Selçukla konuşmuştuk zaten bu yarışta pek destek olamadım ama bir dahaki yarışa bende sponsorum hayırlısıyla
Printable View
Selçukla konuşmuştuk zaten bu yarışta pek destek olamadım ama bir dahaki yarışa bende sponsorum hayırlısıyla
yok aga p28 işinden vazgeçtim çünkü çok uğraş istiyo o... beceremicem kablolama işini galiba.. derecem fena deil ama keşke bişeyler ekleyebilseydim motora diye düşünüyorum.. atmosferik fena deil aracım.. radar honda şeref abi rektefiye etti motoru ilk defa :) yarış öncesi benzin pompası iflas etti :( yarım depo benzin olmadan araba çalışmıyo :( yani yarış için hafiflettik aracı ama benzin ağırlığı ile avantajımız kalmadı..
115 sayfayida okudum, TR de bir drag organizasyonunda ilk kez organizasyonu yapanlar ve organizasyon hakkinda yaristan sonra hic bir elestri yapilmadigina sahit oldum. Demek ki ekip dogru olunca, biraz fazla emek verince calisilinca bu isler daha guzel oluyormus, katilmadigimiza hakkaten uzuldum. Bundan sonraki butun organizasyonlarda variz, ozel bir gece yapilirsa tabiki cok guzel olur, kolali molali;D aksina, yuruyenine guvenen herkez gelir tek tek kalkar olceriz sureleri goruruz, o aradada miniks biraderlerim 9 saniye cikardiktan sonra bbq show yaparlar, super olur muhabbetin kralini yapariz:D
Oz biraderim msuprada, mskyda tartisilacak araclar degil cok cok hizlilar bunu hepimiz biliyoruz, yipratma kendini sen (zaten ne yazdigini anlayana kadar minimum 5 kez okuyup bende yipraniyorum:D) arabalar zaten kendini ispatlamis pilotajla, tune ile butun olarak, 10 saniyede giderler, 9 da ama birak rakiplerde hizlansin ki rekabet guzellessin tadi olsun, bizim arabalarimiz olmasa 12 kusurler ile devamdi hala, hatta belki bu sure isi bile henuz cikmazdi; cunku drag yarislarina katilanlar arasinda en cok sure de sure diye tutturan biziz; ha ne oldu yenilik oldu, gelisim oldu herkez icin;)
Sınıf 2 de (normal 1.4-1.6) katılanların speclerini bilen varmı acaba=
Bidahakine inşallah katılımcı olarak orda olcam Allah izin verirse
Eline sağlık emeği geçenlerin
arkadaş ben size 18 19 sn yapan araba alınmasın demedim.eğer konya gibi yoğunluk olursa street pro veya başka bi isimle 2 ayrı günde yapılabilir, c.tesi pazar gibi..
ölçüm ve sonuca takılmad demişsin ama herkes süresini gördü ve yorunmlar sürelere göre yapılıyor istersen tekrar oku yorumları.
eğer böyle tepkiyle karşılk ver3ecekseniz olumlu görüşlerimize, yorum yapmayız geçer gider..
arabayı hafifletsek nolcak şöför 135 kg zaten :D
korhan biraderim ne güsel yazmışsın
Rakibin hızlanmassa sen kendini geliştirip hızlanamassın
bukadar basit
eger tr de 8 saniyeleri görmek istiyorsak sürekli yarışların daha fazla olması ve rakiblerin de sorunsuz yarışması gerekir
hep 1 kişi kazanırsa o işin zevki olmaz kimse de kendini geliştiremez