hauhau valla herkes RRR yapıyo kardişiimm :D
valla ben zaten kesin olup sonradan gelemeyecek olanları tahmin ettiğimden buraya yazmadığım opsiyonlu kardeşlerim var bu TIR öyle yada böyle gidecek :D
Printable View
[QUOTE=mmustu;1323397]cenker abim şimdi senin 1 araç kesin mi tarihte kesinleşti o yüzden tırla %100 gelecekleri bi tespit etmem lazım
1 mmustu
2 miniks
3 tarantino
4 imhotep
5 .........
6 isotta
7 Talih B16
8 Talih B16
Ben kesinim.;)öteki araç daha belli değil kardeşim..
Allahın izni ile bende kesinim
Bizimde belli değil kesin olarak bişe diyemeyiz. Talih abinin vtec icin beyin bekliyoruz. Amerikadan Irak a gelmiş 1 2 gün önce ordanda ilk askeri ucak ne zaman ise tr ye gelicek oda şansımıza belki 2 gün sonra belki 20 gün sonra :)
Diğer 106 mizada egzantrik takılıyor su anda onunda yetişmesi hakkında kesin bişe diyemeyiz. Baska katılım olursa haberleşiriz gene ama mayisin ilk haftasi netleşir sanirim katılım olur olmaz.
konyalı arkdşlarla biyerde buluşup toplu olarak gidilse daha ıyı olmazmı sonucta bılmeyen ve dısardan gelen arkdşlar var hem yardımcı olmus oluruz hem konvoy olarak gidilir
ben ankaralı anıl kardesımlede gorustum elımden gelen destegı konyada olmasamda yapıcam ınsallah.askerlık nedenıyle ıstanbuldayım yoksa konyada hepınızı mısafır eder pıste toplu sekılde konvoy halınde gıtmemızı saglardım ama baska yarısa ınsallah...
güzel bi gün olur inşallah. izlemek için orda olucaz allahın izniyle.
pazar günü belli bir saatte merkezi biryerden birkaç araba gelenleri karşılasa aslında.yada busefer pist alanına ulaşım için daha çok bez afiş tabela vs konulursa süper olur.geçen sefer bi köyün içine girdik:d offf girmesi bir dert.çıkması daha ayrı bir dertti.busefer kolay buluruz ama:D
Yarışın iptali söz konusumudur ? Tmf de sorun var sanırım bize mesajlar gelmeye başladı.
allah nasip ederse bizde konyaya gelecegiz bakalım istanbuldan katılım gerçekten olucakmı
kurallar ile ilgili sormak ıstekdıklerımı sormustum fakat bı yanıt alamadık kantar gelıcekmı ? rollcage zorunlumu vs vs
kurallar gayet basit, rollbar veya rollcage yaparsan sokebilirsin, yapmaz isen sokemezsin ;)
Sokemezsin ama arabanin orjinalligini ve guvenlik onlemlerini bozmadan hafif parcalar kullanabilirsin. Yoksa her araba ruhsat agirliginda olacak diye bir zorunluluk yok.
onu zaten bılıyorum rollcage yaparsan sokebılırsın yapamazsan sökemezsını ;) de de si var işte müsamma gösterılen olabılır burda yazarak emın olabılırız veya kantar getırelerek her araca kantara cıkarak ne tilkilikler döndüğünü herkez bılıyor :)