User Tag List

Sayfa 30/41 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
776 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Konya Mahalli Oto Drag 26 temmuz

gencpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzleyenler İçin Gerçekten Sıkıntılıydı. Toz ve Güneş Rezil Etti.

MK adına ahmet abiye ve vtechasan a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

konya pistinde, daha güzel şartlarda bir drag temennisiyle...

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoda çekmeye çalıştık ama tellerin arkasından pekde bişey çekemedk ama akşam olduğu kadarını ekleyeceğim...

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    perşembe gece bindim otobüse gittim konyaya.cuma sabah uyumadan arabamı garajdan çıkardım ufak tefek ayarımı yaptım cuma gece uyudum cumartesi akşam üstü antrenmana gittik.göki,k20 yunus ben otokonya antrenman yaptık ettik.gökiyle denemem falan çok zevkliydi o bi ara 14lere indi ben tutunamıyordum piste bide ışığa alışamadım max. 15.2 yaptım.çok sevimdim çünki arabamda 4.75 headers filtre vafc2 vardı sadece.cumartesi gece yine uyumadım. ertesi gün yarışta hiç tutunamaz oldum kalktığım gibi kesiciye düşüyordum max. 15.8 yaptım bi alt sınıfa girmek zorunda kaldım.gel gelelim turbo şahinle eşleştik epey çekişmeli oldu aynı salisede girdik 4 kez kalktık ve ben geçtim sonucunda.benim zoruma giden ben doğma büyüme konyalıyım ist.te öğrenciyim.spikerde bas bas söyledi konya adına yarıştığımı.o turbo şahinle kalktığımda pistin geri dönüş yolunda küfür eden KARAKTERSİZ insanlar.oraya istanbuldan ankaradan gelsede bir konyalıyı geçsede küfür edemezsiniz hareket çekemzsiniz.ki üstüne ben konya adına yarıştım 1.oldum.o küfür edenler yarıştan sonra nie çıkmadı piyasaya.içimden bundan sonra zaten 34 plakayım konya adına yarışan ne olsun dedim.onca emek verdim bide küfür yedim.ayrıca kansu seni tanımam sadece bi kaç kez görüştük ama o arkadaşlarının kalitesini biliyorum onların dedikleriyle ayırmış etmiş kasti yazma buraya ben geçtim olay bitmiştir.lastiğim olsaydı aynı sınıfta bile olamazdık.o arkadaşlarının hiç biri deil pistte yolda bile araba denemeye cesaret edemezler geçilecem korkusu yüzünden bilmiş ol.

ayrıca katılan tüm kişileri tebrik ederim gökiyle tanıştık ettik çok zevkliydi denemek.yunusla 2si önceki günden gelip epey deneyip hem kendilerini hem arabalarını yordular 2sini ayrıca tebrik ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence konya istanbul değil şahin fun clup üyelerinin tacizidir

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınan şikayetlere göre konya out akhisar in yani ..
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konyaya gidemedim ama akhisar da 10 numara degil tribün eksikligi orda da vardı ama yemek yeme yerleri olsun gölge alan olsun biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum

bu kadar zorluga ragmen orada olup ta yarışan bütün herkese teşekkürler

derecerye giren girmeyen herkesede tebrikler
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan benim kimseye bi kastım yok yukarda allah varya eğer dün yarışanın sen olduğunu bileydim kesinlikle buraya yazmazdım hiçbirşey...
    Sonuçta bu yarış herşey olabilir önemli olan hazmedebilmektir arkadaşlarımın kalitesini senden öğrenecek değilim unutma ki bir zamanlar senden arkadaştın onlarla şimdi değilsin ben hala arkadaşım hepsi de adam gibi adam merak etme kimsenin kalitesini senden öğrenecek değilim...
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön tarafta biri kilit diğer bijonda geçen hafta kırıldıyaptırmaya vaktim olmadı.aracı geçen sene kasımda almıştım aldığımda 1000km deydi mutluhanda yeni motor yapılmıştı.yağ yüzünden motor yemiş diye biliyorum alalı 8bin km yaptım performansından aşırı memnunum maşallah hakkından iyisini gidiyor filtreli eksozlu stock typerı geçecek kadar gidebiliyor.typerdan typera fark eder ona bişey diyemem
    sen dün yarışlardayken ben bu yazıyı okuyordum yazık olmuş be hasan typr larla kalkerken onlara uzarken şahinle kafa kafaya girmek gerçekten üzdü beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kansu_ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan benim kimseye bi kastım yok yukarda allah varya eğer dün yarışanın sen olduğunu bileydim kesinlikle buraya yazmazdım hiçbirşey...
    Sonuçta bu yarış herşey olabilir önemli olan hazmedebilmektir arkadaşlarımın kalitesini senden öğrenecek değilim unutma ki bir zamanlar senden arkadaştın onlarla şimdi değilsin ben hala arkadaşım hepsi de adam gibi adam merak etme kimsenin kalitesini senden öğrenecek değilim...

sen dün yarışlardayken ben bu yazıyı okuyordum yazık olmuş be hasan typr larla kalkerken onlara uzarken şahinle kafa kafaya girmek gerçekten üzdü beni

kansu ben idda ediyorum o pistte egsozlu filtreli bi typer beni geçemez.sürelere baksan anlardın biraz.akşam üstü antrenman yaparken k20 yunus (eg k20) 14.5 zaman yapıyordu ben o lastikle 15.3 yapıyordum.beyaz evo9 bile 14 lü zamanlar yapıyordu sen tahmin et neler yapabileceğimi.pistte ne yunus tutunabildi ne ben nede göki.asfaltta ii deil ayrıca.yarışta zaten şeridimin bi en sağından en solundan ortasından kalkıp durdum hele sağ tarafda kalktığım gibi kesiciye giriyordu araba.istersen ver msn yi 3 kişi varken 5kesici nası yapıyor araba videolarını atayım sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım ben senin araban gidiyor veya gitmiyor diye bişey demiyorum sen beni bilmezsin tanımazsın o ayrı konu beni tanıyanlara sor ben kimsenin arabası hakkında yorum yapmam dereclerin iyidir o senin başarın ilk yazdığın yorum beni gerçekten üzdü ki şimdi öğrendim o vti nın sen olduğunu dün o yorumunu okuyup şimdide senden bunları duyunca daha fazla üzüldüm...
    bu konuyu fazla uzatmayalım bugün sen onu geçersin yarın o seni geçer başkası gelir ikinizide geçer onun için bunun sonu yok kalp kırmaya konu kalabalığı yapmaya hiç gerek yok...

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde süper videolar var ama laptopta kaldı akşam eve gidince bi ayarlama yapacam... mskyın rekorunu çok net çekmişiz... biraz sabret ismail abi...

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    perşembe gece bindim otobüse gittim konyaya.cuma sabah uyumadan arabamı garajdan çıkardım ufak tefek ayarımı yaptım cuma gece uyudum cumartesi akşam üstü antrenmana gittik.göki,k20 yunus ben otokonya antrenman yaptık ettik.gökiyle denemem falan çok zevkliydi o bi ara 14lere indi ben tutunamıyordum piste bide ışığa alışamadım max. 15.2 yaptım.çok sevimdim çünki arabamda 4.75 headers filtre vafc2 vardı sadece.cumartesi gece yine uyumadım. ertesi gün yarışta hiç tutunamaz oldum kalktığım gibi kesiciye düşüyordum max. 15.8 yaptım bi alt sınıfa girmek zorunda kaldım.gel gelelim turbo şahinle eşleştik epey çekişmeli oldu aynı salisede girdik 4 kez kalktık ve ben geçtim sonucunda.benim zoruma giden ben doğma büyüme konyalıyım ist.te öğrenciyim.spikerde bas bas söyledi konya adına yarıştığımı.o turbo şahinle kalktığımda pistin geri dönüş yolunda küfür eden KARAKTERSİZ insanlar.oraya istanbuldan ankaradan gelsede bir konyalıyı geçsede küfür edemezsiniz hareket çekemzsiniz.ki üstüne ben konya adına yarıştım 1.oldum.o küfür edenler yarıştan sonra nie çıkmadı piyasaya.içimden bundan sonra zaten 34 plakayım konya adına yarışan ne olsun dedim.onca emek verdim bide küfür yedim.ayrıca kansu seni tanımam sadece bi kaç kez görüştük ama o arkadaşlarının kalitesini biliyorum onların dedikleriyle ayırmış etmiş kasti yazma buraya ben geçtim olay bitmiştir.lastiğim olsaydı aynı sınıfta bile olamazdık.o arkadaşlarının hiç biri deil pistte yolda bile araba denemeye cesaret edemezler geçilecem korkusu yüzünden bilmiş ol.

ayrıca katılan tüm kişileri tebrik ederim gökiyle tanıştık ettik çok zevkliydi denemek.yunusla 2si önceki günden gelip epey deneyip hem kendilerini hem arabalarını yordular 2sini ayrıca tebrik ediyorum
    Senin adına çok üzüldüm Hasan... Ama bi gerçek varki çok başarılıydın... Senin arabandan böyle bir performans beklemiyordum işin açığı... Tekrar tebrik ederim... Cüneyt

ahmetbozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasana kim küfür ediyorsa onlara iyade ediyorum dün kendisinede sordum ama söylemedi
    hasanın başarısını kıskananlar çatlasın
    bu arada kansu senın de adam dediğin adamların adamlıklarını çok ıyı bılıyoruz
    yarışta bazı aksaklıklar oldu ama bunuda göz önüne alalımki konyada ilk yarıştı yınede çok güzel bir yarıştı katılan arkadaşlara ve seyırcı arkadaşlarımıza tşk edıyorum

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizasyon çok amatörceydi güvenlik sürekli beni(pilot) ve kız arkadaşımı dışarı çıkarmaya çalıştı ki biz kenarda oturuoduk yarışı bile izlemiyorduk start alanı insan kaynıyordu.sonunda dayanamayıp güvenlikle kavga ettim.. pist çok tozluydu ve kimse fark ettimi bilmiyorum zıplayıp duruyorduk 400 metrede pistte çökükler ve yükseklikler vardı çok hafif.. fotosel doğru bir sistem değildi.start kırmızı ardından direk yeşille başlıordu ve sistem yeşil yandığı anda ölçmeye başlıyor burdada pilotuna göre 0.7 ile 1.5 saniye arasında tepkime süresi fark edioyor.start verildiğinde teker fotoselden geçtiği anda süre ölçüme başlaması lazım.bence çok sağlıklı olmadı ölçümler.amerikada dragda izlerseniz diğerini önden salıo kendisi sonra kalkıo ve daha iyi süre yapıo.yani kısacası ortalama 1 sn gibi bir fark var buda ciddi bir rakam.
    kürşat ben 2 grupta kalkmadım 3.lük utkunun onun adına aldım kupayı. ben sıralamada msupra ile yakın bi süre yapınca en üst gruba çıktım zn ile msky kaldırcaktık bende msupra ile.zn msky kalktı msky geçti bende msupra ile kalkıcaktım startta çok beklettiler ayhan abi ayağı debriyajda bekleyince msupranın debriyaj gitti.ben msky ile kalkmak durumunda kaldım.1.msky 2.ben 3.yasin başkan oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları ben tribünde ayakta duran insanlar sanmıştım İnşallah seneye tüm eksiklikler giderilmiş olur. Dereceye giren ve giremeyen herkesi tebrik ediyorum.

Tarih: 31.08.2009

ıkıncı fotodakı adam nıye "aduket" yapıyo motora?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06 pk 654 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasana kim küfür ediyorsa onlara iyade ediyorum dün kendisinede sordum ama söylemedi
    hasanın başarısını kıskananlar çatlasın
    bu arada kansu senın de adam dediğin adamların adamlıklarını çok ıyı bılıyoruz
    yarışta bazı aksaklıklar oldu ama bunuda göz önüne alalımki konyada ilk yarıştı yınede çok güzel bir yarıştı katılan arkadaşlara ve seyırcı arkadaşlarımıza tşk edıyorum

abi herşey senin sayende oldu çok saolasın iyiki varsınn
    cüneyt abi sende saolasınn

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi herşey senin sayende oldu çok saolasın iyiki varsınn
    cüneyt abi sende saolasınn
    kardeş senı ayrıca tebrık edıorum cok ıı sürdün arabayı hangı devırde kaldırdıgından cıkaracagın zamanı tahmın eder oldum artık son kalkısta 15.80 cıkar dedım 15.85 cıktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kamer saolasın senide bekliyordum bi dahakine inşallah.sende görmüşündür sarmaktan artık denemediğim devir kalmadı pisttede basılmadık yer bırakmadım

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayret honda da yok karısında ama
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tayfun harbii kopardın beni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)