Ferrari'lerdeki bala bak ya.Vettel'in otomobilinde egsozdan kaynaklanan sorun oluşmuş. :(
Printable View
Ferrari'lerdeki bala bak ya.Vettel'in otomobilinde egsozdan kaynaklanan sorun oluşmuş. :(
Kırmızılar tulum çıkardı :)
Açıkcası Vettel'e telsiz mesajından sonra üzüldüm ama napalım arabayı tasarlayan newey bir egzos tasarlayamamış. :confused:
Biz tifosiler için güzel bir başlangıç oldu. Forza Scuderi Ferrari :icon_tup:
artık 2 hafta sonra albert parkı bekleyeceğiz :cool:
Pos Driver Team Time
1. Alonso Ferrari 1h39:20.396
2. Massa Ferrari + 16.099
3. Hamilton McLaren-Mercedes + 23.182
4. Vettel Red Bull-Renault + 38.713
5. Rosberg Mercedes + 40.263
6. Schumacher Mercedes + 44.180
7. Button McLaren-Mercedes + 45.260
8. Webber Red Bull-Renault + 46.308
9. Liuzzi Force India-Mercedes + 53.089
10. Barrichello Williams-Cosworth + 1:02.400
11. Kubica Renault + 1:09.093
12. Sutil Force India-Mercedes + 1:22.958
13. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari + 1:32.656
14. Hulkenberg Williams-Cosworth + 1 lap
15. Kovalainen Lotus-Cosworth + 1 lap
16. Buemi Toro Rosso-Ferrari + 3 laps
17. Trulli Lotus-Cosworth + 3 laps
Fastest lap: Alonso, 1:58.287
Not classified/retirements:
Driver Team On lap
De la Rosa Sauber-Ferrari 30
Senna HRT-Cosworth 18
Glock Virgin-Cosworth 17
Petrov Renault 14
Kobayashi Sauber-Ferrari 12
Di Grassi Virgin-Cosworth 3
Chandhok HRT-Cosworth 2
World Championship standings, round 1:
Drivers: Constructors:
1. Alonso 25 1. Ferrari 43
2. Massa 18 2. McLaren-Mercedes 21
3. Hamilton 15 3. Mercedes 18
4. Vettel 12 4. Red Bull-Renault 16
5. Rosberg 10 5. Force India-Mercedes 2
6. Schumacher 8 6. Williams-Cosworth 1
7. Button 6
8. Webber 4
9. Liuzzi 2
10. Barrichello 1
vettele cok uzuldum alonsoyada cok sevindim 2006 dan beri alonso taraftarıyım artık yeniden kendini gostermesinin zamanı gelmisti tebrikler alonso;)
ince espiri benimki de, art niyet yok
kimi tutacağımı şaşırdım resmen :) kendimi bildim bileli ferrariciyim doğal olarak sebebi de schumi :) alonsoya da bi o kadar kılım ve mercedesi de hiç sevmem :D çık içinden çıkabilirsen :D
Alonsocuyum ama Ferrariyi de sevmiyorum:D
Alonsodan sebepsiz nefret ediyorum ama Ferrariyi de cok sevdigim icin isin i.neligine kacip yarisin sonucuna baya sevindim :D Sumiden cok bisey beklemiyorum ama bikac yaris kazanirsa cidden sevinirim
Ferrari çok sevindi. Geçen seneki gibi kabus bi sezondan sonra normal .
Ama Vettel sorun yaşamasaydı uzayıp gidicekti buda bi gerçek .
Schumacher gene çok iyi bir iş başardı 3 sene ara verip geri döndüğünüzde herşeyi değişmiş bir araçla gene çok iyi bitirdi yarışı zamanla daha iyi olucaktır.Mercedes de aracını geliştirirse şampiyonaya ortak olur.
evt haklısın sonucta gecen yılın sampiyonuydu bu arac brawn gp;)
alanso Schumacher'i görünce gaza geliyor.
böle kurallar ile F1 i bitirmeye çalışıyolar çok sıkıcı bir yarış oldu...eskisi gibi değil yarışlar....
Kesinlikle yakıt ikmali kalkınca işin hiç bir esprisi kalmadı. İyi pilot iyi araç öndeyse onu geçmenin imkanı olmayacak. İşin enteresan tarafı araçlar daha ağır olmasına rağmen lastik aşınmalarında hiç problem yok. 36 tur aynı lastiklerle dönüp tek pit-stop la yarış bitirdiler.
Motor geliştirme ne zaman durdu işte o zaman zaten içine etmeye başladılar :(
yarışı izledim bende baştan sona. F1 den hiç keyif almıyorum zaten senelerdir , bu da yakın geçti . fakat beni etkileyen vettel oldu . aracında problem çıkınca takım radyosundan yapıtğı yorum beni çok etkiledi , ve hırsını gördük ..
egzoz ile ilgili bir problem yaşadıktan sonra takıma ;'' eğer yapabileceğiniz bişeyse gireyim pit e'' dedi , gelen cevap ''olumsuz , mekanik arıza '' oldu, ve buna rağmen hiç bir şekilde yarışıu bırakmadı , problemli arabayla bile olsa eski tur derecelerine yaklaştı , ki problemin olduğu ilk tur 5 sn ye yakın kaybetmişti ...
benim için yarışın adamı alman vettel oldu ..
ayrıca schumi den de çok birşey beklemiyorduk zaten , 3 sene sonra ilk yarışı idi , sezonun ortalarına doğru sanırım schumi nin durumu çıkar ortaya.. inşallah Jordan gibi olmaz schumacher de ..