Konya'ya göre muhteşem bir pist gözüküyor (: Keşke oraya gitmeyip , buraya gitseydik.
Mevlam mahçup etmesin , güncel yabancı şarkılar için www.klipsiz.net![]()
seni sefiyorummm gülümşaka bir yana gelmek ayrı katılmak ayrı varsa bi icraat pm at
kanka şaka maka bende onu sormaya çalıştım tribün durumu hadi oda neyse padok alanı ile pistin durumu nası![]()
bak ben her türlü eziyeti çekerimde 1 ay hanım dırdırı çekemem ona göre şemsiyeydi sandalyeydi klimaydı ne bulursam alacam hanımı rahat ettirmek için![]()
Bırakın Tır işini çıkalım c.tesi öğlen İstanbul'dan. Gece izmir'de kalalım kafaları yapalım sabah kahvaltı ondan sonra yarışa gidelim. Tırla aynı paraya gelecek ama yolda yaşayacağımız eğlence kursakta kalacak![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kankacım şimdi şöyle bir durum var standart arabalar gider sıkıntı olmaz ama hulk gidemez ben gidemem en basiti ki arabanın zaten canını alacaz yormaya gerek yok
ama şu var arabalar tırla gidecek biz ise yayan
kısmet olursa araçların tıra yüklenme pozisyonuna göre bende cumartesi yola çıkacam zaten yine hep birlikte gideriz belki minibüste bulurum 8 kişilik transporter falan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)