User Tag List

Sayfa 35/41 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
776 sonuçtan 647 ile 665 arası

Konu: Konya Mahalli Oto Drag 26 temmuz

asiufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sesten başka hiçbişey duymadım görmedm diyosun ama teşekkür ediyosun saçma değil mi.. uyarılsaydık en azından bizim pistimiz izleyiciyi önemseyen bi pist değil boşuna kalkıp gelmeyin diye.. 600km yol yaptık ya yazıktır günahtır.. bari tel olmasaydı bariyerlerin yanından izlenseydi yanlış mıyım
    Ewet sonuna kadar haklısın arkadaşım. Benim teşekkürüm yarışa katılmak için gelen arkadaşlaraydı. Yani seninde dediğin gibi 600km hatta 1500km yol yapıp gelen arkadaşlarımız oldu. Oralardan kalkıp bizlere güzel bir show sunmaktı amaç ve bunu fazlasıyla yaptınız. Hepinizden allah razı olsun ayağınıza kolonuza sağlık. Ama biz bunu göremedik. Şartlar çok elverişsizdi. İnan bizim de bu durumdan haberimiz yoktu. Pist ilk yapıldığından beri tribün yoktu. Bugün için emanetende olsa bir tribün yapılır die düşündük ama gel görelim ki maalesef yoktu.

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee video bukadarmı
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle sıcak havalarda ısıklandırmalı,tirübünlü 400mt gece yarışı cillop olurdu ama herhalde milletin arabaları bile göremeyip gavur ambarı gibi yandığı bir drag olmus,iyiki fethiyeden kafayı kırıp gitmemişiz yunus k20 si ile yüzü gülmüs onu tebrik ediyorum..miniklere gecmiş olsun..ismailin m lerine masalah..
    saolasın bu arada benim en iyi zamanım 14.194 daha altı olmuyo tutunamıyoruz
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıştan sonra 1 günü devirdik 5 6 tane cep tel videosu var onlarda sadece msky zn girenler süreler sonuçlar yok ilk çıkan süreler yok millet sucuk olmuş tek bilinen bu cidden süper org oradaki görevliler ne yaptı k20egler evo zn msky msupra turbo saxo 106 başka giren kimler var zaten giden de izleyememiş yok mu prof bi videonuz organizasyondan üye mi yok
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trübün şart amele yanıgı olduk resmen

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarım ;
    Organizayronun yapımını na emeğim dokunmadı ama manevi olarak herzaman destek oldum olmayada devam ederim .
    Bakınız ;
    İlk defa konyada o tesiste bu tarz bir organizasyon yapıldı .
    Eksikleri çokmu evet bencede fazlasıyla çok .
    Ama bizim desteğimiz olmadan sizler izlemden bizler yapmadan bu sektörde ne olur ?
    kabalaşmanın anlamı yok hepimiz anladık tribun yok .. yapılmamış olmamış birdahakine belediye sponsor olur her girenden 5 tl alır izmitte oduğu gibi....

Biraz destek olun arkadaşlarım allah aşkına tabiki sıkıntı yaşamızşsınız yazın en eleştirel dille ama demeyin ne olur bitti imkansız ...

trdeki hangi pist ilk yarışında tamdı ve herkez mutlu dondu ?

İzmit te eskiden toz toprak içinde yarış izleniyordu oralar toprak etaptı ...

Otomobil sevenler bugun o asvaltın kıymetini bilmezse yarın afedersiniz ama bişi bulurlar tr de ...

Yanlış neyse kibarca adam akıllı eleştirel bi gözle yazın ki 5 sene sonra orda yeller esmesin .

Kendi Adıma Hep destek Tam destek !!!

Pist kurana Pistle uğraşana emek verene emek harcayana yarışana ....

Saygılarımla

K.Buğra YILDIRIM
    Pist Günleri İmtiyaz Sahibi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://uploaded.to/file/6fhnlo

herkes kızıyo videosuzluktan burdan indirin arkadaşlar ben video kalitesine güvenmiyorum kendim çektim hepsini bnm adım hıdır elimden gelen budur
    tahminimce bütün araçların kötüde olsa 1 videosu vardır. 26 adet video var.

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarıştan sonra 1 günü devirdik 5 6 tane cep tel videosu var onlarda sadece msky zn girenler süreler sonuçlar yok ilk çıkan süreler yok millet sucuk olmuş tek bilinen bu cidden süper org oradaki görevliler ne yaptı k20egler evo zn msky msupra turbo saxo 106 başka giren kimler var zaten giden de izleyememiş yok mu prof bi videonuz organizasyondan üye mi yok
    yarısın en basından beri padok alanında olup video çeken kişileri görmüştüm ama videolar gelmedi hala. bende sonradan bi bileklik bulup padok alanına girdm biraz çekmeye çalıştık. pek düzgün birşey çıkmadı. hatta arkadasımada sağolsun Yunus abinin bileklğini aldık onuda öyle içeriye aldık

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlarım ;
    Organizayronun yapımını na emeğim dokunmadı ama manevi olarak herzaman destek oldum olmayada devam ederim .
    Bakınız ;
    İlk defa konyada o tesiste bu tarz bir organizasyon yapıldı .
    Eksikleri çokmu evet bencede fazlasıyla çok .
    Ama bizim desteğimiz olmadan sizler izlemden bizler yapmadan bu sektörde ne olur ?
    kabalaşmanın anlamı yok hepimiz anladık tribun yok .. yapılmamış olmamış birdahakine belediye sponsor olur her girenden 5 tl alır izmitte oduğu gibi....

Biraz destek olun arkadaşlarım allah aşkına tabiki sıkıntı yaşamızşsınız yazın en eleştirel dille ama demeyin ne olur bitti imkansız ...

trdeki hangi pist ilk yarışında tamdı ve herkez mutlu dondu ?

İzmit te eskiden toz toprak içinde yarış izleniyordu oralar toprak etaptı ...

Otomobil sevenler bugun o asvaltın kıymetini bilmezse yarın afedersiniz ama bişi bulurlar tr de ...

Yanlış neyse kibarca adam akıllı eleştirel bi gözle yazın ki 5 sene sonra orda yeller esmesin .

Kendi Adıma Hep destek Tam destek !!!

Pist kurana Pistle uğraşana emek verene emek harcayana yarışana ....

Saygılarımla

K.Buğra YILDIRIM
    Pist Günleri İmtiyaz Sahibi

Valla bugra iyi diyorsunda boynumdaki amele yanığını görsen etmiyceğin laf kalmaz. O değil makinaya 70-300 taktımki foto cekim diye arabaların bel üstünü görüyordum sadece Ben birdaha yarıs olursa gene giderim ama bu sefer yalnız giderim. Nişanlımla gittik rezil olduk allahtan erkan ustanın plaj semsiyesi vardı o kurtardı bizi Hep destek tam destek Msnde yazdığım gibi . Antalya'da Hamdık, Yolda Piştik, Konyada Yandık Yasasın Tandır ve Etli Ekmeği .
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seyıircileri, izleyenleri, kalabalığı çeken yok mu?

Accordingtome
    Misafir
    Gördügüm kadarı ile herkes haklı olarak yarışı izleyemediginden yakınmış... Bende tellerin üstünde video cekicem diye kendimi parçaladım...

Çok komik olaylar oldu teller üzerinde MSKY kalkıştan önce sıkarken 3 kişi tellerden düştü , arka tarafta ki trap atıcılarının tüfek seslerinini araçların eksozları bastırdı valla....

Sonuçta güzel bir yarış oldu, Tork garajın subaruları MSKY ve , SAXO göz doldurdu... Bir ton video cektim bugün yükleyecegim hepsini...

Bir kaç sorum olacak ama öncesinde

1)Ankaradan Gelen siyah VTC plakalı VTİ da ne var öyle? müthis yürüdü bence... bide ne arıza cıkardı ?

2)MSKY , SAXO ile ikinci kalkısında SAXO gecti gibi gördük , öyle mi ldu MSKY de problem mi vardı ikinci kalkışta ?

3)Beyaz EVO cunun amacı anlaşılabildimi ? ben anlayamadım cunku

4) 42 plaka Gri VTİ Eski Ankarada ki BAR honda nın DM si miydi acaba cok benzettim birde super yuruyodu araç...

Bir bugun baktımda 1001 HP lik stock Bugatti Veyron'un 400 m derecesi MSKY ile aynı 10.8

Tebrik ediyorum butun katılımcıları......

Videolar gün içinde geliyor kolay gelsin.....

DogukanB
    Misafir
    Alıntı Accordingtome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gördügüm kadarı ile herkes haklı olarak yarışı izleyemediginden yakınmış... Bende tellerin üstünde video cekicem diye kendimi parçaladım...

Çok komik olaylar oldu teller üzerinde MSKY kalkıştan önce sıkarken 3 kişi tellerden düştü , arka tarafta ki trap atıcılarının tüfek seslerinini araçların eksozları bastırdı valla....

Sonuçta güzel bir yarış oldu, Tork garajın subaruları MSKY ve , SAXO göz doldurdu... Bir ton video cektim bugün yükleyecegim hepsini...

Bir kaç sorum olacak ama öncesinde

1)Ankaradan Gelen siyah VTC plakalı VTİ da ne var öyle? müthis yürüdü bence... bide ne arıza cıkardı ?

2)MSKY , SAXO ile ikinci kalkısında SAXO gecti gibi gördük , öyle mi ldu MSKY de problem mi vardı ikinci kalkışta ?

3)Beyaz EVO cunun amacı anlaşılabildimi ? ben anlayamadım cunku

4) 42 plaka Gri VTİ Eski Ankarada ki BAR honda nın DM si miydi acaba cok benzettim birde super yuruyodu araç...

Bir bugun baktımda 1001 HP lik stock Bugatti Veyron'un 400 m derecesi MSKY ile aynı 10.8

Tebrik ediyorum butun katılımcıları......

Videolar gün içinde geliyor kolay gelsin.....
    4) İstanbuldan geldi. 34 D plakaydı.

1) http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=33284

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bugra iyi diyorsunda boynumdaki amele yanığını görsen etmiyceğin laf kalmaz. O değil makinaya 70-300 taktımki foto cekim diye arabaların bel üstünü görüyordum sadece Ben birdaha yarıs olursa gene giderim ama bu sefer yalnız giderim. Nişanlımla gittik rezil olduk allahtan erkan ustanın plaj semsiyesi vardı o kurtardı bizi Hep destek tam destek Msnde yazdığım gibi . Antalya'da Hamdık, Yolda Piştik, Konyada Yandık Yasasın Tandır ve Etli Ekmeği .

her sene 2. derece yanıklarımı izmitte yaparım bu senede değişmedi izmit konya farketmiyor
    körler sağırlar

mhm42
    Misafir

devamı geliyor

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video koyan arkadaşlara teşekkürler
    ECUTECH İstanbul

asiufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün zorluklara rağmen video ve fotoğraf çekebilen arkadaşlara teşşekkür ederim.
    Emeğinize sağlık

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim yolda gelirken herkes salça oldu bana oraya gelinceye kadar herkesle gazladım..konyaya gidişimiz ani oldu ankaradanda e30 cu arkadaşlarımız katılım gösterceklerini ögrendikten sonra bi süprizde biz yapalım dedik sınıf 2 de katılım çok olunca bizimde siliks lastiğim olmayınca derece alamadan elendik ortam guzel konyadaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim çogu ilgilendi bizlerle saolsunlar birdahaki org görüşmek dilegi ile
    Bizdede stıckır vardı konya cıkışından ankara otobana kadar sıkıntı adam geciyor gectikten sonra önünde duruyor felan baya sıkıntılıydı...Biz seninle bolu da arac yanmış onun kuyrugu bittikten sonra yagmur başlamıştı o ara yürüdük Allah kaza bela vermesin güzel gidiyor.
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo 9 un bizim grupta ne işi vardı hiç anlamadım bide intercoler a nos bastılar kalkarken okadarmı korkuttuk
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)