveri ile ugraşır o arac üstünde sonrada birilerini geçmeye muhakkak çalışır.bu hep böle olmuştur.takiii belli bir zamandan sonra kendini geçmeye çelışacaktır.![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
zaman hesabı yapmak isteyenler drag calculator kullanabilir ama her zaman sağlıklı sonucu alamazsınız çok faktör var
körler sağırlar
brutal konuyu sahiplenmeyi bırak. her msg. a cevap verme gereksinimin yok. 2 kişi konuşmak istiyorsan msn i kullan.
Failure is not an option.
Bana sorulan sorulara cevap veriyorum, size ne dokundu acaba?
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
sana soru sormasalarda konuya sahiplennmiş, herşeye cevap yazıyorsun? organizasyon senin mi?
sabahtan beri takip ediyorum yazılarını. bi dokunursam sana anca okursun forumu üstün çizgili şekilde!
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)