Günaycım bizlere verdiğin desdekden sonra bu yarışa verdiğin destek için ayrıca burdan da teşekkür ederim.Gelemediğime üzgünüm..ama sebeplerini söyledim sana derme çarpma gelemem gelmem yarışa.tama deyipde bir sürü aksilik yaşadık ki aksilik varken gelmek olmaz.vıp bir yarış fikri heyecanlandırıyor ama şimdiden katılırım diyemiyorum asıl işim araba değil benim. araba hoby.kasıp gece gündüz çalışıp araba yetiştireceğim modu çok eskidendi ekmek parası daha önemli şimdi piyasada rekabet çok iş az.gelcem deyipde gelmemezlik yapmıyorum en azından inşallah diyorum![]()
öncelikle tşk.ler..
evet uzun aralar sonra bizde eleştiri almadıgımıza ve takdir aldıgımıza şahit olmak gzl bir duygu gerçekden..
bu iş için uzun zamandır kendimizi biliyorduk ve daha önemliside takımımız güzeldi ve tebrübeli idi.
tecrübe derken:eosk hakem komitesi+hakemler+eski ve hala yarışcı arkadaşlar dan oluşan bir ekipimiz var saolsun hiçbirisi en ufak dahi olsa bir işi yapmam diyecek birileride deiller.
bir bakıma burdan kazançlıydık,bir bakımada yarışmacı arkadaşlar saolsunlar ellerinden gelen özveriyi kullanarak hem hava şartlarına kalmamak için hemde yarışın tıkır tıkır işlemesi için bir sorun çıkmadı-çıkartmadılar..
herkez tekrardan saolsun..![]()
rpm race events II comingsoon..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Türkiye'de bu işe gönül vermiş, bu işlerle ilgilenen, iddialı araçlar yaratan İstanbul'dan, Ankara'dan ve İzmir'den en hızlı araçların ve servislerinin burada topluca yorumlarını görmek bile güzel. RPMTürk'ün organizasyonunu gönülden tebrik ederim. Bu şekilde tek yumruk olduktan sonra geçmişte yurtdışında performanslarını izlediğimiz otomobillerin güçlerini ve saniyelerini kendi pistlerimizde TR plakaları ile izlemek çok büyük sevinç kaynağı. Bir sonraki organizasyon bu pazar eksik kalan tüm arkadaşları ve araçlarını da görmek daha da büyük keyifler verecek bize eminim.
Sürekli gelişen, büyüyen bu dünyaya katkısı bulunan tüm dostlara teşekkürler...Aynı zamanda bu pazar ciddi başarı gösteren Mehmet Gazihan'ı da ayrıca tebrik ederim...
Teşekkürler..
görüşemedik serkancım ya..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bak şimdi eğer sinirleniyo olsam cevap vermezdim inan bana asla nette sinirlenip klavyeye sarılmam
belki yanlış anladın 18-19 saniye görenlerin ne işi var zaman kaybı deyince bende yarışmak onlarında hakkı dedim eğer planlar istediğimiz gibi olursa bi dahaki sefere yarı final ve finaller farklı saat veya günde olucak.
olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri yapabilirsin ki bu şekilde daha iyiler yapılabilsin sende takdir edersinki en az hata ve sorun olan bi yarış oldu insan hatasını sıfıra indiren bi sistem kullanıldı toplamda yarış içinde bekleme nerdeyse hiç olmadı vs...
arkadaşın da yazdığı gibi siyah crx tamamen standart motorluydu egzos filtre gibi herkesde olan ufak işler vardı bide hafifletme vardı ama hafiflettiği kilonun yarısını benzinle geri almış arkadaşım
crxlerde pm7 beyin var abi onda da çip yuvası yok malesef,o yüzden pr4 integra beyni aldım bende biliyorsunen ekonomik çözüm integar beyni hiç bişeyi değiştirmiyorsun direk tak çalıştır,arıza kodları bile aynı..
musa atmosferik iyi yürüdünde hayat turboda yavrum benim sen devam et parçalarını toplamaya 0.5 barda çok sıkıntısız yürüycek senin araban,motorun tertemiz kanıtlamış oldunbenimki gibi 200binde makina yok sende olm
0.6 da kullandım segman atıp da biniyo olsaydım hala biniyodum ben kollar tertemiz çıktı
çok şükür parçalarım geldi benim de yetişebilirsem rodaj biterse bi dahaki yarışa olmazsa 3. ayağa mutlaka katılcam![]()
ferrom iyi dileklerin için çokk teşekkürler...
sanırım bu işin hakkından bunca olumsuzluga rahmen fazlasıyla gelmeyi başardık bunun için bize yardım eden bi gram emeği dokunan herkeze sonsuz teşekkürler...
cumartesi sabahtan itibaren yedik içtik mangalımızı yaktık antrenman yaptık araçları denedik setuplarımızı değiştirdik vs vs pazar sabahıda yüce rabbimiz pistimizi fazlasıyla yıkayıp temizledive sonuç...
@ göki'm; alicanı unutmadıgımızı ve onunda aramızda oldugunu bi şekilde lanse ettik bu konudaki görüşlerini belirtiğin için sanada çok teşekkür ederim kardşm, vicdanen de çok rahatsız açıkçası
hepimizin aslında tek bi istedği var bu sporun çıtasını bi adım yükseltip bu hobimizi profesyonelleştirmek için çabalıyoruz, biz herzaman elmizden gelenin fazlasını yapıoruz ama sizinde bize destek verip tek yumruk olup daha güçlü daha başarılı işlere imza atmamıza yardımcı olmanız gerekir..
şu anda Tr de gözlemlediğimiz kadarıyla çıtayı epey bi yükseltip hepinizin emeğiyle burlara getirdik
Ve nasipse 2. yarışımızda bunca eksik araçlarımızı ve seyircimizide işin içine katıp müthiş bi yarış daha geçirmek..
Herkeze saygı ve sevgiler
Soner ÇEVİK
Rpm Race Events II Cooming Soon..![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Mükemmel Bir Organizasyondu Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
2ci organizasyonu heyecanla bekliyoruzz![]()
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
valla nedemelıyım bılmıorm mukemmel bı orgnzsyondu sorunsuz bı sekılde atlatıldı super yarışlar ısledık emeği gecen herkese sonsuz tesekkur ederım bızer bole gsell bı pazar gnu gecrttklerı ıcın yarısta derece alan herkesı kutluorm bıdahakınn cok daha ıı olacaını umut edıorm rpmturk uyelerıne sonsuz tesekkurler .....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)