www.egeturbo.com
Turbo asker
gerek yarış sorumlularını gerekse buradan yazan pistte herşey 4x4 lük diyen konyalı üye arkadaşları tebrik ediyorum, bilseydik aramızda para toplar portatif tribün yaptırıp getirirdik... herşey 11 numaraydı![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Tünaycım hani biliyosun büyükşehir olarak Ankara yada İstanbul daha pist yapamadı bu adamların düşünüp pist yapmaları bile takdirlik durumbenim söylemek istediğiim buydu tamam eksikler yada yanlışlar olacak tabiiki yada daha kötü durumlar ama şu anki durumdan daha kötüye gitmez yaw
herkes pilot seyirci artık yardım edicez bizde
![]()
körler sağırlar
konyalı arkadaşlar baştan uyarsaydı, burda tribün yok yarışı izleyecek yer yok boşuna gelmeyin deseydi 600 km yolu boşuna tepmezdik
Grow up! this is just a car
iyi olan şeyleri de yazdık tabi ki pilotlar ve araçlar için herşey çok güzeldi
kendileri gelince yazarlar tabi görüşlerini doğrusunu onlar biliyor
biz izleyici olarak fikrimizi yazdık daha doğrusu izleyemeyici çünkü ben kavağa tırmanamıyorum kavak ağacına tırmanabilenler yarışları izleyebildiler
Aslında gelenler içinde iyi bir sportif aktivite oldu çölde safari, kavağa tırmanma, tarlada ralli ve araç parketme, direğe tırmanma, survivor(aç susuz dayanabilmek çok önemliydi), Tele çıkma gibihiç yapmadığımız bilmediğimiz aktivitelere katıldık
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
kardesım soyle soyleyım sen eger bır organızasyon yapıyosun memleketın her tarafından bınlerce adam oraya gelıyorsa sen oraya trıbun yapmak zorundasın! sok olduk resmen bır sekılde pıste gırdık malgıbı pıstın bır orasını bır burasını dolastık bırak trıbunu golge bır yer bıle bulamadık...hanı organızasyon??? o zaman yarısacak adamlar ıle telde konusursun onlarda sessız sedasız gelır seyırcı olmaz o sekıl yaparsın ne yapacaksan....
kimin kakası varsa yazsssın
ARABALARLA İLGİLİ
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bide bu spiker yada sunucular her zaman salak birilerimi olmak zorunda saçma sapan bağırmalar fln her zaman aynı muhabbet...
ayrıca konunun başından beri yazan konyalıların neden eksikleri yazmadıklarını bilmek istiyoruz!!!
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
hiç değilse yarışı izleyebileceğin bi alan olsun, yarışı izlemek için bırakılan alan pistin aşşağısında kalıyodu
orada yarışı izleyen ya da izlemek için gelen demek daha doğru olur %5 i belki izleyebilmiştir. onlarda ya kavak ağaçlarında ya direklerde ya da tellerden güvenliklere görünmeden atlayıp içeri girmeyi başarabilen şanşlı arklardan ibarettir.
tribünü olmayan pist mi olur? tribün yapıldıktan ve eksiklikleri giderildikten sonra yapılsaydı o zaman yarış.
Süper lig maçı var ama tribün yok ancak atletizim ile uğraşıyorsan izleyebilirsin..
angelinanın orda 5dk dan fazla yaşayabileceğini sanmıyorum zaten tünay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)