ellerine sağlık berkınım ...
Cok güzel olucak pazar günü cok herkezi beklıyoruz yarıs pistine bu organizasyon kaçmaz ben hazırım pazar gününe
ellerine sağlık berkınım ...
Cok güzel olucak pazar günü cok herkezi beklıyoruz yarıs pistine bu organizasyon kaçmaz ben hazırım pazar gününe
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Teşekkür ederim ... Draglardan sonra inşallah güzel bir çekim yapıcaz şimdilik konuya heyacan gelsin diye koyduk ki son 3 gün az kaldı pazar gününü iple cekıyorum
anladım hayırlısı abi daha iyi bi şekilde sorunsuz cıkartırsın inşallah aracını . Sen gel abi araban kalsın izlemeye gel abi önceden yaptığın bir programın yoksa
inşallah muştular gelirse takılırım bi şekilde cama çerçeveye ahahahahha
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
cumadan gelen misafirler ve bizler için inciraltı çifte kumrular plus ( yeni çiftede ) yer ayırttım + bizlerin araçları için otoparkıda boş tutacağız...çayımızı kahvemizi içer kumrumuzu yeriz...ilerleyen saatlerde güzel denemeler olacağından şüphem yok
gelmek isteyen herkezi bekliyoruz
izmire gelipte yer tarifi ilgili sorun yaşayan olursa beni cepten arayabilir...selçuk 0533 220 98 00
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
cuma cumartesi pazar dopdolu bir hafta sonu bizleri bekliore....
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
hava durumu konusunda ciddimisiniz yau..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
kısmet bidahaki draglara
draglardan 1 gün önce nişanım var gelmeyi hatta katılmayı istiyordum, diğerlerine inşallah![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)