Bence b21 opsiyonu varsa hulk gelmesin allah korusun bi aksilik B>K olursa cok fena olur![]()
![]()
Ya da hulk gelcekse garibanda gelsin..
Bence b21 opsiyonu varsa hulk gelmesin allah korusun bi aksilik B>K olursa cok fena olur![]()
![]()
Ya da hulk gelcekse garibanda gelsin..
uzun zamandır beklenen bol katılımlı ve kalıtelı yarıs olucak.gelmıyenler pısman olmasın
Babama beni okula gonder dedim , abartti ! anasini sattigimin sehrinde roll goremedim.. bunalima giricem arkadas yaa biktim cafff cuff sesi duymaktan .. yaa ben akisara gittigim gunleri , mahallede ki arabayi el izi yapan veledlere sovmeyi ozledim
Umarim eglenirsiniz , cektiginiz ugrasa deger .. hayirlisiyla
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok güzel bir organizasyon olucak..tüm yarış severleri bekliyoruz.
garibimide alın![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
konyaya kısmet değilmiş gitmek araç ankarada yatak sardı biyandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum
haziran da bi aksilik çıkmazsa oradayım hem izmirdeki arkadaşlarla tanışmak hem de biraz stres atmak
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
abi bu aralar var bişiler
zorlamamak lazım gercekten son dakikaya kadar hep aksilik hep aksilik ben vazgectim gitmedim
dün gece motorla denemye cıktım fren hortumum patladı 260 la giderken fren pedalı dibe dayandı
dedim kol cıkarsa cıksın canımdan degerlimi verdim komprasyona ancak öle durabildim oda 700 800 metre sonra bildigin öümden döndüm Râbbim korudu
bazen gerçekten zorlamamak lazım olmuyorsa olmasın diyip bırakmak lazım
gecmiş olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
haklısın miniksim araç ankarada bırakıp otobüsle geri döndüm şu yarış bizim için çok cenabet oldu senin muştunun da başına gelenler falan filan yola çıkıcaz gece şanzuman dağıldı hadi dedik yaparız kaldırdık şanzumancıyı parçalar falan hallettik gece çıktık yola ankaraya geldik yağını suyunu değiştirdik sibop ayarı yapıldı son ayarları yapıcaz marş yandı hadi akşam saatinde komple marş bulduk taktık daha sonra tam ayar bitti dedik üstlerde tak tak tak yataklar sizlere ömür anlamadım gitti ALLAH gitmemi istemedi taaa istanbuldan beri ama ben direttim.he yaparmıydık yapardık ana kol yatak takar devam ederdim ama pes ettim fazla zorlamaya gerek yok dedim hayırlısı olsun başımıza birşey gelmeden geldim hanımın oğlumun yanına bladerke bıraktım arabayı
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Mehmet, marş muhabbetınden Erkut'a dün ufaktan el verdıksonradan kötü olmuş geçmiş olsun
Akhisar Dragları bence çok daha tertipli düzenli bir yarış olacak....Bu yarışı ,bugün Konyada Drag düzenleyen arkadaşların özellikle gidip izlemeleri gerekir.
Ayrıca grup olayı daha iyi olmuş bu saniye siki çıktı eski zevki kalmamıştı bana göre Akhisarda grup olayının uygulanıyor olması çok isabetli olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)