khan Nickli Üyeden Alıntı
Abi ben ne zaman msky i kale almadim dedim, gecen yaristan sonraki klimayi sokmeye gerek duymadik lafim o manada degildi bunu sende biliyorsun ac gecen yaristan sonraki mesajlari tekrar sakin kafayla bir oku once bence. zaten msky in btu yu gecmesi lazim normal sartlarda diyorum orada ve garajda dun bile msky gecer dedim.
Uc yildir biz devamli ikimiz yarisiyoruz zaten msky zn, msy btu. sen bizi genelen gectin helal olsun dedim hep zaten. Senin bizim arabalarimizi gecmen beni uzmuyor cunku aslinda ben ayni kategori olarak gormuyorum araclari, senin aracinin normalde bizimkilerden 1 saniye hizli olmasi lazim benim gozumde, eger ben arayi kapatabliyorsam ne mutlu bana, ki boyle bir derdimde yok benim isim surelerle bunu hep soyluyorum taniyanlarda bilir, sende bilirsin.
Bugun sen cok guzel bir sure yaptin eline saglik, fakat bende kendi rekorumu cok ileri goturdum ki aslinda sureler dusmedi, bu sadece olcum farkindan kaynaklaniyor benim dusunceme gore, arabalar zaten boyle gidiyordu.
Siz bu klima oem interior vs islerine esas icerliyorsunuz, fakat eger yurtdisi forumlarini takip eden arkadaslar var onlarda onayliyacaktir, bu tarz arabalar ayri bir saygi gorur, David buschurun oem interior, ki araba rs ti elektrikli cam yalitim vs yok yani, arabasi 9 kusur bir saniye gitti diye butun dunya yerinden oynadi. Cunku gunluk arabalarda iyi sureler cikarmak daha zordur, teknik arkadaslar bilir. Ha bunun gecmek veya gecilmek ile alakasi yok bu tamamen benim kendimi olculendirdigim, basarimizi tarttigim bir mevzu.
Neyse velhasil kelam, yarin birgun gelirsin yuzyuze mevzuyu daha net konusuruz ama ben bugun sasirdim aradaki adamlara prim vermene.