İzleyenler İçin Gerçekten Sıkıntılıydı. Toz ve Güneş Rezil Etti.
MK adına ahmet abiye ve vtechasan a teşekkürlerimizi sunuyoruz.
konya pistinde, daha güzel şartlarda bir drag temennisiyle...
İzleyenler İçin Gerçekten Sıkıntılıydı. Toz ve Güneş Rezil Etti.
MK adına ahmet abiye ve vtechasan a teşekkürlerimizi sunuyoruz.
konya pistinde, daha güzel şartlarda bir drag temennisiyle...
videoda çekmeye çalıştık ama tellerin arkasından pekde bişey çekemedk ama akşam olduğu kadarını ekleyeceğim...
perşembe gece bindim otobüse gittim konyaya.cuma sabah uyumadan arabamı garajdan çıkardım ufak tefek ayarımı yaptım cuma gece uyudum cumartesi akşam üstü antrenmana gittik.göki,k20 yunus ben otokonya antrenman yaptık ettik.gökiyle denemem falan çok zevkliydi o bi ara 14lere indi ben tutunamıyordum piste bide ışığa alışamadım max. 15.2 yaptım.çok sevimdim çünki arabamda 4.75 headers filtre vafc2 vardı sadece.cumartesi gece yine uyumadım. ertesi gün yarışta hiç tutunamaz oldum kalktığım gibi kesiciye düşüyordum max. 15.8 yaptım bi alt sınıfa girmek zorunda kaldım.gel gelelim turbo şahinle eşleştik epey çekişmeli oldu aynı salisede girdik 4 kez kalktık ve ben geçtim sonucunda.benim zoruma giden ben doğma büyüme konyalıyım ist.te öğrenciyim.spikerde bas bas söyledi konya adına yarıştığımı.o turbo şahinle kalktığımda pistin geri dönüş yolunda küfür eden KARAKTERSİZ insanlar.oraya istanbuldan ankaradan gelsede bir konyalıyı geçsede küfür edemezsiniz hareket çekemzsiniz.ki üstüne ben konya adına yarıştım 1.oldum.o küfür edenler yarıştan sonra nie çıkmadı piyasaya.içimden bundan sonra zaten 34 plakayım konya adına yarışan ne olsun dedim.onca emek verdim bide küfür yedim.ayrıca kansu seni tanımam sadece bi kaç kez görüştük ama o arkadaşlarının kalitesini biliyorum onların dedikleriyle ayırmış etmiş kasti yazma buraya ben geçtim olay bitmiştir.lastiğim olsaydı aynı sınıfta bile olamazdık.o arkadaşlarının hiç biri deil pistte yolda bile araba denemeye cesaret edemezler geçilecem korkusu yüzünden bilmiş ol.
ayrıca katılan tüm kişileri tebrik ederim gökiyle tanıştık ettik çok zevkliydi denemek.yunusla 2si önceki günden gelip epey deneyip hem kendilerini hem arabalarını yordular 2sini ayrıca tebrik ediyorum
bence konya istanbul değil şahin fun clup üyelerinin tacizidir![]()
alınan şikayetlere göre konya out akhisar in yani ..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Konyaya gidemedim ama akhisar da 10 numara degil tribün eksikligi orda da vardı ama yemek yeme yerleri olsun gölge alan olsun biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum
bu kadar zorluga ragmen orada olup ta yarışan bütün herkese teşekkürler
derecerye giren girmeyen herkesede tebrikler
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Hasan benim kimseye bi kastım yok yukarda allah varya eğer dün yarışanın sen olduğunu bileydim kesinlikle buraya yazmazdım hiçbirşey...
Sonuçta bu yarış herşey olabilir önemli olan hazmedebilmektir arkadaşlarımın kalitesini senden öğrenecek değilim unutma ki bir zamanlar senden arkadaştın onlarla şimdi değilsin ben hala arkadaşım hepsi de adam gibi adam merak etme kimsenin kalitesini senden öğrenecek değilim...
sen dün yarışlardayken ben bu yazıyı okuyordum yazık olmuş be hasan typr larla kalkerken onlara uzarken şahinle kafa kafaya girmek gerçekten üzdü beni![]()
kansu ben idda ediyorum o pistte egsozlu filtreli bi typer beni geçemez.sürelere baksan anlardın biraz.akşam üstü antrenman yaparken k20 yunus (eg k20) 14.5 zaman yapıyordu ben o lastikle 15.3 yapıyordum.beyaz evo9 bile 14 lü zamanlar yapıyordu sen tahmin et neler yapabileceğimi.pistte ne yunus tutunabildi ne ben nede göki.asfaltta ii deil ayrıca.yarışta zaten şeridimin bi en sağından en solundan ortasından kalkıp durdum hele sağ tarafda kalktığım gibi kesiciye giriyordu araba.istersen ver msn yi 3 kişi varken 5kesici nası yapıyor araba videolarını atayım sana
arkadaşım ben senin araban gidiyor veya gitmiyor diye bişey demiyorum sen beni bilmezsin tanımazsın o ayrı konu beni tanıyanlara sor ben kimsenin arabası hakkında yorum yapmam dereclerin iyidir o senin başarın ilk yazdığın yorum beni gerçekten üzdü ki şimdi öğrendim o vti nın sen olduğunu dün o yorumunu okuyup şimdide senden bunları duyunca daha fazla üzüldüm...
bu konuyu fazla uzatmayalım bugün sen onu geçersin yarın o seni geçer başkası gelir ikinizide geçer onun için bunun sonu yok kalp kırmaya konu kalabalığı yapmaya hiç gerek yok...
elimde süper videolar var ama laptopta kaldı akşam eve gidince bi ayarlama yapacam... mskyın rekorunu çok net çekmişiz... biraz sabret ismail abi...
hasana kim küfür ediyorsa onlara iyade ediyorum dün kendisinede sordum ama söylemedi
hasanın başarısını kıskananlar çatlasın
bu arada kansu senın de adam dediğin adamların adamlıklarını çok ıyı bılıyoruz
yarışta bazı aksaklıklar oldu ama bunuda göz önüne alalımki konyada ilk yarıştı yınede çok güzel bir yarıştı katılan arkadaşlara ve seyırcı arkadaşlarımıza tşk edıyorum
organizasyon çok amatörceydi güvenlik sürekli beni(pilot) ve kız arkadaşımı dışarı çıkarmaya çalıştı ki biz kenarda oturuoduk yarışı bile izlemiyorduk start alanı insan kaynıyordu.sonunda dayanamayıp güvenlikle kavga ettim.. pist çok tozluydu ve kimse fark ettimi bilmiyorum zıplayıp duruyorduk 400 metrede pistte çökükler ve yükseklikler vardı çok hafif.. fotosel doğru bir sistem değildi.start kırmızı ardından direk yeşille başlıordu ve sistem yeşil yandığı anda ölçmeye başlıyor burdada pilotuna göre 0.7 ile 1.5 saniye arasında tepkime süresi fark edioyor.start verildiğinde teker fotoselden geçtiği anda süre ölçüme başlaması lazım.bence çok sağlıklı olmadı ölçümler.amerikada dragda izlerseniz diğerini önden salıo kendisi sonra kalkıo ve daha iyi süre yapıo.yani kısacası ortalama 1 sn gibi bir fark var buda ciddi bir rakam.
kürşat ben 2 grupta kalkmadım 3.lük utkunun onun adına aldım kupayı. ben sıralamada msupra ile yakın bi süre yapınca en üst gruba çıktım zn ile msky kaldırcaktık bende msupra ile.zn msky kalktı msky geçti bende msupra ile kalkıcaktım startta çok beklettiler ayhan abi ayağı debriyajda bekleyince msupranın debriyaj gitti.ben msky ile kalkmak durumunda kaldım.1.msky 2.ben 3.yasin başkan oldu.
eyvallah kamer saolasın senide bekliyordum bi dahakine inşallah.sende görmüşündür sarmaktan artık denemediğim devir kalmadı pisttede basılmadık yer bırakmadım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)