User Tag List

Sayfa 38/41 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
776 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Konya Mahalli Oto Drag 26 temmuz

07 db 408
    Misafir
    evet arkadaşlar bende organizasyon için herkese teşk ediyorum .ilkdefa hanımı getirdik yarışa ama tur bile geçemedik baştaş performans erkan abiden bukötü derecelerden dolayı özürdiliyorum birdaha inş olmayacak
    iki defa fites kaçırdık sonuç hüsran daha iyi derce yapardık ama olmadı enkötü halimizdebile 15.8 çıkardık
    amanasip gelcek yarışa inşaşlla şimdide kızın başına güneş geçmiş onunla uğraşıyoruz ah konya yaktın bizi

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtreyi unutan arkadaşmısın sen ? bide saxo vardı hangisi hatırlamıyorum ,nasıl öyle bir hata yaptınız
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

erlikhan
    Misafir
    otomobil sporları federasyonu Konya'daki Drag hakkında detaylı bir netice ve haber yayınlamış bakmayanlar varsa www.tosfed.org.tr adresinde haber en tepeden yayınlanıyor.

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İSO nun en iyi zamanını yanlış 10,86 gibi bir rakamdı.gözümle görmesem hadi diycem zaman cetvelinde de vardı ama aktarırken bi yağnışlık olmuş galiba.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan abi ben boş 106 nın sahibi ordaki yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasan abi ben boş 106 nın sahibi ordaki yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim
    bidaha öle kasksız tulumsuz gel ben seni napıyomm.) o arabayla sen nasıl uzun yol yapıyon ne diyim survivor da bile yok öle işknece..

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 yada 2005 senesinde ulusal antalya yarışında 0-400 mt derecemiz atmosferik civicle 13.50 lerde bişeydi ya ozamanki süreler yanlış yada bu seneki araçlar yavaş nerdeyse utkunun turbo civic aracıyla aynı süreyi çıkarmışız.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 yada 2005 senesinde ulusal antalya yarışında 0-400 mt derecemiz atmosferik civicle 13.50 lerde bişeydi ya ozamanki süreler yanlış yada bu seneki araçlar yavaş nerdeyse utkunun turbo civic aracıyla aynı süreyi çıkarmışız.
    antalyadaki ölçümü bilmiyorum ama konyadakilerde tepki süreleride dahil sonuçlara genelde 0.6 1s arasında tepki süresi var
    körler sağırlar

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyi tekpi süresini ahmet abi yapmış o.7 sn. benim araç en iyi 12.8 gitti sanırsam en son kalkışta... ahmet abi de 12.4... Ahmet abi tecrübeli adam yeşil ışık içte içe yanmaya başlayınca basıyo gaza bende diyorum ne zaman gördü ne zaman bastı
    utku selamoğlu

bll
    Misafir
    yaa snn yanlışın var yada süreler yanlış 2005 ankarada ben bir hilmi abi iki oldu biliosun kaanı bile eledik.kaan'ın arabası en ii yürüyen atmosferikti ama en iyi zamanımız14,60 idi..! senn bahsettiğin dercede bi yanlışlık var...utkunun arabasıda maşşallah fena yürüdü

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet hatırlıyorum o yarışı lakin ben antalyadan bahsediyorum. Zaten sizin ankara süresi doğru ise şuan vtecle aynı gidiyormuşsun. konyada ruhi çetinin aracı 14.639 süre yapmış aracında ne var bilmiyorum senin yada benim aracım gibi gırtlak dolu değildir herhalde birde ankara pisti ile antalyadadaki pist çok farklılılar tutunma olarak

Bu yarıştan bahsediyorum

bll
    Misafir
    Evet hatırlıyorum o yarışı lakin ben antalyadan bahsediyorum
    tamam anladım ben senii benm demek istediğimde en ii zmn kaan'ındı onu gectik 14,60 yaptık onu demek istiyorum o zmn Antalya'daki süre ölcümlerinde problem vardı.. bence konya süreleri tam doru

bll
    Misafir
    haklısın tabiki tutunma farklıdır. ama gercekten o zmn süre ölçüm fotosellerinde yanlışlıklar vardı. şimdi daha net ve dogru sayılır ölçümler cıkıor

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K20 süresi yanlış yazılmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    msky in suresi yanlis 10.86 gibi bir suresi vardi ismailin, ZN nin suresi yanlis 11.04 suresi var ZN ninde. Abi bu yarista en onemli sey surelerdi dogru tutulmasi ve dogru yayinlanmasi lazimdi bence.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    msky in suresi yanlis 10.86 gibi bir suresi vardi ismailin, ZN nin suresi yanlis 11.04 suresi var ZN ninde. Abi bu yarista en onemli sey surelerdi dogru tutulmasi ve dogru yayinlanmasi lazimdi bence.
    abicim haklısın..el tutanakları bilgisayara geçirilirken ne olduysa olmuş.o sürelerin federasyona bildirimi ile ilgi alakam yok ama olması gerektiği şu tablodan anlaşılıyo.el tutanaklarını Sıdıka katladı cebine koyuyodu el tutanakları resmi evraktır direktöre ver dedim demez olaydım en azından bir kopya alaydım.bundan sonra olmaz inşallah.16 sındaki yarışda da tatildeyim

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4- Gökhan Yılmaz - Honda Civic

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan abi teşekkür ederim ben de yardımların için..bir de ana sayfada bnm arabanın resmi var süper olmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)