ben razıyım olacaklara ama gökanustayı bilmem neye razı hurmayamı çizmeyemi bilemem
Printable View
ben razıyım olacaklara ama gökanustayı bilmem neye razı hurmayamı çizmeyemi bilemem
Her iki aracıda tebrik ederim.Yanlız anlamadığım ne bu hiddet bu celal.Unutmayın kibir öldürür kişiyi :)
Gelemedik konyaya ama güzel gün ve süreler...Maşallahh!!!
9'ları görmek ümidiyle.. Araç sahiplerini ve garajları tebrik ederim türkiye'de 10'ları görmek büyük gurur tatlı rekabetinizde 10 numara maaşallah...
her iki araca ve her iki takıma da hem emeklerinden dolayı hem de bizlere bu güzel süreleri gösterdikleri için teşekkürlerin en büyüğü gelsin..
bu gibi küçük atışmaların sonu hep tatlı bitiyor.. bu büyüklüğü göstermeleri bile 9 altı süre kadar değerli..
Allah 2 garajın da kazançlarını bol etsin.. (ki ileride 8 saniyeleri konuşsunlar :))
Ya Korhancım geçen yarışa gittik nedir ne değildir diye çok değişmiş herşey insanlarda değişmiş.Şaşırdım doğrusu hele şu yazıları görünce.
BIliyorum ben gelmedim konyaya orhan usta dedi emrah burada seni soruyor diye keske gelseymisim gelecegini bilsem gelridim. Evet ortam insanlar vs vs biraz degisti onceki ortam cok yok;) neyse bence tekrar eskiye doner yavas yavas biraz ekonomi duzelsin eskiler donsun cok guzel olur;)
Olur tabi ;)
şimdi mskymı alıyor yarışı yoksa msupramı hangisi daha güclü ?
maşallah ....