vay kankam saol el bırlıgıyle yapıcaz bısıyler :D
Printable View
hayırlısı olsun miniklerim bi dahaki sefere artık.kimsenin ipiyle kuyuya inmeyeceksin edineceksin bi römork kral gibi gidip geleceksin hepimiz için geçerli bu.
bizde ayara çıkamadık yağmur yağdı az önce geldim eve.bi terslik olmazsa c.tesi konyada olacağız biz.
Konyayi kacirdik diye uzulmeyin yaw akhisar var :D
valla herkez sızın grubu ızlemek ıcın konyada olacaktı sızın gelmemenız herkezı uzdu gercekten tabı sızınde haklı sorunlarınız vardır kımse karışamaz ama buyuk bı topluluk sızın grubu görmek ıcın orada olacaktı bız yıne oradayız inşllh sorunlar couzulur de gorme şansımız olur .
Yarışa yarışmacı olarak gelecek arkadaşlarrrr..Bazı arkadaşlar sağolsunlar çekinmeden arayıp bazı şeyler soruyorlar.telime ulaşamayanlar (05323376006) veya nasıl olsa kuralları esnetiriz diyenler.... sınıfındaki kurallara uygun olmayan araba için sınıfından yarışmacı birinden itiraz gelirse hakemlerin tek dayanağı kurallar kitabıdır ve ne yazıyorsa onu uygularlar.arka koltuğu sökük cadde arabaları sınıfına giren arka koltukdan 10 kg kazanacam derken bagajına 15kg lık jant lastiği safra koyup 5 kg da fazladan edinmek istemiyorsa süresine göre sınıfını belirlesin kurallara uygun gelsin.kardeşlik ve yeni dostluklar için ordayız herkes kurallara uyarsa itiraz tartışma olmaz.
KASK larınızı unutmayın orda çok problem oluyor yarış aksıyor.mutlaka ve mutlaka bir tane emanetde olsa edinip gelin..
araba dün akşam da aksilik çıkardı ama neyse gecenin s.. satine kadar uğraştık sorunu çözdük inşallah bu gece yola çıkacağız otobüs uçak hepsi yalan oldu kara yolu ile geliyorum ilk önce ankara sonra konya GÖKİ hazır ol bu gece çıkıyoruz yola
olm o araba ile gidilmez lan silencer takılı sesi bile çok yüksek :S:S:S ya bikere bi draglara giderken sessiz rahat gidemicekmiyiz kardeşim :S:D:D
bi aralar justy vardı ne oldu bu araca arı
Gece 24:00 da yola çıkıyoruz, ben,tarantino,bladerk erkut + 1 kişi daha sabah Ankara'dayız hayırlısı ile, gün içersinde sanayide olucaz, kop gel beni al lan :D
allah yardım etsin orasıda ne sıcaktır şimdi kap kara gelirsiniz buraya artık.
hayırlı yolculuklar
saolun arkadaşlar kazasız belasız ankaraya varırız hala bu saat oldu lastik derdine düştük harıl harıl lastik arıyoruz konya pistine ilk defa çıkıcam nasıl zemini bilmiyorum o yüzden hazırlıklı olma isitiyorum
Gel de , geldigin yeri ozleme .. a****** sydneyini tobe tobe :@
Bu tip organizayonlar içi bi tır firması ile sponsorluk için anlaşılsa ne iyi olurdu Türkiyenin her yerinden emek ve para harcanmış araçlar bir araya gelirdi.
arkadaşlar şimdi hangı arabalar gelıyor lıste bellımı