kankam miniklerin ufak bir ayar olayı vardı ;)
kısmet be gülüm :)
Printable View
Seyretmeye gelırız ışalah
bu kadar insan sizin gelmenizi bekledi belki çok emek harcadınız eminim çok ta ugrastınız.
elleriniz dert görmesin ama ben kalkıp ta eskisehirden sadece hulku görmeye geliyorum aracımla.
sizi izleyecek insanları da düsünürseniz çok makbule geçer .
onlar kendilerini izleyecek insanları düşündüklerinden 1haftadır nelerle uğraşıyorlar allah bilir.bir türlü olmadı işte beraberinde gelecek arkadaşların sorunları oldu arabalar yetişmedi tırlar iptal oldu.1aracın tek başına gelmeside çok büyük maliyet oluyor.onları izlemek için gelen insanlarda ceplerine para koymadığı için veya bu organizasyon sadece eğlence olarak bakıldığı için butür imkansızlıklar insanları zorlayabilir.
ne yani kimse gelmiyor mu, biz Ankara'dan7-8 araç izlemeye geliyoruz, boşuna mı onca benzin :( kısmet diyelim, hazırlananların emeğine sağlık kesesine bereket
Sadece istanbul ekibi gelmiyor.
ben c.tesi sabahı şaşmazdayım ankarada ankaradan sonra sponsor olurum konyaya mustu len 15 slick var nzmnın vereyım sana veya isteyene hulk tada sıkıntı olmuş üzüldüm.ben konyaya 4 defa yarışa gittim.o kadarda apartı benzın yakmıyor.benım arabada 6 sılındır gırtlaktı 750 e gıttı geldı :D heyecanı yaşamanızı isterim konyada ve ankarada herkes istanbulun araçlarını beklıyor.en çokta hulk beklıyolar.eyer yorulurum kullanamam derse ben buyuk bır zevkle hılmı başkanla gelirim kullaanırım benzınde sponsor olurum :Dgötürelim sıkıntı çözüldüyse :)
hulk için olağan üstü hal başlatalım 3-5 yapalım:D herkes doya doya hulku seyretsin yaa:D ahuahahua
Olay maddi degil arkadaşlar
herkese teşekkürler
eskişhirli arkadaşım sen hafta sonu konyaya gitme gel istanbula doya doya bin arabaya istanbul daha yakın hem sana
Gaziantepden de HULK'u görmek isteyen çok sayıda kişi gelicekti özelliklede ben.. :( üzücü bir haber hayırlısı diyelim.
vay arkadaş.nasip degilmiş
ben otobuse atlayıp gidiyorum kop'a söz verdik :)
bravo atla gel ya bi senedir görmüyorum abi seni:D
araba yetişiyor ben ilk önce ankara cumartesi sabah konyadayım
üzüldük abi neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır kolay gelsin
sanırım herkez için kötü bi haber bu ama vardır bi hayır inş sorun giderilir