User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Efsane geri döndü!!!

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başta dediğim gibi Schumi her zamna sağlamcıydı; tüm rekorları kırdı ama uzuuuuuuun bir kariyer süresiyle. Birisi 30'larında öldü, diğeri 40'larında haaaala yarışıyor e daha nolsun, başarıyı yüzdeye vurmak lazım burada.

Ama hiçbir zaman Hakkinen'in Spa 2000 yarışındaki sollama gibi bir sahne izllettiremedi f1 seyircisine.(Bu sadece "bir" örnekti). F1 heyecanından alıp götürenler de bu sağlamcılık ve sonuç odaklılık oldu zaten.Bu uğurda; takım emirleri, puan için yol vermeler vs vs gibi şeyleri schumi'nin önderliğindeki ferrari ile tanıdı F1 seyircisi. Şimdi de izleyici bulmaya çalışıyorlar.
    iki pilotun da 30 yaşına kadar yaptıklarına bir tablo olarak bakarsanız michael in üstünlüğü vardır. 92 93 te arabası ortalama, f1 de çaylakken aldığı galibiyetleri inceleyin kimlere karşı almış bakın bide. mansell in yenilmez 92 sezonunda spayı kazandı ilk sensinde. o dönemde piquet prost senna mansell hepsi yarışıyordu.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bence yenı konu acalım arkadaslar SENNA VS SCHUMI yada konunun baslıgını degistırelim bence senna
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mükkemel bir sezon geçirez schumiyle çok zevkli olucak ve f1 bileti alıcam kaç sene sonra

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SPA 2000 deki geçiş tamamiyle lastik farkıyla oluşan birşeydi schumi de yağmur mika da ise kuru hava zemin lastiği vardı pist kuruyunca 2 lastik arasındaki farkı yazmaya gerek yok herhalde .. taki siz o geçişi F1 in en iyişi geçişi ilan ettiniz diyecek birşey bulamıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=e5h-H...eature=related

pilot kamerasından izleyin dümdüz yolda baıyor yakalıyor ? burda bi sürüclük göremiyorum ben düz yolda lastik avantajıyla yakalıp gecmek nin o kadar büyük bi sürücülükle alakası yok ...

tamam geçiş güzel ortalarında tur bindirdikleri zonta yı aldıar ortaya güzel bi görüntü çıktı ama öyle efsane bi geçiş değil

RainMaster ( Yağmurun Efendisi ) bu lakap ı niye almış bu adam sadece bi araştırın ben yazınca olmuyo bari siz araştırın bakın

Schumacher 1 defa Rubens den yol altı hemen herkesin diline düştü .. peki aynı sezon Rubens dünya 2. si oldun diye kaç defa ona 1. liği hediye etti ? ben yanlış hatırlamıyorsam son 3-4 yarışı direk MS Rubens e verdi ... bunları niye konuşmuyorsunuz ?
    o kadar sezon yarıştılar Rubens kaç defa Schumi yi geçmiş ki ?

bu arada David de mika ya hiç yol vermedi dimi ?

Schumacher in araş geliştirmesini Ross ve Jean e bağladın ya Ross Ferrari ye ne zaman katıldı peki low onu söylermisn ? Hane osuz gelişmiyordu ya ?
    Padok taki herkes bu konuda ortak fikir abi bu kadar da yapmayın

Low maden Kaçak TC kullanıyorlardı diyorsun ... peki 2007 yılında yarışmayı bıraktıktan sonra yeni araçla döndüğünde o sene gene TC yasaklanmıştı motor yardımcı sistemleride yoktu .. Nası olduda herkesten daha iyi zaman yaptı ? şehir efsanelerine inanırsak işimiz uzun

eğer FIA nın schumacher i kolladığını düşünüyorsan abi tekrardan 03 - 04 hatta 02 sezonalrına bak niye acaba ferrari sezon a eski araçlar başlamş 3-4. yarıştan sonra yeni araça geçilmiş ? çok basit ne bulsa etse yasaklandı ... acaba aynı olay mclaren in başıan gelse yaptığı araç kabul edilmeyip 3-4. yarışa anca yeni araç ı çıkarsalar kim bilir neler yazcaksınız
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    tamam tamam sana laf anlatılmaz sen inanmışsın kardeşim

Forza schumi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Forza schumi
    öle ama bro

ben inandım gel sende inan doğru yolu bul ...

sen şimdi bu sene mclaren cisimin ? yoksa mercedes cimi onu söyle bakim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Gümüş ok kimdeyse ondayım

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın şaka bir yana heyecan gitti bitti derken biz en azından burada forumumuzda bir heyecan getirdik

Fikirlerin hepsine saygılıyız sakın yanlış anlaşılma olmasın Boca Junior olmasa River Plate'itutmanın ne tadı olur yada R.Madrid olmasa Barça'yı tutmanın, bakış açısı budur bizde

...onun için ben derimki bu schumi yarışlarında hep içimizi bayardı be Eriador saygılar..
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet dediklerinize katılıyorum rekabet olmadan işin içinde heyecan olmuyor ...

umarım sezonda güzel bi şekilde geçer bizde bunun tadını çıkarırız

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "michael schumacher'in bizim adımıza yarışacak olması, daha fazla otomobil satmamız ve daha birçok insanın dikkatini markamız üzerine çekmemiz için yapmış olduğumuz bir yatırım şeklidir."

norbert haug, mercedes-benz motorsport başkanı
    Tango-1 never dies.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Forza schumi
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben inandım gel sende inan doğru yolu bul

sen şimdi bu sene mclaren cisimin ? yoksa mercedes cimi onu söyle bakim
    Gümüş ok kimdeyse ondayım

çirkef kaan , dönek kaan , dansöz kaan

tekrar soracam Fenerdeki bütün oyuncular galatasaraya geçse galatasaraylımı olcan
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce yazdm ama anlamadım dur açıklayarak yazim

ben F1 i Schumacher sayesinde izlemeye başladım o Benetton sonrasında Renaulta iken o takımları tutuyorum Ferrari ye gelincede Ferrari yi tuttum ...

o nerdeyse orayı tuttuk ...

futbol başka ... Futboluda FB ile başladık FB süper lig de olunca SuperLig i izleriz yarın bi gün FB super Lig den ayrılsın başka life girsin SuperLig i bırakır o Lig i izleriz ...

berkancım yıllarca F1 i izledin Hakkinen dedin sonra Kimi dedin Sonra Alonso dedin en son Lewis de kaldın ...

bence artık sende kendi idol ünü bul

şimdi düşünüyorumda hangimiz daha dönek ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kim geldise onu tuttum ben napim aglıyımmı arkasından gitti diye .yada Dtm mi takip ettim hakkinen oraya gecti diye donek .gelen giden fark etmez Silver Arrow spec.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırak lan silver arrow u sen git mclaren ci ol ... her yarıştan sonra bi dalga geçim senle

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana hersey sahteymis sirf f1 batmasin gelir saglasin diye yapiliyormus gibi geldi , belkide bunu acik acik dile getirmislerdir ,f1 izlemeyi birakali cok oldu . schumi nin mercedeste isi ne ? bu adam ferrarinin butun sirlarini biliyor . nebilim sahisci degil takimci olarak izliyordum zaten f1i eskiden bakalim cekisme olursa eskisi gibi guzel olur . forza ferrari
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno'ya devam aile specten yadigar)
    Alonso'yu gönderdik, yerine Robert Kubica geldi yanına birde N.Heidfeld gelirse bu sene ilk beş yaparız.
    Efsanenin gelmesine çok sevindim.
    Alonso Ferrari'de neler yapacak onu da çok merak ediyorum.

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ferariyle başladım ferari le devam yani, ama sumiyi de cok severim o ayrı. simdi takım ferrari, şöför mercedes şumi zevk katacak eminim...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana hersey sahteymis sirf f1 batmasin gelir saglasin diye yapiliyormus gibi geldi , belkide bunu acik acik dile getirmislerdir ,f1 izlemeyi birakali cok oldu . schumi nin mercedeste isi ne ? bu adam ferrarinin butun sirlarini biliyor . nebilim sahisci degil takimci olarak izliyordum zaten f1i eskiden bakalim cekisme olursa eskisi gibi guzel olur . forza ferrari
    aynen böyle düşünüyorum.f1 şu anda cadı kazanı gibi.schumi'de bu işi düzeltmek için bulunmaz hint kumaşı gibi geldi onlara.ayrıca bu yaştan sonra gereken kondisyonu sağlayacağına inanmıyorum.f1 başka sporlara benzemez.savaş pilotlarının 40 yaşından sonra neden ticari uçaklarda uçmaya başladıklarını hiç düşündünüzmü?
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)