bugün sabah yarışları izlemek için büyük bir heyecanla antalyadan kalkıp konyaya gittim ama büyük bir hayal kırıklıgı yaşadım çok güzel araçlar vardı güzelde yarışlar oldu ama pek izleme gibi bi durumum olmadı sadece sesleri duydum çünkü izlenebilcek doğru düzgün bir yer yok ne tribün nede başka bişi yolun kenarındanda pist gözükmüyordu malesef..en kısa zamanda bu eksikligin giderilmesi lazım bence...
400 metre çok zevkliydi öldük yorgunluktan ama deydi herkeze tşkler..
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
msky sanırım 10.8 yapmış tepkime süresi dahil
subaru Zn 11.5 sanırım Tepkime süresi dahil
msupra 12 yapmış sanırım tepkime süresi dahil
tam bilmiyorum zamanları
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
videolar gelmeye başlar akşama bakalım kimler neler yapmış...
bu arada msky a helal guzel sure cıkarmış..
İsmail abinin M sky gidişiyle büyüledi ortamı
ilk süreler için kalkışlar yapılmadan önce Msupra & msky geçişi oldu msky videolardakinden çok çok daha güzel gidişine hayran bırakıyor kendini maşallah arada güzel fark oldu ..
ve burda sitede okudugum gördüğüm arabaları birebir görme şansı dogdu ama tanışma ortamı olmadı malesef : gökinin 106, istanbuldan EG K20, Ankaradan Turbo Saxo (çok güzel gidiyor) adanadan EG K20
Pisti izlemek ölümdü günneşin altında ne bir tribün nede bir sıgınacak gölge yer vardı. yarışı sonlandıramadan kaçmak zorunda kaldık birde her yer tozduu..acil yapılanması lazım otopark sorunuda ayrı bir konu
Katılım gösteren herkesi tebrik ederim.
ahmetle hilmiyide görmeyi ümit ediiyordum ama şimdi okudum çok geçmiş olsun .
Tugralın makinada 2-3 video, bikaçda foto var ama yarın ekler umarım.
ızleyenler ıcın tam bır rezallettı...ankaradan geldık 30 dakıka durduk ve gerı donduk....yazacak cok sey var ama sımdılk yazmıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)