he kanka, ben otobuse atlayıp gidicem ona göre kafam rahat şekilde :D yada ankara ya gidip onur ile konya ya geçicem
Printable View
ok kankam haberleşiriz o zaman
bizde ordayiz işallah....
şimdi gördüm moralim cok bozuldu
belli başlı bir grup olarak bir iş yapılmaya çalışılıyor sonradan cıkan sebepler bütün hazırlıkların sonunu getirdi
bütün gün aracımla ugraşmaktan foruma bakamadım
çamurluklarımı sökülü lastiklerim sökülü
bütün gün liftte aracın yag kaçaklarını hallettim bazı eksikleri vardı giderdim ön takımı yeniledim vs vs
şimdi bu haberi okuyorum TIR İPTAL
maalesef HULK konyada yok arkadaşlar yürüterek getirmem imkansız mevzu ne yakıtın parası nede başka bir şeyin masrafı
aracın içinde 1 saat gecirince zaten bütün vucudum uyuşuyor okadar yolu yürüterek gelemem
herkese iyi yarışlar
üzüldüm :(
tır olayı keşke son haftaya kadar bırakmasaydınız...
belki gitmek için başka bir çözüm bulunurdu..
kötü haber gerçekten :(
yazık olmus keske diğer gitmek isteyen arkadasları zor durumda bırakmasalardı ayıp etmis gelmekten vazgecen arkadaslar...
kim kaybetti römorku ben bulucam ?
ben dediydim muştu sana, tır işi sadece kalıplaşmış kişilerce olurdu diye. alıcaktın herkesden parasını gelmiyormu kendisi düşünürdü arkadaşım, gelmeyenler yüzünden sende hulk da gidemiyor.ayıp
ya moruk onuda gectim
sabah tan beri arabanın altındayım nerelerini söktüm taktım
temizledim yagları degiştirdim
ön takımı elden gecirdim nasıl yorgunum biliomusun ve tek başıma yaptım hepsini
şimdi geldim forumda iptal diye görüyorum
8 kişilik grubu bozan kim varsa ayıp etti kardeşim yalan yok
kanka benim aklıma geldi bu adam nasıl bu iptal mevzusunu görüp bişe demedi diye, muştu haber verdi sandım o yüzden muştuyu arayıp hilmiye haber verdinmi demedim bende. ben geçenlerde dedim parayı al milletten sonra bişe çıkmasın diye..
neyse o kadar bakımı gariban için yapmış oldun artık ahauha
valla ben hulk cenker abi ve tarantino mehmet hazırız ;)
ibrahim gelemeyecem dedi dedik 350 lira yerine 400 lira veririz sıkıntı olmaz
cumartesi günü talihlerden bir pm aldım abi arabalarımızda sıkıntı var 1 araba gelebilir ikinci belli değil diye bugün kesin bilgi vereceklerdi haber gelmedi
bugünde özgür pm attı çocuğunun doğum günü sebebi ile gelemeyecekmiş ama çok sıkıntı olursa ben parasını veririm sorun değil dedi ;)
şimdi iki katlı çekicilerle konuştum hani hulk la eke yi yükleyeyim diye en ucuzu 1750 fiyat verdi :(
bir abimin büyük kamyonu var 2 araç sığar onla konuştum al kamyonu mazotu yükle git dedi ne kadar yakıyo diye sordum 0,70 krş falan dedi o şekilde gitsek yine araç başı minimum 600 liraları bulacak :(
Ben EKE yi yürütsem en kötü ihtimalle 0,50 krş yaksa 1500 km 750 TL yakar :(
miniklere bende dedim akşam telde hani eke önemli değilde HULK un konyada olması lazım o yüzden bir römork bulalım dedim nasıl olsa buradan seyirci olarak bile gidecek adam bol bir minübüs ayarlarız römorkuda atarız arkasına diye ama adamın canı sıkıldı bi kere sıcak bakmadı :(
dediğim gibi kanka istanbul garaj oktay abiden rica ederim istersen yada ben ekeyi ankaradan getirirken Ali Ersinden almıştım römorku ona rica ederim ama saksıları biraz çalıştırıp en azından HULKU götürmenin bi yolunu bulalım
Geçen senede son dakika sağlık sorunu yüzünden hulk gidemedi konyaya bende çok merak edenlerdenim kaç saniye çıkarıcak diye inşallah busene hulk konyada olur.
Mustu geliyorum kanka nasil gidiyorsak ayarla sen.