Abi rektifiyecisi Avcılar borusan otonun çalıştığı ikitellide bir rektifiye atölyesi. İkincisi honlamayı kaç yapacaz usta diye 3 ay önce sordum pistonun gelsin onun içinden bi kağıt çıkacak orda yazıyor dedi.
Wisecoları bi açtım içinde clean area tarzı bişey yazıyor 00.0025 gibi sanırım onu söyledi usta daha oturup çalışmadık üstünde japonda falanda bolca toplamış bi insan. Kısmet hayırlısı diyelim.
ben borusan bilmem, yanlis takilan block guard'in geri donusu yok, bosa para harcama sonra![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
ahua valla abi banada gınaa geldi artık ama yapacak fazla birşey yok maalesef
şurda 3-4 ay önce ebayda benim arabam için cometic conta bile yoktu daha yeni görüyorum ilanları inan hem custom parçam yok olanıda deli gibi pahalı
bende honda olacak varyaa çoktan ağlatmıştım anasını ekeye harcadığım parayla![]()
MUştuı yarın 600 atıyorum hesaba
yanlız birşey sölücem bilginiz olsun
benim ekstra araç yetişmesse bir arac boş yer olucak eger oraya girmek isteyen olursa girer giricek arac cıkmassa ben paramı geri istemicem 7 arac gidicez bilginiz olsun
ama bu ufak bir ihtimal tabikide![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Konyadan sonra draglara tekrar sıcak bakmak istiyoruminş. umduğumuz gibi olur ve eğleniriz.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
offffffffffff ulennnn neyi hatırladımmmm
o gün yeğenimin düğünü var ve kaç aydır söz vermiştim adama gelin arabanda şöföründe benim diyee![]()
hasektörr yaaa
bakalım nasıl bi ayar çekecez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)