Ben teletexten bakmıştım demek ki henüz girmemişerdi eminim yoktu :)
Teşekkr ederim bilgilendirme için :)
Printable View
Ben teletexten bakmıştım demek ki henüz girmemişerdi eminim yoktu :)
Teşekkr ederim bilgilendirme için :)
bu arada 2004 yılında bu pistte en iyi turu 1.30 luk derecesiyle shumi atmıs o zamandan bu zamana firmalar aracları gelstirmek icin belkide toplamda milyar dolarları askın harcama yapmıs ama bugune geldiğimizde pole pozisyonunu getiren derece 1.54.101 gelisecek yere geri gidiyorlar bunun mantıgı nedir yaw:D
sıralama turlarını ızleyemedım yaaa...ızleyen warsa kım bırıncı oldu sıralamda
Tam 10 yıl önce SPA'da ki geçişi diyorsun :) Yaşlandık mı ne :D
Hakkinen malesef DTM'de de bir başarı yakalayamadı. O yüzden F1 deki rekabette ben tutunabileceğini sanmıyorum ama büyük pilottu orası tartışılmaz :icon_tup:
Şimdi de aslında zevkli olacak yarın ki gridde tam 4 şampiyon olacak. Bence zevkli olacak ama lastik aşınmaları ve yakıt yükü tam bir muamma... En az Renault, sonra mercedes yakıt tüketiyor diyorlar ama Renault'nun 30 Hp kadar güçsüz olduğu düşünülüyor. Bakalım yarın neler göreceğiz :soru:
bu f1 in patronları cidden sacmalıyorlar her gecen gun f1 aracları dahada yavaslıyor ben bugun bu derecenin 1.25 lere cekilmis olmasını dilerdim bakalım dana ne kadar yavaslatacaklar araclari...
ama adam bariz hızlıymıs be kardesim ucuyor resmen:)
bu arada eklemeden edemeyeceğim gecis anında o pasif olan aracın frenleme sahasında olması shuminin solundan gecmek zorunda kalması belkide hakinenin kaderiymis o arac orda olmasaydı gecemeyecekti buyuk ihtimalle kader ağlarını resmen ormus:)
hafızalarımdan silinmeyen 1 gecis de felipe massa ya ait o gun gulmekten kopmustum:D
http://www.youtube.com/watch?v=HUeqy...om=PL&index=18
yakıt olayını cok merak ediyorum normal seyir eden yarışta tamam belki cuvallamayabilirde yagmurun yada kazaların cok oldguu yarıslar olucak o zaman asıl durumu merak ediyorum benzin eklemeden neler olacagını.
birde şu anki sistemde baslangıcta arac agırlıgı fazla olucagı için pist rekoru vs anca yarısın sonunda kırılaiblir gibi gözüküyo.
umarım trt düzgün bi spiker ile yayın yapabilir cekilmedimi f1 de mutede atamıoz tv ye
Schumacher çok iyi başladı .
Geçen sene SPA yı hatırlayın 1. bitiren Ferrari li Kimi yarışı 2. bitiren Fisichella tüm yarış boyunca baskı altında tutmuştu.
Sonraki yarış fisichella Ferrari ye transfer oldu ve sezonu orda kapattı ama Kimi ye yaklaşamadı bile aralarında hep 1 saniye fark vardı ... bunun nedenini araçı tanımamaya bağladı ...
Schumacher bırakalı 3 sene oldu ... 3 senedir hiç f1 sürmedi ( 1-2 test hariç ) Kurallar araçlar tamamiyle değişti ... ilk sıralamada 7. sırada .
Efsanelik budur.
onu bunu bilmem de bu yakıt konusu en cok reno motoru kullanan takımların isine yaracak
bilindiği uzere f1 deki en az yakıt tuketen motorlar renoya ait ve bu bağlamda bu yıl vettel ve webber rakiplerinin onunde olucak dusuncesindeyim...
arkadaslar trt de 13.00 da f1 klubu diye bi program basladi ama yaris kacta,15 mi yarisin start saati