Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...
www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com
inşallah bi aksilik olmazsa gelicez.
Konyada yapılan son yarıştan sonra tiksinmiştim yarışdan ama sizin düzenlediğiniz organizasyon inşallah profesyonelce olur.
emeği geçen herkeze Allah kolaylık versin.
konya faciasından sonra inş bu org. güzel geçer...
Bu arada cumartesi antremanları için gerekli izinleri almaya çalışmaktayız.Kısa süre içinde bilgilendirilmeside yapılacaktır olumlu yada olumsuz.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Antrenman olayi icin sorun cikarirlarsa onlara akhisar genclerinin illegal bir sekilde cekicle asma kilidi kirip keyiflerine gore araba kaldirdiklarini hatirlatabilirsin .. ki gecen sene ki yaris sonrasi kendi gozumle sahit olduktan sonra .. ne bekcisi var ne bir sorumlusu .. ki zaten tenha sayilabilecek biryerde pist .. umarim emekleriniz bosa cikmaz ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
lpgli araçlar katılabiliyormu yoksa söktürmemiz gerkiyormu
vallahi dört gözle savaş abiden haber bekliyoruz laci vtec için inş. yetişir ama şahsen ben pek umutlu deilim![]()
sanki senin arac bittimide feritneyle yürücem olm aracın üstünde motor yok boş kasa
![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
serdarım bu sefer tüm organizasyon bizde, o bakımdan başı boş bi durum oluşmucak kesinlikle.. buna emin olabilirsin![]()
ki şu var; ben ve benim gibi bir çok arkadaşım yıllardır tosfed ve bu motorsporlarına emek vermiş kişiler olarak orda tüm oluşabilicek olumsuz durumlara karşı önemli defalarca düşünüp almış bulunmaktayız..![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
kanka allah razı olsun senden ve senin gibi lerden..ne zorluklar çektigimizi en iyi sen biliyorsun,gerçi org. içinde sende varsın bi mokluk olursa kaçma bir yere
bak konyaya..
ama aynen askerlik olayı gibi bu kurunun yanında yaşında yanmasıbelki böyle devam edecek belkide ileride degişecek amacımız degiştirmek tabikide..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)