Msupra - Msky - T.VTS - ZN ve geri kalan bütün araçları izlemekl cok keyifliydi ama birdaha yarısa gidersem tribünsüz toz toprak içindeki bir yarısı izlemeye ya tek giderim yada hiç gitmem. Girişte güvenlik görevlisi kılığına girinmiş gerizekalının biri telsizin anteniyle arabaya vurup buraya giremezsiniz dediğinde az kalmıstı delirmeme. Basın kartını gösteriyorum mal o yarıscı kartı değil diyor bana... Ama Konyayıda Tebrik ederim en azından bir pistleri var iyi veya kötü. Daha bizim o da yok...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
çok fena abi boşver,
Tunay KA dunden beli guluyom sana aklımda kalan 10 numara restorant oldu ama hahaha
bide ruyamda serencebey benı aradı kaan senı atıcaz çok geyık yapıyosun dedı ben at tunay daha çok kaynatıyo dıye senı şikayet ettim![]()
tatile gitmem lazım ıyıce saçmaya bağladım ruyaya bak
Yariş adınada sabahdan beri video falan belıyorum ama yok utku yarışa girdimi merak ettım onuda
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
kavga edecek bi durum yok hasan ortada üstü kapalı konuşmayın arkadaşım o zaman kim isim ver herkes bilsin ben tek üç beş kişiyi tanımıyorum ki orda bi dünya adam var tanıdığım üstü kapalı konuşuyorsun bende anlamıyorum küfür ettiler diyorsun edildiğini duyduysan edenide görmüşsündür söle kim etti bizde ona göre davranalım...
yüzünede sölerim dedi ahmet abi kim söleyin bizde bilelim...
Yarış günü İzmirden gelen abimizi taburcu ettik ve yola cıktık.
Boluda cok kalabalıktı araba yanmış sanırım ...34NZM88 LE bolu cıkışı biraz yürüdük arac güzel yürüyor maşallah.
İlk organizasyondur aksilik olabilir eksikleri giderme adına örnek bi yarıştı...Bu güne kadar drag dediğimiz gercek standartların cok altında yerlerde kalkıldı orgin ölcülerde pistte yarışılık ufak şeyler için büyük eleştirilere gerek yok !
Gelen gelmeyen herkeze teşekkürler.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
vtechasan kardeş seninle tanışmıyorum
ben dün geldim baktım atmosfere sıcakdı ve yarım saat durmadık
ben adem usta v.s.
sana kim küfür etti söle arkadaşım ve senın arabayıda biliyoruz. hepimiz tanıyoruz.
ve kansunun arkadaşları bizis mst cıvıl ben adem usta mahmut konyatunıng komple
Sonuçları bekliyoruz arkadaşlar!
Hasanım Kardeşimmm...Tebrik Ediyorumm...Bu Güsel Günde Yanında Olmak İsterdimm....Forumdan Bi kaç yer okudumm...Seviye düşürmeye gerek yokk..Herkes bilirki bükemediğin bilegi öpeceksinn...Fesatlık yapan,tebrik etmeyen varsada adam yerine koyma zatenn...Başarılarının devamını diliyorum..Her zaman Yanındayız biliyorsun . . .
arkadaşım bi kaç yer okumakla buraya gelip bilip bilmeden yorum yapma kimseyi kötülemedik etmedik mesajdada yazdım bileydim o aracın hasan olduğunu mümkün değil yazmazdım ben sadece forumda bilgi olsun diye yazdım bizim seviyemizide ölçecek duruma gelmedin sen burda kimse fesatlık yapmıyor...gelip ortalığıda karıştırma herkes kimin ne olduğunu biliyor...çok sükür benim kimseye bi fesatlığım bi alıp veremediğim yok kimseye bi düşmanlığımda yok...ben sadece tek bişey merak ediyorum küfür edildiğini duyduysanız kimin ettiğini görmüşsünüzdür onu söleyin üstü kapalı ima edip durmayın...
Cidden o kufurleri biz duysaydık icabına bakardık. yapılan emeğe saygısızlık çok kötü.
başarın, onların aklını başına getirecektir.
konya arabası olsun olmasın hiç bir şekilde küfür hoş değil gerçekten o şekilde konuşan dengesizler vardı. kendisi oraya çıkmaya korkan fakat çıkanlarıda fazlasıyla horlayan. Yazık yazık.
orada tek yapılacak ALKIŞ tır. Medeni Cesaretleri için...![]()
Arkadaslar konya drag pıstınde trubun olmadıgını senelerdır yapıldıgından berı herkez bılıo motor yarıslarında olan ıse kamyon dorsesıydı bızde pıstımızde trubun olsun herkez rahat rahat ızlesın aracların oldugu yere gırmek ıstemesın dıe ama maddı durumlar var trubunun malıyetını karsılıycak sponsor bulsak hemen yaptırcaz ama sponsor bulamadık konyada bu spor dalında ılk deneyımımız oldugu ıcın sızı rahat ettıremedımız ıcın ozur dılıyoruz...
Ve sponsor olmak ısteyen fırmaları yardıma cagırıyoruz
ben yarıs olacahı hafta 3 gun hıc uyumadım artı herkeze mahsup olmayım dıye her sıteylere numaramı bıraktım ve gelen arkadasların yarısını karsıladım pıste goturdum..
Pıstın tozuna gelınce pıst normalde temızdı ama ruzgar oldugundan toz kaplıydı ıtfaye arabasıyla ıslatalım dedım ama tosfed gorevlısı ıstemem ben gerek yok dıye bızı tersledı yıkayamadık...
Lastıklerı ısıdın ıyı bı zaman kazanın dıe kendı ellerımle sıze kova kova su tasıdım ama mutlu edemedıysek uzuluruz gercekten tekrardan ozur dılıyorumm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)