moruk gitseydik rezil rusva olucaktır her işte bir hayır var derler ya dogru valla
Printable View
Padok alanı pazar alanına döndü tellerden atlayanlar ve daha bir sürü şey. Sanki oto pazarı...
saat 9da oradaydım, 12ye kadar bekledik ha kalktı ha kalkıcak
bekle bekle start verildi yeni bir arıza ışıklardanmı neden bilinmez beklemeye devam...
Padok alanından hemen cıktım orda bulunmadım bile güyaa tribün denilen o kum birikintisinin üstüne gitmeye karar verdim rüzgarında etkisiyle inen cıkan ayrı bir toz bulutu yedim kızıl saçlarımda bile toz belliydi ya helal olsun...
dengesiz bir şahıs bir subarunun önündeki kola şişesine carparak arabayı kolaya buladı bişey yokmuş gibicesinede devam etti.. Gittim peçete buldum sildim.. Belkide sahibi beni izliyordu!
Neden Konyaya, Konyalıya laf gelmesin!
O insanlar kilometrelerce süren yolu neler hayal ederek geldiler Hoştur saat 17:00'ye kadar oradaydım
şu an pancar gibiyim ve ishalim! Gözümde biriktirdiğim tozlar sebebiyle gözlerim kanlı ben yine aramam 2010 sti ve msky seslerini düşünür yine rahatlarım
En sinir bozucu şeyse mikrofonu eline alan şahıstı. Sabırlar zorlandı resmen. Muaşeret noksanı!
Ne kadar alkış o kadar kalkış, aloooooo, çıldırıyorum, Allahınızı severseniz bi cekilin yaaa, Anlama kabiliyetiniz yokmu sizin, hışt, kışt, heeeyyy!!!
Hayvan sürüsümü ordaki? Nerene istiosun lan alkışı??
2000 kişi falan vardı başlarda bence, saat 14:00 gibi dökülmeye başladı herkesler.
Adamakıllı bir organizasyon olsun seyircilerden paramı alcaksınız napcaksanız yapın ama tadı olsun. Hoş anıları olsun. Burdan bir arkadaşın bir abimin Konyamı illallah demesi hepimizin kayıbı..
Sayın Süleyman Cokdoğruol;
şşşşşş sakınn..sakın tek bir yorum daha yapıyım deme pist tamam diye.
Niye biliyormusun??
çünkü inanırım :D
anlatılanlara göre gitmememiz isabet olmuş sanırım ....
mehmet gazihan polo ile girdimi acaba?
herkez pişman anlaşılan ankarada olsun yariş dunya cumbur cemaat gidelim cok ucak cokk..
yarışdan sonra 124 gelmiş kavga çıkmış mersinliler haberiniz warmı :D
eskiden izmir yarış pistinde olurdu 230m pist vardı ama herkes memnun dönerdi evine
Ankara ..+10
Mehmet Gazihan'ın polosu cok şaşırttı beni. Maşallahı vardı. O polo dizelmi?
aynen abi neden kısa diye yakınılıyo yinede bi şekilde durduruluyordu araçlar bence böle güsel keyifli bi pist yok hem arabanı koyacagın rahatca bi yer war hem adam gibi oturup seyredecegin bi yer..ailece yarışa gelip çolugu cocuguyla izliyen insanlar bile wardı..eski günler güseldi şu org.olsada pınarbasında eski günlere dönülse mustafa abi;):)
http://img337.imageshack.us/img337/5...8973678.th.jpg
Bahsi gecen meshur fiber arac bumudur :D
biz seyrederken zevk aldığımız araçların en başında msyk ve torkgarajın subarusu vardı ...
Msyk uçak gibi alet gunu kaldıran makinaların başında geldi o arabaya kötü yorum kim yapabilirki...
Evet aynen buydu :D
http://img337.imageshack.us/img337/5...1178973678.jpg