Evet Arkadaşlar Allah dan bir mani gelmesse yarış tarihi 16 mayıs 2010 bu tarih olarak federasyona yönetmelik gitti bir porblem çıkmassa bu tarihde yarışımız kesin....bu tarihe göre hazırlanırsınız artık..
Printable View
Evet Arkadaşlar Allah dan bir mani gelmesse yarış tarihi 16 mayıs 2010 bu tarih olarak federasyona yönetmelik gitti bir porblem çıkmassa bu tarihde yarışımız kesin....bu tarihe göre hazırlanırsınız artık..
hayırlı olsun o zaman başkan;)
bu sene yarişlar cok sevklı olcak anlaşıldı..
16 mayıs tarihi için problem cıkması söz konusu olabilirmi acaba tesekkürler
Hayırlı olsun kanka, aldım haberini inş. konyaya gelirim o tarihte, üzerimize düşeni yaparız.
Hadi hayırlı olsun
inşallah ertelenme olmaz
arabam hazır gibi
ama gelebilir miyim tam emin değilim
geçen sene kayıt yaptırıp gelememiştiö
adanadan 20 arabaya yakın araba gelicez gibime geliyor
bütün türkiye gelcek sanırım sağlam yarış olcak,umarım kimse sorun yaşamaz güzel bir drag günü olur..
aynen ......
izmirden baya bi kalabalık gelcez inşallah bi aksilik olmazsa..
23 mayıs olur diye korkuyodum ama olmadı :D allahtan bir mani çıkmazsa bende ordayım
eray tırlamı geleceksin kaparo verecem ayırtacam ona göre
evet tarıh acıklandı bı kac sorum olucak organızasyon yapanlara kılo olayında son durum nedır kantar getırelecekmı ? ornek adam ıstediği kadar sökmus ama ıcıne rollcage koymamıs katılabılcekmı ? sınırlama varmı kafamıza göre sokup gelırsek orda yok sen söle hafıfsın olmaz katılamazsın vs derdımı olucak yoksa kantara cıkıcak herkez neyse kural onumu uyguluycaksınız bıraz acıklama yaparsanız sevınırım
Allah'tan ANNELER günüyle çakışmadı :) dükkan beklemek zorunda olan benim gibi arkadaşlar seyretmeye gelemiyeceklerdi...:)))