User Tag List

Sayfa 10/63 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon
1195 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sınırlandırma olmasa bıle cumartesı calısanlar ıcın bır çözüm
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müzik sistemi ve gümbürtülere izin verilmeyecek arkadaşlar, açık tribünün üstüne gölgelik %90 yapılacak. yarışı sunacak bu işlerle alakalı birine ihtiyacımız var, önerilere açığız.
    vht miz olacak %90
    teknik kontrol c.tesi yapılacak, araclar pazar sabah 9 da seeding e başlayacak
    oo bunlar yapılırsa süper olur o açık tribünden az çekmedik wallahi

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu konuyu hep okuyorumda baktım hiç yazmamışım. Bu organizasyonu yapmayı başaran arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım. Uzun zamandır şehrimizde böyle bir organizasyona hasrettik. Umarım herşey istendiği gibi gider ve bizlere yakışan bir yarış olur. Yardım için elimden gelen bişey varsa herzaman yanınızdayım. Herkeze keyifli yarışlar

GNC POWER
    Misafir
    Böyle bir organizasyon için herkez yardım eder ben ve tüm arkadaşlarım yardıma hazırız kolay gelsin ahmet abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acaba cumartesinden orda mı olmamız gerekiyor ona göre organize olalım?

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar c.tesi teknik kontrolün yapılması gerekiyor.yarışın yetişmesi için c.tesi herkes arabasını en geç akşam 6 da getirecek akşam serinliğinde tertemiz kontrolünü yaptırıcak.sadece şehir dışından gelecek yarışmacılar eğer cuma günü kayıt kapanana kadar özel durumlarını belirtir dilekçelerini katılım formuna ekleyip yollamış olurlarsa, sadece şehir dışı misafirlerimize özel 8-8.30 arası teknik kontrol yapılabilir

lütfen herkes elinden gelen özeni göstersin ve cuma gününe kadar kayıt formları yollanmış olsun.aksi takdirde pazar günü bile araba alınacak olursa yarış kesinlikle yetişmezz.kolay bi org. deil çok ciddi kalabalık ve profesyonel bir ekibi var BOOS un.KATILIM ÜCRETLERİDE BİRAZ YÜKSEK TUTULACAK ANLAYIŞINIZI BEKLİORUZ.gerçekten verdiğimiz paranın karşılığını fazlası ile alacağız.herkes memnun dönecek eğer ciddiye alırsak işi.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar c.tesi teknik kontrolün yapılması gerekiyor.yarışın yetişmesi için c.tesi herkes arabasını en geç akşam 6 da getirecek akşam serinliğinde tertemiz kontrolünü yaptırıcak.sadece şehir dışından gelecek yarışmacılar eğer cuma günü kayıt kapanana kadar özel durumlarını belirtir dilekçelerini katılım formuna ekleyip yollamış olurlarsa, sadece şehir dışı misafirlerimize özel 8-8.30 arası teknik kontrol yapılabilir

lütfen herkes elinden gelen özeni göstersin ve cuma gününe kadar kayıt formları yollanmış olsun.aksi takdirde pazar günü bile araba alınacak olursa yarış kesinlikle yetişmezz.kolay bi org. deil çok ciddi kalabalık ve profesyonel bir ekibi var BOOS un.KATILIM ÜCRETLERİDE BİRAZ YÜKSEK TUTULACAK ANLAYIŞINIZI BEKLİORUZ.gerçekten verdiğimiz paranın karşılığını fazlası ile alacağız.herkes memnun dönecek eğer ciddiye alırsak işi.
    Hocam sen nedersen biz uyarız,cumartesi bir aksilik çıkmassa ordayız

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılım ücreti ne düsünülüyor acaba? ne kadar yüksek tutulacak?

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeterkı katılım ucretı yuksek olsun ama yarıs hep ankarada olsun
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet bey kayıt formu demişsiniz nerden nasıl temin edilecek kayıt bslama bitiş tarihi ne zaman birde ücret 160 dı tahmini veya olur rakam nedir bilgilendirirseniz sevirim tesekkürler kolay gelsin

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında kayıt formu ve ücretleri ne kadar erken belirlerseniz herkes için o kadar iyi olabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yer sebebiyle kiralama ve izinler sorun oluyor o nedenle erken açıklayamadı yarışı klüp.katılım 250+sigorta+lisans gibi düşünülüyor. birde federasyonun günlük lisans lar konusunda bir uygulaması var.günlük lisans 20 tl ancak aynı yarışmacı örneğin 2010 da 3. yarışa girecekse 60+35 tl ödeyecek dior.bu da sezonluk lisansa giriyor yani bir daha lisans parası ödemeyecek o yarışmacı.
    Bunu neden söylüyorum Ankara şampiyonaya dönüşüyor 3 yarış olacak bu sezon.eylülde diğer ayak olacak sıkışırsak c.tesi pazar şeklinde olcak diğer yarışlar.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha yardımcı olma imkanları yokmu abi 200(HERSEY DAHİL)GİBİ

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yer sebebiyle kiralama ve izinler sorun oluyor o nedenle erken açıklayamadı yarışı klüp.katılım 250+sigorta+lisans gibi düşünülüyor. arkadaşlar yarış sabahı size verilen evraklarda sigorta poliçesine kadar olacak, birde federasyonun günlük lisans lar konusunda bir uygulaması var.günlük lisans 20 tl ancak aynı yarışmacı örneğin 2010 da 3. yarışa girecekse 60+35 tl ödeyecek dior.bu da sezonluk lisansa giriyor yani bir daha lisans parası ödemeyecek o yarışmacı.
    Bunu neden söylüyorum Ankara şampiyonaya dönüşüyor 3 yarış olacak bu sezon.eylülde diğer ayak olacak sıkışırsak c.tesi pazar şeklinde olcak diğer yarışlar.

Yarış için düzenlenmiş sigorta poliçesi 3.şahıslara karşı verilecek hasarları kapsar. Yarış Komiserlerinin dosyasında ve genel yarış dosyasında bulunur. Yarış bitiminde ise sigorta poliçesini de içeren yarış dosyası federasyona gönderilir. Yarışmacı isterse poliçeyi görebilir. Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dökümantasyon olarak söyledim. benim görmediğim, benim arbamın plakası olan ve ismim yazan bir poliçe görmedim ben girdiğim yarışlarda.burda bu sağlanacak.siz sigorta yaptırmadınız demedim yanlış anlaşılmasın
    RACE WERKS

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dökümantasyon olarak söyledim. benim görmediğim, benim arbamın plakası olan ve ismim yazan bir poliçe görmedim ben girdiğim yarışlarda.burda bu sağlanacak.siz sigorta yaptırmadınız demedim yanlış anlaşılmasın
    Ben yanlış anlamışım o zaman. Fakat yarış sigortalarında katılan araç adedine göre sigorta yapılır. Sigortalının adı kulüp adı olarak geçer. Sizin ve sizin aracınızın hasarını kapsamaz. Sadece 3.şahıslara verilen maddi ve manevi hasarları karşılar.Çünkü trafiğe kapalı alanda yapılan bir iş bu. Bir diğer durum da Pazar günü kaydını yaptıran kişiye isme göre poliçe çıkarabilmek için ya acentanın açık olması lazım ya da acentanın bilgisayarını alıp yarışa gelmesi lazım. Bu da zor bir iş. Kolay gelsin.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım kısa zamanda her şey netleşmiş olur, kolay gelsin

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey gzl de fiyat biraz çok hocam..ulusal paraları gibi
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey gzl de fiyat biraz çok hocam..ulusal paraları gibi
    Ulusal da bu yüzden bitti ya zaten. Bunlar alıştırma turlarıdır Ankarayı tekrardan ısıtma turlarıdır. 70 araç alıp 250+ para almak yazık olur, 50 araç 40 araç sınır olur ozaman 250 olur ama 70 araç da 250 olmaması lazım, geliriz gelmeyiz değil ama insaflı olursa bu işin devamı gelir, yoksa ulusal gibi ilerde mahalli de yapılmaz. Giderler ayrı bir konu, o gün çalışıcak 50 tane gönüllü de çıkar 100 de çıkar. Güzel bir geri dönüş bekliyoruz
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)