kop42 Nickli Üyeden Alıntı
evet en berbaet bır organızasyondu suleyman_83 bıraha senın duzenledgın hıc bır orgaznızasyonda ne yer alırım ne yarısırım ne ızlerım sakın cevap verme verıcegın cevap pişkinliğin en alası olur sanıyelı kalkıcak dendı tamam dedık sanıyemıze bakalım dedık cıhaz arıza yaptı elle kaldırdılar sıcakda bekledık bı dunya seyuırıc rezaltı ayrı bı olaydı sahın serce dogan turbo gormekden mıgdemız kalktı en son kupa törenı ıptal olucak dendı kupalarımızı almak ıcın bekledık saatlerce ıptal olcak tören dendı son ra yaygara koptu verıldı kupalar ama sankı pazardan domates atartar gıbı verıldı
yarısmaya gelınce gecıldım gayet guzel antreman yapmıstım ankarada guzel sanıyeler cıkarıyordum konyada baskı sıcınca ortada kaldık hıc sorun degıl ankara arabasına gecıldım dısarıya vermemıs olduk yarısı hıc sorun deıl 3 unculukle yetındık onumuzdekı yarıslara bakıcaz artık...
gelmek ısteyıpde gelemeyenler ıyıkı gelmemısınız rezılık diz boyuydu
artı suleyman_83 burda yazdıgın postlarda katılım ucretı 100 artı 50 sıgorta demıstın orda 195 lıra felan odedırdınız mıllete 3 unde 5 ınde degılız ama kafanıza gore herseyı degıstırdınız sokulmuycek arabalar denıldı utanmasa mıllet kapısını bagajaını postele ortmek yerıne bombos bırakıcakdı rezıllıgın en ust boyutlarından bırı konya ayagıydı sanmıyorum artık kımsenın katılcagına ve pıst ıcın solusyon getırmıstınız pıst toz toprakdan gorunmuyordu bile