User Tag List

Sayfa 73/76 İlkİlk ... 23637172737475 ... SonSon
1439 sonuçtan 1.369 ile 1.387 arası

Konu: RPM Race Events Drag Race Akhisar - 06 Haziran

merterkekler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçukla konuşmuştuk zaten bu yarışta pek destek olamadım ama bir dahaki yarışa bende sponsorum hayırlısıyla

mussaa
    Misafir
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyin işini ne yaptı p28 arıyordu?
    yok aga p28 işinden vazgeçtim çünkü çok uğraş istiyo o... beceremicem kablolama işini galiba.. derecem fena deil ama keşke bişeyler ekleyebilseydim motora diye düşünüyorum.. atmosferik fena deil aracım.. radar honda şeref abi rektefiye etti motoru ilk defa yarış öncesi benzin pompası iflas etti yarım depo benzin olmadan araba çalışmıyo yani yarış için hafiflettik aracı ama benzin ağırlığı ile avantajımız kalmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    115 sayfayida okudum, TR de bir drag organizasyonunda ilk kez organizasyonu yapanlar ve organizasyon hakkinda yaristan sonra hic bir elestri yapilmadigina sahit oldum. Demek ki ekip dogru olunca, biraz fazla emek verince calisilinca bu isler daha guzel oluyormus, katilmadigimiza hakkaten uzuldum. Bundan sonraki butun organizasyonlarda variz, ozel bir gece yapilirsa tabiki cok guzel olur, kolali molali;D aksina, yuruyenine guvenen herkez gelir tek tek kalkar olceriz sureleri goruruz, o aradada miniks biraderlerim 9 saniye cikardiktan sonra bbq show yaparlar, super olur muhabbetin kralini yapariz

Oz biraderim msuprada, mskyda tartisilacak araclar degil cok cok hizlilar bunu hepimiz biliyoruz, yipratma kendini sen (zaten ne yazdigini anlayana kadar minimum 5 kez okuyup bende yipraniyorum) arabalar zaten kendini ispatlamis pilotajla, tune ile butun olarak, 10 saniyede giderler, 9 da ama birak rakiplerde hizlansin ki rekabet guzellessin tadi olsun, bizim arabalarimiz olmasa 12 kusurler ile devamdi hala, hatta belki bu sure isi bile henuz cikmazdi; cunku drag yarislarina katilanlar arasinda en cok sure de sure diye tutturan biziz; ha ne oldu yenilik oldu, gelisim oldu herkez icin
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demiştim? böyle olcağını söylemiştim,ensem acaip yanıyor amele yanığı oldum
    biz akhisarda güneş altında yarış izlerken izmirden fırtına ve sağanak yağmur haberleri geliyordu,ama böyle olcağı belliydi gelmeyen pişman oldu ama son pişmanlık fayda etmeeezzz

buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yok ama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte

aynen jumbo amele yanığı spec

aynen öyle erolum 100 metreden sonra anonslar duyulmadı ileriye de sağlı sollu 1 er kolon konursa o sorun da hallolur
    yarış gerçekten şahaneydi msuprayı ilk defa canlı izledim 200 metre geze geze geldi resmen ha koptu ha kopacak diye izledim siper almaktan adam akıllı video çekemedim
    mehmet gazihan mükemmel bi iş çıkardı harika yürüdü,ona ayrıca teşekkür ederim egzos işinden sonra beni karşıyakaya yetiştirdiği için araba da fena gidiyomuş hani
    organizasyon sıkıntısızdı gerçekten aksama olmadı,kalkışlar gayet seri yapıldı fazla bekleme olmadı,biraz daha mükemmelleştirmek istenirse bilmiyorum gerçi imkan varmı ama şöyle bi şey olabilir mi
    mesela 2 kişi kalktıktan sonra dönüşü pist üstünden değil de yan yoldan yapmaları mümkün olursa diğerleri dönerken arkadan başka bi grup kalkabilir,böylece çok daha hızlı ilerler 60 arabadan daha fazlası yarışır ve gerçek anlamda mükemmel olur. ama olmazsa da canınız sağolsun böylesi de gayet hızlı ilerledi tebrikler..
    camaroyu soranlar oldu neden 19sn yaptı diye
    drag öncesi lastik yakarken şanzıman kırdı sanırım,yere dökülen bişeyler baya bi alev aldı finiş tarafından yarış izleyenler bi ara araba alev aldı sandılar
    bi dahaki organizasyonda izleyiciyim ama işallah ağustos gibi yapılacak bi yarışa katılımcı olarak gelecem ufak ufak başlayalım yarışmaya
    yavrum en guzelını ben yaptım cıkarttım t-sortu takıldım orda
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınıf 2 de (normal 1.4-1.6) katılanların speclerini bilen varmı acaba=

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bidahakine inşallah katılımcı olarak orda olcam Allah izin verirse

Eline sağlık emeği geçenlerin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bidahakine inşallah katılımcı olarak orda olcam Allah izin verirse

Eline sağlık emeği geçenlerin
    vardı bır rakıbın gsi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vardı bır rakıbın gsi
    benim pek şansım olmaz stock arabayla zevk için gitcem bikaç ay sonra inşallah iddialı olarak gitmek nasip olur

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılım bu yarıştada sınırlıydı diğer yarıştada sınırlı olacak sınır dolduğu an katılım alınmaz bu yarışta yağmur vs. sebeplerden katılımlar geç saatlere kaldı ama 12:30 sonrasında gelen hiçbir araç katılıma alınmadı yani istense onlarda hemen alınabilirdi. Hiç bekleme yapılmadı.
    Ama 18-19 saniye yapan değil 30 saniye yapan bile katılabilir bu bir yarış ve her isteyen doğru zamanda kurallara uygun olarak başvurursa katılabilir... kimseye senin araban yavaş katılamazsın denemez

bu çok çok çok düşünüldü tartışıldı en sorunsuz ve dünya standartına yakınını ve eski model finish'i geçen kazanır mantığı ancak bu şekilde başarıldı. Farkındaysan pek kimsede ölçüm ve sonuca çok fazla takılmadı
    arkadaş ben size 18 19 sn yapan araba alınmasın demedim.eğer konya gibi yoğunluk olursa street pro veya başka bi isimle 2 ayrı günde yapılabilir, c.tesi pazar gibi..
    ölçüm ve sonuca takılmad demişsin ama herkes süresini gördü ve yorunmlar sürelere göre yapılıyor istersen tekrar oku yorumları.
    eğer böyle tepkiyle karşılk ver3ecekseniz olumlu görüşlerimize, yorum yapmayız geçer gider..
    RACE WERKS

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mussaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok aga p28 işinden vazgeçtim çünkü çok uğraş istiyo o... beceremicem kablolama işini galiba.. derecem fena deil ama keşke bişeyler ekleyebilseydim motora diye düşünüyorum.. atmosferik fena deil aracım.. radar honda şeref abi rektefiye etti motoru ilk defa yarış öncesi benzin pompası iflas etti yarım depo benzin olmadan araba çalışmıyo yani yarış için hafiflettik aracı ama benzin ağırlığı ile avantajımız kalmadı..
    okudumda aklıma geldi yarım depodan fazla mazot vardı..tüh keşke boşaltsaydım..hiç aklıma gelmedi..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corolla117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sınıf 2 de (normal 1.4-1.6) katılanların speclerini bilen varmı acaba=
    filtre+egzoz+chip yani klasik işlemler bunlardan öte çok birşey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim pek şansım olmaz stock arabayla zevk için gitcem bikaç ay sonra inşallah iddialı olarak gitmek nasip olur
    bulunur cıkarda yanıı ama slık lastık bulman lazım

mussaa
    Misafir
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okudumda aklıma geldi yarım depodan fazla mazot vardı..tüh keşke boşaltsaydım..hiç aklıma gelmedi..
    abi senin ihtiyacın yok öle şeylere )

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrum en guzelını ben yaptım cıkarttım t-sortu takıldım orda
    hakkaten en iyisini sen yaptın cidden
    hatlı dolmuş esprinde ayrı kopardı
    emre arabanı hafifletebiirsin de.. gerçi yüklü tayyarlar var ama biraz daha zevk alırsın koltuk stepne sök polyester kaput bagaj fln D:

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre+egzoz+chip yani klasik işlemler bunlardan öte çok birşey yok
    sevindim bak inş bidahakine bende katılıcam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı hafifletsek nolcak şöför 135 kg zaten

Sportivo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen nerdeydin bakimm yarış deil ben seni degiştircem
    piliçlerden ayrılamadım

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    115 sayfayida okudum, TR de bir drag organizasyonunda ilk kez organizasyonu yapanlar ve organizasyon hakkinda yaristan sonra hic bir elestri yapilmadigina sahit oldum. Demek ki ekip dogru olunca, biraz fazla emek verince calisilinca bu isler daha guzel oluyormus, katilmadigimiza hakkaten uzuldum. Bundan sonraki butun organizasyonlarda variz, ozel bir gece yapilirsa tabiki cok guzel olur, kolali molali;D aksina, yuruyenine guvenen herkez gelir tek tek kalkar olceriz sureleri goruruz, o aradada miniks biraderlerim 9 saniye cikardiktan sonra bbq show yaparlar, super olur muhabbetin kralini yapariz

Oz biraderim msuprada, mskyda tartisilacak araclar degil cok cok hizlilar bunu hepimiz biliyoruz, yipratma kendini sen (zaten ne yazdigini anlayana kadar minimum 5 kez okuyup bende yipraniyorum) arabalar zaten kendini ispatlamis pilotajla, tune ile butun olarak, 10 saniyede giderler, 9 da ama birak rakiplerde hizlansin ki rekabet guzellessin tadi olsun, bizim arabalarimiz olmasa 12 kusurler ile devamdi hala, hatta belki bu sure isi bile henuz cikmazdi; cunku drag yarislarina katilanlar arasinda en cok sure de sure diye tutturan biziz; ha ne oldu yenilik oldu, gelisim oldu herkez icin
    korhan biraderim ne güsel yazmışsın

Rakibin hızlanmassa sen kendini geliştirip hızlanamassın

bukadar basit

eger tr de 8 saniyeleri görmek istiyorsak sürekli yarışların daha fazla olması ve rakiblerin de sorunsuz yarışması gerekir

hep 1 kişi kazanırsa o işin zevki olmaz kimse de kendini geliştiremez
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mussaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gönder cem abiye p29'u gerisini boşver
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)