User Tag List

Sayfa 74/76 İlkİlk ... 24647273747576 SonSon
1439 sonuçtan 1.388 ile 1.406 arası

Konu: RPM Race Events Drag Race Akhisar - 06 Haziran

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yok ama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte
    ciddi olamazsınız o crx d16 motorlumuydu cidden...duymuştum yarış esnasında ama inanmamıştım ne yalan söyliyeyim...müthiş bir iş başardı demektir bu...

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bayanlar ozellikle Hasan abi, Ahmet abi , Korhan, Ozgun ;

Eger organize edebilirseniz katilimla ilgili kismi sadece sureyle isin istediginiz gibi bir RPMRACEEVENTS VIP yapilabilir hem de gece eger musait olursa.. Ama tabiki bu hemen verilecek bir karar degil benim su an icin aklima geldigi icin burdan paylasayim istedim... Boyle birsey olursa benden yine tam destek
    Günaycım bizlere verdiğin desdekden sonra bu yarışa verdiğin destek için ayrıca burdan da teşekkür ederim.Gelemediğime üzgünüm..ama sebeplerini söyledim sana derme çarpma gelemem gelmem yarışa.tama deyipde bir sürü aksilik yaşadık ki aksilik varken gelmek olmaz.vıp bir yarış fikri heyecanlandırıyor ama şimdiden katılırım diyemiyorum asıl işim araba değil benim. araba hoby.kasıp gece gündüz çalışıp araba yetiştireceğim modu çok eskidendi ekmek parası daha önemli şimdi piyasada rekabet çok iş az.gelcem deyipde gelmemezlik yapmıyorum en azından inşallah diyorum

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    115 sayfayida okudum, TR de bir drag organizasyonunda ilk kez organizasyonu yapanlar ve organizasyon hakkinda yaristan sonra hic bir elestri yapilmadigina sahit oldum. Demek ki ekip dogru olunca, biraz fazla emek verince calisilinca bu isler daha guzel oluyormus, katilmadigimiza hakkaten uzuldum. Bundan sonraki butun organizasyonlarda variz, ozel bir gece yapilirsa tabiki cok guzel olur, kolali molali;D aksina, yuruyenine guvenen herkez gelir tek tek kalkar olceriz sureleri goruruz, o aradada miniks biraderlerim 9 saniye cikardiktan sonra bbq show yaparlar, super olur muhabbetin kralini yapariz

Oz biraderim msuprada, mskyda tartisilacak araclar degil cok cok hizlilar bunu hepimiz biliyoruz, yipratma kendini sen (zaten ne yazdigini anlayana kadar minimum 5 kez okuyup bende yipraniyorum) arabalar zaten kendini ispatlamis pilotajla, tune ile butun olarak, 10 saniyede giderler, 9 da ama birak rakiplerde hizlansin ki rekabet guzellessin tadi olsun, bizim arabalarimiz olmasa 12 kusurler ile devamdi hala, hatta belki bu sure isi bile henuz cikmazdi; cunku drag yarislarina katilanlar arasinda en cok sure de sure diye tutturan biziz; ha ne oldu yenilik oldu, gelisim oldu herkez icin
    öncelikle tşk.ler..

evet uzun aralar sonra bizde eleştiri almadıgımıza ve takdir aldıgımıza şahit olmak gzl bir duygu gerçekden..
    bu iş için uzun zamandır kendimizi biliyorduk ve daha önemliside takımımız güzeldi ve tebrübeli idi.
    tecrübe derken:eosk hakem komitesi+hakemler+eski ve hala yarışcı arkadaşlar dan oluşan bir ekipimiz var saolsun hiçbirisi en ufak dahi olsa bir işi yapmam diyecek birileride deiller.
    bir bakıma burdan kazançlıydık,bir bakımada yarışmacı arkadaşlar saolsunlar ellerinden gelen özveriyi kullanarak hem hava şartlarına kalmamak için hemde yarışın tıkır tıkır işlemesi için bir sorun çıkmadı-çıkartmadılar..

herkez tekrardan saolsun..
    rpm race events II comingsoon..
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

fatihyılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrum en guzelını ben yaptım cıkarttım t-sortu takıldım orda
    t-sortu kasafasına dolamış oralarda dolanan sizmiydiniz?

KVC S3
    Misafir
    Türkiye'de bu işe gönül vermiş, bu işlerle ilgilenen, iddialı araçlar yaratan İstanbul'dan, Ankara'dan ve İzmir'den en hızlı araçların ve servislerinin burada topluca yorumlarını görmek bile güzel. RPMTürk'ün organizasyonunu gönülden tebrik ederim. Bu şekilde tek yumruk olduktan sonra geçmişte yurtdışında performanslarını izlediğimiz otomobillerin güçlerini ve saniyelerini kendi pistlerimizde TR plakaları ile izlemek çok büyük sevinç kaynağı. Bir sonraki organizasyon bu pazar eksik kalan tüm arkadaşları ve araçlarını da görmek daha da büyük keyifler verecek bize eminim.

Sürekli gelişen, büyüyen bu dünyaya katkısı bulunan tüm dostlara teşekkürler...Aynı zamanda bu pazar ciddi başarı gösteren Mehmet Gazihan'ı da ayrıca tebrik ederim...

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler..

görüşemedik serkancım ya..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

mussaa
    Misafir
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gönder cem abiye p29'u gerisini boşver
    aga benim beyin p29 deil bende crx var d16 civic si de p29 var

Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciddi olamazsınız o crx d16 motorlumuydu cidden...duymuştum yarış esnasında ama inanmamıştım ne yalan söyliyeyim...müthiş bir iş başardı demektir bu...
    aga çok saol ama ufak tefek bişeler yapma zamanı gelmiş... şeref abimle konuşalım bakalım bu konuyu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mussaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga benim beyin p29 deil bende crx var d16 civic si de p29 var

aga çok saol ama ufak tefek bişeler yapma zamanı gelmiş... şeref abimle konuşalım bakalım bu konuyu..

sorun değil....yanılmıyorsam pm6 türevi bir beyin vardır arabanızda..onuda rahatça çipleyebiliyoruz bilginiz olsun....

mussaa
    Misafir
    sorun değil....yanılmıyorsam pm6 türevi bir beyin vardır arabanızda..onuda rahatça çipleyebiliyoruz bilginiz olsun....
    benim bildiğim pm7 beyin oluyo orjinalde crxlerde ve mekanik olduğu için chiplenmiyo ama araştırırız tekrar ya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş ben size 18 19 sn yapan araba alınmasın demedim.eğer konya gibi yoğunluk olursa street pro veya başka bi isimle 2 ayrı günde yapılabilir, c.tesi pazar gibi..
    ölçüm ve sonuca takılmad demişsin ama herkes süresini gördü ve yorunmlar sürelere göre yapılıyor istersen tekrar oku yorumları.
    eğer böyle tepkiyle karşılk ver3ecekseniz olumlu görüşlerimize, yorum yapmayız geçer gider..
    bak şimdi eğer sinirleniyo olsam cevap vermezdim inan bana asla nette sinirlenip klavyeye sarılmam
    belki yanlış anladın 18-19 saniye görenlerin ne işi var zaman kaybı deyince bende yarışmak onlarında hakkı dedim eğer planlar istediğimiz gibi olursa bi dahaki sefere yarı final ve finaller farklı saat veya günde olucak.
    olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri yapabilirsin ki bu şekilde daha iyiler yapılabilsin sende takdir edersinki en az hata ve sorun olan bi yarış oldu insan hatasını sıfıra indiren bi sistem kullanıldı toplamda yarış içinde bekleme nerdeyse hiç olmadı vs...

KVC S3
    Misafir
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler..

görüşemedik serkancım ya..
    Abi görüşemedik haklısın..Çok komik şeyler oldu anlatıcam sana Bir dahakine kaçırmıcam seni

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın da yazdığı gibi siyah crx tamamen standart motorluydu egzos filtre gibi herkesde olan ufak işler vardı bide hafifletme vardı ama hafiflettiği kilonun yarısını benzinle geri almış arkadaşım

crxlerde pm7 beyin var abi onda da çip yuvası yok malesef,o yüzden pr4 integra beyni aldım bende biliyorsun en ekonomik çözüm integar beyni hiç bişeyi değiştirmiyorsun direk tak çalıştır,arıza kodları bile aynı..

musa atmosferik iyi yürüdünde hayat turboda yavrum benim sen devam et parçalarını toplamaya 0.5 barda çok sıkıntısız yürüycek senin araban,motorun tertemiz kanıtlamış oldun benimki gibi 200binde makina yok sende olm 0.6 da kullandım segman atıp da biniyo olsaydım hala biniyodum ben kollar tertemiz çıktı
    çok şükür parçalarım geldi benim de yetişebilirsem rodaj biterse bi dahaki yarışa olmazsa 3. ayağa mutlaka katılcam

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportivo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kesinki bu yarıştan sonra çok şey değişecek...

sportıvo şu sizin stıckerlardan gönderirimisin bana lazım yarıştaki ect yazılarından

DejaVu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erol abinin araba fenaydı 1.cilik için yarışırken biz gözden cıkarmıştık ama bari az bi fark yiyelimde madara olmayalım cok dedik elimizden geleni fazlasıyla yaptı ömer abi.Onu günün sürücüsü seçtim.
    berk abi Yaptğın karbüratör ayarıda güzel olmuş abi ellerine emeğine sağlık.Bu arada hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin inş.
    nedemek arda her zaman her yerde walla çok uğraştım ama sonunda tutuk ayarı zaten sonrasındada hayırlı iş için gittikkk
    ARZUM DESIGN TUNING STORE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mussaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim pm7 beyin oluyo orjinalde crxlerde ve mekanik olduğu için chiplenmiyo ama araştırırız tekrar ya..
    bir tane crx söktüm pm6 beyin vardı onda...demek ferhat haklıymış ....bende hepsi aynıdır diye düşünmüştüm...

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz abi,karabaşkan barış,erol abi,selçuk abi,soner çevik başta olmak üzere tüm rpm grubuna böle güsel bir org. yaptıkları için teşekkürler..

ferrom iyi dileklerin için çokk teşekkürler...

sanırım bu işin hakkından bunca olumsuzluga rahmen fazlasıyla gelmeyi başardık bunun için bize yardım eden bi gram emeği dokunan herkeze sonsuz teşekkürler...

cumartesi sabahtan itibaren yedik içtik mangalımızı yaktık antrenman yaptık araçları denedik setuplarımızı değiştirdik vs vs pazar sabahıda yüce rabbimiz pistimizi fazlasıyla yıkayıp temizledi ve sonuç...

@ göki'm; alicanı unutmadıgımızı ve onunda aramızda oldugunu bi şekilde lanse ettik bu konudaki görüşlerini belirtiğin için sanada çok teşekkür ederim kardşm, vicdanen de çok rahatsız açıkçası

hepimizin aslında tek bi istedği var bu sporun çıtasını bi adım yükseltip bu hobimizi profesyonelleştirmek için çabalıyoruz, biz herzaman elmizden gelenin fazlasını yapıoruz ama sizinde bize destek verip tek yumruk olup daha güçlü daha başarılı işlere imza atmamıza yardımcı olmanız gerekir..
    şu anda Tr de gözlemlediğimiz kadarıyla çıtayı epey bi yükseltip hepinizin emeğiyle burlara getirdik

Ve nasipse 2. yarışımızda bunca eksik araçlarımızı ve seyircimizide işin içine katıp müthiş bi yarış daha geçirmek..

Herkeze saygı ve sevgiler
    Soner ÇEVİK

Rpm Race Events II Cooming Soon..
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

alf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel Bir Organizasyondu Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
    2ci organizasyonu heyecanla bekliyoruzz
    DD-Tune
    Mechanics -Tuning - Accesories
    EcuTech Chiptuning -Remapping

www.ddtune.net
    www.instagram.com/ddtune

mussaa
    Misafir
    bir tane crx söktüm pm6 beyin vardı onda...demek ferhat haklıymış ....bende hepsi aynıdır diye düşünmüştüm...
    ferhatın crx ten bahsediyosan eğer evet onun beyin farklı.. ben baktım ona, farklı bi beyin var.. bizim stock beyin pm7 oluyo.. şans ya keşke p29 olsaydı )

buyyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla nedemelıyım bılmıorm mukemmel bı orgnzsyondu sorunsuz bı sekılde atlatıldı super yarışlar ısledık emeği gecen herkese sonsuz tesekkur ederım bızer bole gsell bı pazar gnu gecrttklerı ıcın yarısta derece alan herkesı kutluorm bıdahakınn cok daha ıı olacaını umut edıorm rpmturk uyelerıne sonsuz tesekkurler .....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)