Burcu çok şeker hanım hanımcık bir kız teknik yetersizliklere rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor.Ben azminden dolayı destekliyorum kendisini .
Printable View
Burcu çok şeker hanım hanımcık bir kız teknik yetersizliklere rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor.Ben azminden dolayı destekliyorum kendisini .
kızın babası ne iş yapıyo anasını satıyım liseye giderken ralli yap vaybee:Deli:
tebrik ederim kendisini ancak sunuda gozden kacırmamak lazım turkiyede ralli pilotu olabilmek icin arkanızda sağlam desteklerin olması gerekiyor maddi manevi.
burcu arkadaşımıza başarılar fiat palio suyla :D
Tekrar kutlarım başarılarınızın devamını dilerim.
3 hafta önceki şiledeki etapta izledim , bende kendisini tebrik ediyorum . fakat ne yalan söyleyeyim park alanındaki kurulan cümleler seyirci etabında annenin kurduğu cümleler hiç hoş değildi... aşırı kendine güven , çok fazla ukalalık... bence yakışmıyor kendisine yine de saygı duyarım .. bu arada ersin de arkadaşımdır beni anlayacağını umuyorum ...
biz hayallerimizi gerçekleştiremedik gerçekleştirenleri görmek güzel kutluyorum ve başarılar diliyorum ;)
Burcuya başarılar dilerim..valla bizim babamız bizi go karta götürmediki:D hafta sonu işe götürüdü :D ustalara buna en kötü muhameleyi yapın calışmanın ne olduğunu anlasın derdi vay ...............böle işin:D