O deılde. Harbıden helal olsun allah yolunu acık etsın
Printable View
O deılde. Harbıden helal olsun allah yolunu acık etsın
efe'yi yanına co-pilot vericeksin bak bakim şampiyon olabiliyomuydu ahuahuahua
resimde facebooktan çalınmış sanki :D
facebooktan ekleyelim :D
yapıcaktım zaten, son anda sponsorumuz yan çizdi.
Burcu yaşına ve olanaklarına göre çok başarılı ve geleceği olan bir pilot bence. Kendisine daha iyi imkanlar sunulsa kesinlikle çok daha iyi yerlerde olabilecek bir isim.
Başarılar Burcu.
Ps: Ex-aşkımdır akıllı konuşun lan :P :P :P
Sitede motorsporları diye bölüm açılmış dolayısı ile bu konunun burada açılmasıda çok normal bahsi geçen kişi sizinde tanıdığınız birisi olabilirdi bu kadar yerden yere vuralmaması gerekli diye düşünüyorum.Biraz daha saygılı olmamız lazım üstelik bahsedilen kişi bir bayan.
Bu ve buna benzer her türlü yapılan emeğe saygılarımı sunarım.
herhalde foruma uye olduğuna bin pişman olmuştur :(
başaralarını dilerim arkadaşın
Allah yolunu acık etsin :)
aynı okuldayım böyle bi rallici bizim okulda oldugunu bilmek enteresan :eek: :eek: :heyoo: gerçekden mi rallici acab?
Burcunun son 3 yarıştaki co-pilotu fotoğrafçı olarak tanıdığımız binbirtürlü maharetleri olan Ersin Ören:D
Bu sezonki gerek teknik gerek sponsor aksaklıları yüzünden pek iyi bir tablo sergileyemesede başarılarının devamını dilerim inşallah daha az sorunlu ve daha çok sponsorlu bir sezon geçirir
Geçen sezon olduğu gibi ralliye co pilotu götürme etaplar arası seyirci taşıma veya abi gelin biz kaldık benzin hortumumuz patladı , abi su bitti su getirsene gibi telefonlara yardım etmeye elimden geldiğince yardım etmeye çalışcam
yılın bombası rallinin şile viaporttan start alması ve ersinin yolu bilmemesi:cool:
gps gibi adamım:D
Konuyu actıgına acacagına pişman etmiş bikaç arkadas biraz hosgoru ve anlayıs derım ben.bi kişi oldurdumu gerısı kumu hemen serpiyo.konuya gelırsek tv de haberlerdede cıkmıstı bu yasta bı bayan helal derım.hatta vırajda hafıf yanlamıstı annesıde izlerken aglıycaktı nerdeyse hatırladıgım.arkadasa basarılar..