Stand'a araba girmicek gibi bir söylenti war ne kadar doğru acaba? araçlarımızı tribün önüne çekemicekmyiiz
Printable View
Stand'a araba girmicek gibi bir söylenti war ne kadar doğru acaba? araçlarımızı tribün önüne çekemicekmyiiz
Yas 19 görev almak için mail de attım orda görev almayı ıstıorum çöp bile toplarım valla:) yol parası bulamazsam etlıkte oturuorum yuruyerek gelırım ama gelırım yeterkı bu organızasyonda görev alıyım.
arkadaşlar benden size tavsiye seyredıcekler olan kesınlıkle yanık krecım getisin yoksa her sene olduğu gibi kaşlarınızı oynatamıycak kadar yanarız belirtmek istedim..
suli sen ne durumdasın kanka yetişecekmi makina
valla kısmet olursa ben kesin cumartesiden gidecem büyük ihtimalle bi grup olarak cumartesi geliriz akşama mangal falanda yakarık artık kaymakam eşşek değilyaaa :hehe: duy sesimizi ahmet abiiii :D :D
hele birde roll night olursa tadından yinmez :D
formlar ne zaman yayınlanacak acaba ?
Ulan muştu cuma gecesi izmirden gelicem cumartesi ankaraya mı gidicez :D
Maymun olcam yollarda :D
Ankara eski hipodrom, kulagımda ne kadar alkıs o kadar kalkıs sesleri .. simdiden cok guzel olacak biliyorum.
gelemiyorum diyede cok kıskanıyorum :D
gelsemmi ankaraya amcamlarıda ziyaret etmiş olurum
kim gidicek araba ile?
ceco gidiyokmu birlikte :D
hayırlısı olsun bro
bizde izleyici olarak gidecez ama cumartesi çıkarız biz akşamına mangal falan bişiler olur :D
cem abiyi kandırırsam tegle giderik cumartesi angara gecelerinde rolling yaparık :D