işte bu yaaaa :bravo::icon_rule:Bravoo::redspotda
Printable View
ya özgürüm sen zaten gelmesemde parasını vereyim dedin ama asıl belirsizlik
talih lerde şimdi mehmetle konuştum ulaşmış talihlere 1 araç kesin gelemiyor diğer araç ise tek kendi gitmek istiyormuş arabasında LPG varmış :eek: daha ucuza gidermiş
ben şimdi ne diyimki abi :mad:
aynen moruk
yani haftalardır şu işi konuşuyoruz epi topu 7-8 arabayız son günlere gelindiğinde böyle oluyor klasik oldu bu iş artık biz toplu olarak s.kiş bile yapamayız :mad:
araba gelmıs olsaydı ne yapar eder dahıl olurdum suan elden bısı gelmıyo malesef
bende typer la dahil olmak isterdim ama yetişmiyor son setup :(
Kanka soz konusu oglum ve yilda bir kere oluyor ama laf agizdan cikti kimse hakkimda yanlis dusunsun istemem. Geliyorum her ne olursa ne sekilde olursa olsun.
şuanda 5 arabayız daha ufak bir tır bile bulsak büyük araçla aynı paraya gidecek
büyük araç 2750 dedi /5 desek 550 lira yapar 150 yarışa giriş etti 700 e minibüsle gidece 100 de öyle 800 yedisi içtisi 1000 lira hadi ben verdim minik verdi ama diğerleri :(
muştu aga benide yaz DBS de geliyor ;)
kesin...
kayıt için ne yapmamız gerek...
kanka baba ile konsucam yarın eğer hafta sonu işi yoksa ben l300 ü alırım 6-7-8 kişi gideriz l300 ile hem daha ucuza gelir yarın haber edicem. hangi gün çıkmak istiyorsunuz ? cts akşamı uygun mu ?
arkaları sök yiğit kayıt parasını lisansı orda hallediceksin pistte.. dragır smile :D
yavrım yarışlara kayıtlar zaten pistte yapılıyor 150 lira toplamda ücreti var
tıra kayıt falan yok en kötü ihtimalle 1 araç daha bulursa olur bu iş ;)
aracıda sökersin tabi 850 kiloya kadar rollbar zorunlu değil sınıflandırma zaten yaptığın süreye göre ayarlanıyor
birisi nasıl kalkılır tüyosu versin pm den :D:D:D
roll olayını 1 ayda yarım yamalak söktük :D:D